Kızlar uygulamayı birde pregnancy diye aratır mısınız bakalım öyle bulabilecek misiniz
Eki Görüntüle 1188001
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bebegin konumuna gore degisiyo ultrason süresi 15dk de enfazla snra bide 1 tüp kan veriyosun. Brnim yarim saate bitti yani şükürselam ocak anneleri :))) ben bu hafta sonu ikili tarama testi yaptırcam da siz tecrubeli anne adaylarına sormak istedim çok uzun sürüyor mu bu işlem ??? bi program yapcam ona gore kafamda oturtamadım süreyi uzun mu sürer kısa mı?
arkadaşlar sorumu tekrar ediyorum kaçıranlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
Sadece kan veriyorsun. Ben dün akşam verdim, hiç sıra beklemedim. Sisteme girilmesi, kan verme, ödeme yapma toplam 10 dakika sürmüştür.
10 mu10 a kadar evde tepinsek
Cnm bebegin konumuna gore degisiyo ultrason süresi 15dk de enfazla snra bide 1 tüp kan veriyosun. Brnim yarim saate bitti yani şükür/QUOTE]
tamam canım cok saol cok da fazla uzun süren bişi değil yani
Sırt üstü olarak sert zemine miMerhaba, benimde omurgamda eğrilik var. Doğum doktorum sırtımı yere yatarak esnetebileceğimi söyledi. Dilersen sende kendi doktoruna danış.
Herkese merhaba kızlar :))
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))
Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))
Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))
ense kalınlığı falan ölçülmüyor mu canım?? benim doktorum galiba ayrıntılı ultrasonda bakacak çünkü çikolata falan ye bebek hareketli olsun ölçümler yapcam o gun dedi
arkadaşlar sorumu tekrar ediyorum kaçıranlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
Kzilar moralim bozuldu is yerinden arkadaşım 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksızmis ilerleme yokmus alacaklarmis beraber ilerliyordukpeşpeşe kalmıştık
Kzilar moralim bozuldu is yerinden arkadaşım 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksızmis ilerleme yokmus alacaklarmis beraber ilerliyordukpeşpeşe kalmıştık
aynen cnm hatunlar coştuk vallataha adını bende beğenirim ama kardeşimde yıllardır evleniyim oğlum olsun taha koyucam der, ben kjoyarsam beni vurabilir bende rüyamda 2 kere kızım olucağını gördüm ama dr erkeğe benzetti bakalım 1 ağuststa yine kontrolüm var 14+6 olucak belki netleşir ve "aa meğer kızmış" der
12. Haftada olup hareketlerini hisseden var mı.. Garip sanki solucan kıvrıması gibi birşey hissediyorum 2 gündür.
Bugün doktora gittim sırt üstü yatarken pat diye yüz üstü döndü sıpa kıza benzetti doktor teyzemiz .. 2 test için kan verdik ultrasonda ölçümleri normal çıktı.
Çok şükür...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben elimi karnıma koyunca çok hafif dalgalanmalar hissediyorum. Eşim kulağını dayıyor hiç bişey hissetmiyor, sana öyle geliyor diyor. Anayım ben hissederim diyorum😊
Gözün aydın canım, hep güzel haberler al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?