2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim tesekkur ederik cvp icin. 5000 tl ucret ozel miydi ssk li mi? Bir de normal mi sezeryan mi? Vermesine verebiliriz de luzumsuz harcama istemem tabiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ssk cnm emekli Sandığı. Bana gereksiz geliyo medipolde 1800 sezeryan 2 grce yatis brbegin testleri flan hersey dahil. Tum gelen misafrlerine lohusa serbeti ikrami oda süsü onlardan. Ne luzum var daha fazla vereyim bebisimizin bi eksigini alırız yani bence..

Ayyy ağzın bal yesin cnmmmm😍😍😍 dediğin gbi hayrli sağlıklı olsunlar inşallah ama tabe herkesin gönlünden geçeni Allah biliyo napalm bizde dillendiriyoz işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ilk bebegi ve evlenir evlenmez hamile kaldı bende onu dedim inşallah olur tekrar diye
Eğer kanamasi olursa hemen alacakmis yoksa kalbinin durmasıni bekleyecekmis almak için

Evet tatlım tabiki inancli insanlarız ama beni görüp de üzülür diye korkuyorum ((

Valla 13 oldum daha birsey hissetmiyorum ben

Babaannem in lafı "anayim ben"

Canim peki sen düşük yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın?
Annem 7. Hafta cok önemli demişti dogruymus

Kızlar ya 12. Haftadayken doktor yüzde 80 erkek dedi 15 haftalığım şimdi ise bacaklarını önüne çekip yattığundan cinsiyetini göstermedi doktor da yüzde 80 kız ded. E şimdi muallakta kaldım ufff bAna yardımcı olun

Kızlar haberleri izliyorum şimdi, gebe tv diye bi kanal açılcakmış bize özel hehheh:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy içimden erkek geçiyor diye 3 aydır oğlum diyorum doktor bugün kız gibi dedi kızım demeye başladım :) değişim olması ne kötü yaa :)

Aynısı arkadasima da oldu o yüzden kesinlesene kadar söylenmesin ya 12. Haftada söyleyen cok oldu burdan değişenler olavak gibime geliyo

Babaannem in lafı "anayim ben"

Canim peki sen düşük yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın?
Annem 7. Hafta cok önemli demişti dogruymus
Ben 2013 şubat ve eylülde düşük yaptım. Sonra yılbaşına kadar korunmadık ama çalışmadık da. Yılbaşında doğum teminatı yaptırdım o yüzden nisandan önce hamile kalmamam gerekiyordu onu bekledik açıkçası. Nisanda da hamile kaldım ilk ayda işte.
Üzülmesin hiç, sağlıksız bebek en zoru. Görümcemin oğlu clubfootlu doğdu. Tedavisi olmasına rağmen tüm aile çok üzüldü. Küçücük bebeği öyle alçılar demirler içinde görmek, her hafta hastanelerde koşturmak çok zor. Ki bu en basit bişey yani. İnşallah çok güzel olacak her şey, daha yeni evlilermiş hiç üzmesinler canlarını.

Evet tabiki tatlım sağlıksız olmasi daha kötü

12.hafta yapılan tahminler yanıltıcı oluyormuş. Benim doktorum söylemedi o yüzden 16. Hafta söylerim dedi. Yarın belli olacak inşallah

Canım bende diyarbakır memoriala gidiyorum doktorların fiyatları burda değişiyo benim gittiğim 70 lira doğum da sanırım 1500 lira civarı net fiyatı bilmiyorum. Ama diyarbakırda ucuz biraz hastane batıdaki şubeleri daha pahalı diye duydum. Bi arkadaşım doğum yaptı hastane hizmet çok iyi temiz falan.

Kızlar benim arada sağ kulağım tıkanıyor. Eşim dalga geçiyordu su kaçmıştır falan diye. Ama böyle durup dururken sanki yükseğe çıkmışım gibi tıkanıyor ve saatlerce açılmıyor bazen. Dün doktora sordum gebelikte olur dedi çok şaşırdım. Nedenini sormak aklıma gelmedi ama, benim gibi kulağı tıkanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…