2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Tesekkur ederim cok kafam karisti zor isler bir de sanssiz olunca...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugün alışverişe gittim pantolonlarimin beli sikmaya basladi rahat biseyler alayim dedim hiçbişey bulamadim lcw ile defactonun hamile reyonundakiler de karnimiz cok sisince giyilebilecek türden sizin önerebileceginiz markalar var mi

Canım bende waikikiden ince kot aldım...kendi bedenimi aldım..dediğin gibi penye olan kısmı çok az bol bende bir süreliğine sıcak yaz günlerinde elbiselerimi giyiyorum bu sıcakta efil efil iyi oluyo

Ben de bugün lcwaikikiden beli lastikli kumaş pantolon aldım, şu desenli ince olanlardan. Hamile kıyafetleri çok büyük ya, daha var onlara...

Kızlar ayağımda siğil var cild dr. Bugün fucidin diye bi krem var gebelikte zararı olmaz kullan dedi krem C Kategorisi: Hayvan ve/veya insanlarda yapılan çalışmalar yetersizdir. Ya da:.Hayvan.deneylerinde olumsuz etkiler saptanmış, ancak insanlara ait veri yoktur..Gebelikte kullanılan ilaçların çoğu bu grupta yeralır...pek güvenemedim internette böyle yazıyor diye çünkü bu kremde c katagorisinde

arkadaşlar bugün devlet hastanesine yine gittim ama doktoar okadar suratsızdıki birşey soramadım hiç bakmadı bile artık devlete hamilelikte gitmek istemiyorum üstelik kalabalık yoğun değildi.anlıycanız ben yine cinsiyeti öğrenemedim görüntüsüde burda sizce bişeyler bellimi

Son düzenleme:

kan basıncımız artıyor canım çınlama tıkanma olağan seyler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamile kıyafetlerinin bel kısmını içeri kıvırabililiyorsunuz kızlar yani göbek kısmını ben öyle giyiyorum

Canım ben de ikizlere hamileyim. Bugün 11+4 deyiz. Vajinada ağrı ya da akıntım yok ama karnımın alt tarafında sanki bir yere asılı beklemişim de gerilmişim gibi bir hassasiyet var 2 gündür. Gerginlik dışta tenimde değil de içeride. Okuduğum diğer topiklerde vajina ağrısı ve akıntıdan şikayet edenlere rastlamıştım. Sen hafta olarak benden ileri olduğundan normaldir diye düşünüyorum.

Benim gibi elbisesi olmayanlar ne yapsin :) diğer hamilelikleri maden kiyafetler var ama su an olmaz sanirim.göbek kismi kivriliyor evet canim ama ben öyle rahat edemem sanki

canım ben de 1-2 beden büyük alıyorum hamile kıyafetlerinin lastikli yeri de rahatsız etmiyor beni tayt almıştım onunla da çok rahat ettim

Ayy cnm o sigilden ne cektim ben kriyoterapi uyguladi sıvı azotla yani dondurdu ( yakarak dondurdu) 1 yıl, sonra gecmeyince kotere başladı uyusturup nesterle hepsini oydu ve sonra koterle yakarak kanamayi durdurmaya calisiyodu off ayağım neler çekti hamdolsun geçti sonra,tabi aralarda bende fucidin kullandım ama brnim drda hamileler hile kullanabiliyo demişti ozaman. Bide cnm uzun zaman geciremezsen bagsiklik sistemnle ilgli testler yaptr beni kimse yonlendirmedi meğer bagskligm cok zayifmis, kendi beyin hücrelerime saldirmaya basladi,derken ms oldum. Tabiki gözün korkmasin canm ama bi siğil deyip gecme sakın. Allah sifa versin bide okut cnm onları,okutmayla baya fayda gören var.

Cnm sanki sırtı dönük ben anlayamadm bisi malesef

Sadece kan veriyorsun. Ben dün akşam verdim, hiç sıra beklemedim. Sisteme girilmesi, kan verme, ödeme yapma toplam 10 dakika sürmüştür.

Bende bugün verdim ultrasyonla bakti ense kalinligi boy ölçtü birde kan verdim okadar

Bana demir ilacı vermedi ya sadece decavit yazdı. Gerek görülürse mi veriliyo acep
canim her hamile demir hapi kullancak diye birsey yok demekki senin demir degerlerin iyi doktorun gerek gormedi ne guzel iste ne kadar az hap alirsak o kadar iyi bence
canim cok gecmis olsun dikkatli ol mecbur olmadiktan sonra kalkma bu sekilde olupta suan saglikli bir sekilde hamileliklerini surduren arkadaslarimiz var insallah sende sorunsuz gecireceksin bu donemi
ilk sayfadaki listemiz icin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen
benim ilk ilişkide tuttu ama yumurtlamam erken oldu 10. günde oldu şimdi benim çocuğumun cinsiyeti nolcak :26:
karisik bi durum yorum yok
Canım yaşım 26 sat 3 Nisan
tamam canim ekledim listeye oglusunla seni
Şimdi doktordan geldim ikili testimizi verdik herşey yolunda dedi inşallah sonucumuzda iyi çıkar bu arada kızım olacakmış
gozun aydin canim hersey yolundaymis ve kizimiz geliyormus demek hayirli olsun prensesin
biraz kararsız kaldım ocak annesimiyim şubat mı ? ilk doğumum sezeryan olduğu için 25 ocak gibi olur muhtemelen yani ocak annesi olacağım
evet canim ocak annesisin hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfen
hay allahim ya hic gulesin yoktu ondanmi kac gundur sesin cikmiyodu senin
bidaha kaybetme bizi canim yoksa subatta yaparsin bak dogumu
canim ruyalar tersine cikar derler genelde insallah gonlundeki neyse o olsun bebegin
yok ben degildim valla ben suclu degilim ben bisey yapmadim
tamam canim ekledim listeye
Kzilar moralim bozuldu is yerinden arkadaşım 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksızmis ilerleme yokmus alacaklarmis beraber ilerliyorduk peşpeşe kalmıştık
ahh canim ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir :26:
Kızlar kızıma ayakkabı almaya gitmistik birde kendime bir hamile klasigi olan parmakarasi terlik aldım yazin kurtarici floda indirimde 29..tl yolunuz duserse çok rahat: )))
.
hayirli olsun canim cok rahat gozukuyor gercekten
masallah canim gozun aydin hersy normalmis demek yuz ustu dondu kizin ya siz bebislerinizi gordukce bizimde biran once goresimiz geliyor
cok gecmis olsun ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir
arkadaslar listeye benıde alın:)
canim sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz ekleyeyim listeye seve seve
iste boyle doktorlara cok kiziyorum ya kardesim madem emin degilsin neyine bide yuzde bilmem kac diye tahminde bulunursun
Yarın gidecem bakalım ne diyecek sabahtan doktordayim öğlen yazarim sizlere
hayirli haberlerle gel canim insallah
ahh canim korka korka gitmistin zaten korktugun basina geldi demek olsun gec olsun birsey olmaz yeterki saglikli olsun bebis
bi tahminde bulunmus olmak icin bulunmayayim ama sanki kiza benziyor gibi

Son düzenleme:
Doktordamı görmedi acaba ama adam çok suratsızdı hiç.bişey soramadım

Ebru maternety ve gebe var. Ben baska bir yerden almiyorum. Tavsiye ederim

Benim geçiyordu ben fucidini düzenli kullanmadım, gebeliğin ilk aylari düzenli gidip gaz siktiramadim tekrar büyüdü:-(
Beyin hücrelerine ne saldırmaya başladı? Ms ne?

Evet bi kızım var 6 yaşında bu erkek olsun istedim ama takdiri ilahi tabiki erkek kız olması değil aslında ama merak işte 14 haftalık oldu artık belli olması gerekmiyomu diğer arkadaşlar 12 haftalık bile belli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…