2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm bebegin konumuna gore degisiyo ultrason süresi 15dk de enfazla snra bide 1 tüp kan veriyosun. Brnim yarim saate bitti yani şükür

Cnm ara ara vajinada birden giren kisa süreli agri bndede oluyo akintim da bu ara daha sivi ce çok. Bn bunlarn normal olduğunu düşünüyorum ama seninki belki hassas gebelik flan olabilir çoğul olduğundan. Bi dr una sor cnm için rahat etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece kan veriyorsun. Ben dün akşam verdim, hiç sıra beklemedim. Sisteme girilmesi, kan verme, ödeme yapma toplam 10 dakika sürmüştür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ense kalınlığı falan ölçülmüyor mu canım?? benim doktorum galiba ayrıntılı ultrasonda bakacak çünkü çikolata falan ye bebek hareketli olsun ölçümler yapcam o gun dedi

10 mu 10 a kadar evde tepinsek

kız iş yerindeyim nasıl güldüm Valla bazen 1 cm bile şiddetli sancı yapıyor , ama bazen de doğurmanın eşiğine gelenler oluyor farkında değiller Mayıs 2013 topiğinde bi arkadaş vardı eşiyle parkta gezerken hafif sancıları başlamış ama üstüne alınmamış hiç.Sonra hastaneye bi gitmişler ki 9 cm açılma Ama rahmi içerden çok yırtılmış doğumu kısa sürmüş ama 1,5 saat dikişleri sürmüş.Normalde dışa dikiş atıyorlar o da 5 dk sürmüyor.Bir de ilk doğumumda bi kadın vardı çok bağırıyordu gittim yanına dedim ne kadar açılman var 1 cm demezler mi Ben yataktan kalkıp gitmiştim yanına o zaman benim açılmam 8 cmdi Tamamen bünyeye göre değişiyor o inşallah rahat doğuranlardan olursunuz bol bol yürüyüş egzersiz yapın kızlar..

Kızlar kızıma ayakkabı almaya gitmistik birde kendime bir hamile klasigi olan parmakarasi terlik aldım yazin kurtarici floda indirimde 29..tl yolunuz duserse çok rahat: )))

Eklentiler

• $1405437622672.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58

Ay kıyamam sana sen nerelerde geziyon bizi bırakıp tosbiş heheheh:)

Kzilar moralim bozuldu is yerinden arkadaşım 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksızmis ilerleme yokmus alacaklarmis beraber ilerliyorduk peşpeşe kalmıştık

ense kalınlığı falan ölçülmüyor mu canım?? benim doktorum galiba ayrıntılı ultrasonda bakacak çünkü çikolata falan ye bebek hareketli olsun ölçümler yapcam o gun dedi

İkili tarama deyince ben sadece test kısmını düşündüm tabi. Toplamda 1 saate yakın sürdü bizim. Ölçme işleri ultrasonda biraz uzun uzun inceledi, sonra sorularım vardı konuştuk, kan verme toplam 1 saat zaman gitmiştir. Tabi hiç beklemediğimi de hesaba katmak lazım.

Arkadaşımda da vajina ağrısı olmuştu, doktor suda eritilen magnezyum vermiş, rahatlamıştı, doktoruna sor istersen canım. Senin üçüz olduğu için rahim daha hızlı genişliyordur diye tahmin ediyorum.

Kzilar moralim bozuldu is yerinden arkadaşım 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksızmis ilerleme yokmus alacaklarmis beraber ilerliyorduk peşpeşe kalmıştık

Aynısını ben de yaşadım 2 kez 6. Haftada. İlkinde kürtaj oldum ama ikincide istemedim. Kendi gitti. Sonrasında muayene oldum kalıntı yoktu. 3. De tutturduk biz de. İlk hamileliği miydi arkadaşının bilmiyorum ama söyle üzülmesin bir kere kaldıysa yine kalacaktır. İlle altında bir neden arayıp kendini yıpratmasın. Ben ilk doktorum araştırmıyor diye doktor değiştirdim, bu sefer bütün testleri yaptırdık ve hiç bir sorun yokmuş. En önemlisi sağlıklı bebek doğurmak. Sağlıklı değilse baştan belli etmesi daha iyi, sonradan olacağına.

Benimde iş yerinden arkadaşım kürtaj oldu bugün. Kalp atışları Durmuş aramızda 1,5 ay vardı. Geçen yılda 5 aylıktan ölü doğum yapmıştı çok üzüldüm çok etkilendim. Ama Allah'tan gelen birşey isyan edemiyoruz maalesef..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12. Haftada olup hareketlerini hisseden var mı.. Garip sanki solucan kıvrıması gibi birşey hissediyorum 2 gündür.

Bugün doktora gittim sırt üstü yatarken pat diye yüz üstü döndü sıpa kıza benzetti doktor teyzemiz .. 2 test için kan verdik ultrasonda ölçümleri normal çıktı.

Çok şükür...

Son düzenleme:
Canim tesekkur ederik cvp icin. 5000 tl ucret ozel miydi ssk li mi? Bir de normal mi sezeryan mi? Vermesine verebiliriz de luzumsuz harcama istemem tabiki

Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaalah bnmde baktığında 14+3 tüm kesin dieyemedi 16. Haftada belli olcak bakalım kesin ama hissediyrm bn ya anneler hissedermiş yani bence sennkide kız ☺️ ☺️

Ben elimi karnıma koyunca çok hafif dalgalanmalar hissediyorum. Eşim kulağını dayıyor hiç bişey hissetmiyor, sana öyle geliyor diyor. Anayım ben hissederim diyorum😊

Gözün aydın canım, hep güzel haberler al inşallah.

Eşimde aynısını söylüyor Gazdır o diyor ama bence hissediyorum. Fazla kilo almadım çünkü göbeğim bile hiç belli değil :) bence de anneyiz hissederiz 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…