Ssk cnm emekli Sandığı. Bana gereksiz geliyo medipolde 1800 sezeryan 2 grce yatis brbegin testleri flan hersey dahil. Tum gelen misafrlerine lohusa serbeti ikrami oda süsü onlardan. Ne luzum var daha fazla vereyim bebisimizin bi eksigini alırız yani bence..Canim tesekkur ederik cvp icin. 5000 tl ucret ozel miydi ssk li mi? Bir de normal mi sezeryan mi? Vermesine verebiliriz de luzumsuz harcama istemem tabiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaalah bnmde baktığında 14+3 tüm kesin dieyemedi 16. Haftada belli olcak bakalım kesin ama hissediyrm bn ya anneler hissedermiş yani bence sennkide kız ☺️ ☺️
Aynısını ben de yaşadım 2 kez 6. Haftada. İlkinde kürtaj oldum ama ikincide istemedim. Kendi gitti. Sonrasında muayene oldum kalıntı yoktu. 3. De tutturduk biz de. İlk hamileliği miydi arkadaşının bilmiyorum ama söyle üzülmesin bir kere kaldıysa yine kalacaktır. İlle altında bir neden arayıp kendini yıpratmasın. Ben ilk doktorum araştırmıyor diye doktor değiştirdim, bu sefer bütün testleri yaptırdık ve hiç bir sorun yokmuş. En önemlisi sağlıklı bebek doğurmak. Sağlıklı değilse baştan belli etmesi daha iyi, sonradan olacağına.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde iş yerinden arkadaşım kürtaj oldu bugün. Kalp atışları Durmuş aramızda 1,5 ay vardı. Geçen yılda 5 aylıktan ölü doğum yapmıştı çok üzüldüm çok etkilendim. Ama Allah'tan gelen birşey isyan edemiyoruz maalesef..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12. Haftada olup hareketlerini hisseden var mı.. Garip sanki solucan kıvrıması gibi birşey hissediyorum 2 gündür.
Bugün doktora gittim sırt üstü yatarken pat diye yüz üstü döndü sıpa kıza benzetti doktor teyzemiz .. 2 test için kan verdik ultrasonda ölçümleri normal çıktı.
Çok şükür...
Ben elimi karnıma koyunca çok hafif dalgalanmalar hissediyorum. Eşim kulağını dayıyor hiç bişey hissetmiyor, sana öyle geliyor diyor. Anayım ben hissederim diyorum😊
Gözün aydın canım, hep güzel haberler al inşallah.
Kızlar ya 12. Haftadayken doktor yüzde 80 erkek dedi 15 haftalığım şimdi ise bacaklarını önüne çekip yattığundan cinsiyetini göstermedi doktor da yüzde 80 kız ded. E şimdi muallakta kaldım ufff bAna yardımcı olun
Kızlar ya 12. Haftadayken doktor yüzde 80 erkek dedi 15 haftalığım şimdi ise bacaklarını önüne çekip yattığundan cinsiyetini göstermedi doktor da yüzde 80 kız ded. E şimdi muallakta kaldım ufff bAna yardımcı olun
Ayy içimden erkek geçiyor diye 3 aydır oğlum diyorum doktor bugün kız gibi dedi kızım demeye başladım :) değişim olması ne kötü yaa :)
Evet tatlım tabiki inancli insanlarız ama beni görüp de üzülür diye korkuyorum((
Ben 2013 şubat ve eylülde düşük yaptım. Sonra yılbaşına kadar korunmadık ama çalışmadık da. Yılbaşında doğum teminatı yaptırdım o yüzden nisandan önce hamile kalmamam gerekiyordu onu bekledik açıkçası. Nisanda da hamile kaldım ilk ayda işte.Babaannem in lafı "anayim ben"
Canim peki sen düşük yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın?
Annem 7. Hafta cok önemli demişti dogruymus
Ben arayamadım bile bugün
Ben 2013 şubat ve eylülde düşük yaptım. Sonra yılbaşına kadar korunmadık ama çalışmadık da. Yılbaşında doğum teminatı yaptırdım o yüzden nisandan önce hamile kalmamam gerekiyordu onu bekledik açıkçası. Nisanda da hamile kaldım ilk ayda işte.
Üzülmesin hiç, sağlıksız bebek en zoru. Görümcemin oğlu clubfootlu doğdu. Tedavisi olmasına rağmen tüm aile çok üzüldü. Küçücük bebeği öyle alçılar demirler içinde görmek, her hafta hastanelerde koşturmak çok zor. Ki bu en basit bişey yani. İnşallah çok güzel olacak her şey, daha yeni evlilermiş hiç üzmesinler canlarını.
Kizlar merhaba, az once memorial hizmet hastanesinden meltem hanima randevu aldim. Hastane ya da doktor hakkinda bilgisi olan devam eden arkadaslar var mi? Ssk muayene ucreti 130 tl mis. Dogumu soramadim bile😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?