Canım bende diyarbakır memoriala gidiyorum doktorların fiyatları burda değişiyo benim gittiğim 70 lira doğum da sanırım 1500 lira civarı net fiyatı bilmiyorum. Ama diyarbakırda ucuz biraz hastane batıdaki şubeleri daha pahalı diye duydum. Bi arkadaşım doğum yaptı hastane hizmet çok iyi temiz falan.
Kizlar bugün alışverişe gittim pantolonlarimin beli sikmaya basladi rahat biseyler alayim dedim hiçbişey bulamadim lcw ile defactonun hamile reyonundakiler de karnimiz cok sisince giyilebilecek türden sizin önerebileceginiz markalar var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugün alışverişe gittim pantolonlarimin beli sikmaya basladi rahat biseyler alayim dedim hiçbişey bulamadim lcw ile defactonun hamile reyonundakiler de karnimiz cok sisince giyilebilecek türden sizin önerebileceginiz markalar var mi
Kızlar benim arada sağ kulağım tıkanıyor. Eşim dalga geçiyordu su kaçmıştır falan diye. Ama böyle durup dururken sanki yükseğe çıkmışım gibi tıkanıyor ve saatlerce açılmıyor bazen. Dün doktora sordum gebelikte olur dedi çok şaşırdım. Nedenini sormak aklıma gelmedi ama, benim gibi kulağı tıkanan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar bir soru daha benden ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
Ayy cnm o sigilden ne cektim ben kriyoterapi uyguladi sıvı azotla yani dondurdu ( yakarak dondurdu) 1 yıl, sonra gecmeyince kotere başladı uyusturup nesterle hepsini oydu ve sonra koterle yakarak kanamayi durdurmaya calisiyodu off ayağım neler çekti hamdolsun geçti sonra,tabi aralarda bende fucidin kullandım ama brnim drda hamileler hile kullanabiliyo demişti ozaman. Bide cnm uzun zaman geciremezsen bagsiklik sistemnle ilgli testler yaptr beni kimse yonlendirmedi meğer bagskligm cok zayifmis, kendi beyin hücrelerime saldirmaya basladi,derken ms oldum. Tabiki gözün korkmasin canm ama bi siğil deyip gecme sakın. Allah sifa versin bide okut cnm onları,okutmayla baya fayda gören var.Kızlar ayağımda siğil var cild dr. Bugün fucidin diye bi krem var gebelikte zararı olmaz kullan dedi krem C Kategorisi: Hayvan ve/veya insanlarda yapılan çalışmalar yetersizdir. Ya da:.Hayvan.deneylerinde olumsuz etkiler saptanmış, ancak insanlara ait veri yoktur..Gebelikte kullanılan ilaçların çoğu bu grupta yeralır...pek güvenemedim internette böyle yazıyor diye çünkü bu kremde c katagorisinde
Eki Görüntüle 1190048 arkadaşlar bugün devlet hastanesine yine gittim ama doktoar okadar suratsızdıki birşey soramadım hiç bakmadı bile artık devlete hamilelikte gitmek istemiyorum üstelik kalabalık yoğun değildi.anlıycanız ben yine cinsiyeti öğrenemedimgörüntüsüde burda sizce bişeyler bellimi
Sadece kan veriyorsun. Ben dün akşam verdim, hiç sıra beklemedim. Sisteme girilmesi, kan verme, ödeme yapma toplam 10 dakika sürmüştür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim her hamile demir hapi kullancak diye birsey yok demekki senin demir degerlerin iyi doktorun gerek gormedi ne guzel iste ne kadar az hap alirsak o kadar iyi benceBana demir ilacı vermedi ya sadece decavit yazdı. Gerek görülürse mi veriliyo acep
canim cok gecmis olsun dikkatli ol mecbur olmadiktan sonra kalkma bu sekilde olupta suan saglikli bir sekilde hamileliklerini surduren arkadaslarimiz var insallah sende sorunsuz gecireceksin bu donemiArkadaşlar uzun zamandır yoktum. 12+5 de son kontrolle gittik 5 Temmuz'da. Herşey yolunda dedi doktor ikili test yaptırın dedi. Ama ense kalınlığı ve burnu süperdi.
Neyse... bi pazar gece eşimle uzun uzun oturduk kayinvalidem 11 aylık kızımı ramazan bayramında alacak tatile gidecekti bizse o dönem için otl bakıyorduk. Gece 2 gibi sağ boşluğuma ve belimi şiddetli bir ağrı girdi. Korktum ama yavaş yavaş geçti. Sonra uyumusum. Saat 5 suları kızım mız mizlandi yanına yer yatağına indim biberonunu verdim onu beklerken uykuya dalmışım. Bir yarım saat sonra uyandım baktım bir islaklik hissi pike yi çektim baktım heryer kan... eşimi panik bir ses ile uyandırdım ve direk hastaneye gittik. Bi iğne vurdular ultrason yaptılar ve düşük tehlikesi var evde sürekli yat ve verdiğim ilaçları kullan dedi doktorum. Şimdi sürekli yatıyorum. Çok korkuyorum arkadaşlar. Çocuğum beni bırakırsa diye çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı? Bana tecrübelerinizi aktarın nolur. Şu an 14+1 haftaligim
karisik bi durum yorum yokbenim ilk ilişkide tuttu ama yumurtlamam erken oldu 10. günde oldu şimdi benim çocuğumun cinsiyeti nolcak :26:
tamam canim ekledim listeye oglusunla seniCanım yaşım 26 sat 3 Nisan
gozun aydin canim hersey yolundaymis ve kizimiz geliyormus demek hayirli olsun prensesinŞimdi doktordan geldim ikili testimizi verdik herşey yolunda dedi inşallah sonucumuzda iyi çıkar bu arada kızım olacakmış
evet canim ocak annesisin hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfenbiraz kararsız kaldım ocak annesimiyim şubat mı ? ilk doğumum sezeryan olduğu için 25 ocak gibi olur muhtemelen yani ocak annesi olacağım
hay allahim ya hic gulesin yoktu ondanmi kac gundur sesin cikmiyodu seninHerkese merhaba kızlar :))
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))
Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))
Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))
canim ruyalar tersine cikar derler genelde insallah gonlundeki neyse o olsun bebeginKızlar selam, inşallah hepiniz iyisinizdir. Ne güzel ikili testlerini sağlıkla atlatanlar var okudukça çok özeniyorum. Hayırlısıyla bizde atlatacağız o süreci.
Gebeliğimin başından beri bebeğimi kız hissediyorum, etrafımdaki herkes erkek olduğunu düşünüyor. Hatta Sılam'da göbeğimin şekline göre yorum yapıp erkek tahmininde bulunmuştu :)
Size rüyamı anlatmak istedim. İkili test için doktora gidiyoruz ve doktor bana hastaneden çıkmadan sünnet düşünür müsünüz? diye soru soruyor. Hayırlısı neyse o olsun diyelim artık ama bu bir işaret midir bilemedim :)
yok ben degildim valla ben suclu degilim ben bisey yapmadimslm güzel hamişler
herkes ıyıdır umarım
kızlar hamılelık kıyafetlerı için biri üç tane falan lınk paylaşmıştı sıla sen mıydın
sayfalara baktım bulamadım tekrar paylaşır mısınız
bide benıde liseye eklermısın caylakkiz yas 26 sat 13.04.2014 dogumda kısmetse 20.01.2015
ahh canim ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir :26:Kzilar moralim bozuldu is yerinden arkadaşım 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksızmis ilerleme yokmus alacaklarmis beraber ilerliyordukpeşpeşe kalmıştık
hayirli olsun canim cok rahat gozukuyor gercektenKızlar kızıma ayakkabı almaya gitmistik birde kendime bir hamile klasigi olan parmakarasi terlik aldım yazin kurtarici floda indirimde 29..tl yolunuz duserse çok rahat: )))
.
masallah canim gozun aydin hersy normalmis demek yuz ustu dondu kizin ya siz bebislerinizi gordukce bizimde biran once goresimiz geliyor12. Haftada olup hareketlerini hisseden var mı.. Garip sanki solucan kıvrıması gibi birşey hissediyorum 2 gündür.
Bugün doktora gittim sırt üstü yatarken pat diye yüz üstü döndü sıpa kıza benzetti doktor teyzemiz .. 2 test için kan verdik ultrasonda ölçümleri normal çıktı. Çok şükür...
cok gecmis olsun ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalirBenimde iş yerinden arkadaşım kürtaj oldu bugün. Kalp atışları Durmuş aramızda 1,5 ay vardı. Geçen yılda 5 aylıktan ölü doğum yapmıştı çok üzüldüm çok etkilendim. Ama Allah'tan gelen birşey isyan edemiyoruz maalesef..
canim sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz ekleyeyim listeye seve sevearkadaslar listeye benıde alın:)
iste boyle doktorlara cok kiziyorum ya kardesim madem emin degilsin neyine bide yuzde bilmem kac diye tahminde bulunursunKızlar ya 12. Haftadayken doktor yüzde 80 erkek dedi 15 haftalığım şimdi ise bacaklarını önüne çekip yattığundan cinsiyetini göstermedi doktor da yüzde 80 kız ded. E şimdi muallakta kaldım ufff bAna yardımcı olun
hayirli haberlerle gel canim insallahYarın gidecem bakalım ne diyecek sabahtan doktordayim öğlen yazarim sizlere
ahh canim korka korka gitmistin zaten korktugun basina geldi demek olsun gec olsun birsey olmaz yeterki saglikli olsun bebisEki Görüntüle 1190048 arkadaşlar bugün devlet hastanesine yine gittim ama doktoar okadar suratsızdıki birşey soramadım hiç bakmadı bile artık devlete hamilelikte gitmek istemiyorum üstelik kalabalık yoğun değildi.anlıycanız ben yine cinsiyeti öğrenemedimgörüntüsüde burda sizce bişeyler bellimi
Doktordamı görmedi acaba ama adam çok suratsızdı hiç.bişey soramadımAyy cnm o sigilden ne cektim ben kriyoterapi uyguladi sıvı azotla yani dondurdu ( yakarak dondurdu) 1 yıl, sonra gecmeyince kotere başladı uyusturup nesterle hepsini oydu ve sonra koterle yakarak kanamayi durdurmaya calisiyodu off ayağım neler çekti hamdolsun geçti sonra,tabi aralarda bende fucidin kullandım ama brnim drda hamileler hile kullanabiliyo demişti ozaman. Bide cnm uzun zaman geciremezsen bagsiklik sistemnle ilgli testler yaptr beni kimse yonlendirmedi meğer bagskligm cok zayifmis, kendi beyin hücrelerime saldirmaya basladi,derken ms oldum. Tabiki gözün korkmasin canm ama bi siğil deyip gecme sakın. Allah sifa versin bide okut cnm onları,okutmayla baya fayda gören var.
Cnm sanki sırtı dönük ben anlayamadm bisi malesef
Benim geçiyordu ben fucidini düzenli kullanmadım, gebeliğin ilk aylari düzenli gidip gaz siktiramadim tekrar büyüdü:-(Ayy cnm o sigilden ne cektim ben kriyoterapi uyguladi sıvı azotla yani dondurdu ( yakarak dondurdu) 1 yıl, sonra gecmeyince kotere başladı uyusturup nesterle hepsini oydu ve sonra koterle yakarak kanamayi durdurmaya calisiyodu off ayağım neler çekti hamdolsun geçti sonra,tabi aralarda bende fucidin kullandım ama brnim drda hamileler hile kullanabiliyo demişti ozaman. Bide cnm uzun zaman geciremezsen bagsiklik sistemnle ilgli testler yaptr beni kimse yonlendirmedi meğer bagskligm cok zayifmis, kendi beyin hücrelerime saldirmaya basladi,derken ms oldum. Tabiki gözün korkmasin canm ama bi siğil deyip gecme sakın. Allah sifa versin bide okut cnm onları,okutmayla baya fayda gören var.
canim her hamile demir hapi kullancak diye birsey yok demekki senin demir degerlerin iyi doktorun gerek gormedi ne guzel iste ne kadar az hap alirsak o kadar iyi bence
canim cok gecmis olsun dikkatli ol mecbur olmadiktan sonra kalkma bu sekilde olupta suan saglikli bir sekilde hamileliklerini surduren arkadaslarimiz var insallah sende sorunsuz gecireceksin bu donemi
ilk sayfadaki listemiz icin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen
karisik bi durum yorum yok
tamam canim ekledim listeye oglusunla seni
gozun aydin canim hersey yolundaymis ve kizimiz geliyormus demek hayirli olsun prensesin
evet canim ocak annesisin hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfen
hay allahim ya hic gulesin yoktu ondanmi kac gundur sesin cikmiyodu senin
bidaha kaybetme bizi canim yoksa subatta yaparsin bak dogumu
canim ruyalar tersine cikar derler genelde insallah gonlundeki neyse o olsun bebegin
yok ben degildim valla ben suclu degilim ben bisey yapmadim
tamam canim ekledim listeye
ahh canim ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir :26:
hayirli olsun canim cok rahat gozukuyor gercekten
masallah canim gozun aydin hersy normalmis demek yuz ustu dondu kizin ya siz bebislerinizi gordukce bizimde biran once goresimiz geliyor
cok gecmis olsun ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir
canim sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz ekleyeyim listeye seve seve
iste boyle doktorlara cok kiziyorum ya kardesim madem emin degilsin neyine bide yuzde bilmem kac diye tahminde bulunursun
hayirli haberlerle gel canim insallah
ahh canim korka korka gitmistin zaten korktugun basina geldi demek olsun gec olsun birsey olmaz yeterki saglikli olsun bebis
bi tahminde bulunmus olmak icin bulunmayayim ama sanki kiza benziyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?