Herkese merhaba kızlar :))
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))
Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))
Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))
gel teskere gel
Canım ben de ikizlere hamileyim. Bugün 11+4 deyiz. Vajinada ağrı ya da akıntım yok ama karnımın alt tarafında sanki bir yere asılı beklemişim de gerilmişim gibi bir hassasiyet var 2 gündür. Gerginlik dışta tenimde değil de içeride. Okuduğum diğer topiklerde vajina ağrısı ve akıntıdan şikayet edenlere rastlamıştım. Sen hafta olarak benden ileri olduğundan normaldir diye düşünüyorum.
canim benimde 12 haftalikken tahminde bulundu doktorum ama kesin degil diye soylemeden soyledi zaten o yuzden ogrenmemek en guzeli bence kesin olmadiktan sonra ogrensen kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor ha bide ilkinde kiz deyipte bidahaki gittigimde erkek dedigindeki halimi hic dusunemiyorum bile keske sormadaydim diye kendime kiziyorum hepp cok pismanim sordugum icin suanki aklim olsaydi doktor soyleyene kadar hic sormazdimEvet bi kızım var 6 yaşında bu erkek olsun istedim ama takdiri ilahi tabiki erkek kız olması değil aslında ama merak işte 14 haftalık oldu artık belli olması gerekmiyomu diğer arkadaşlar 12 haftalık bile belli olmuş
doğuma kaldı 5,5 ay,40 günde lohusalığı sayarsak şafak karanlık
Herkese merhaba kızlar :))
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))
Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))
Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))
canim benimde 12 haftalikken tahminde bulundu doktorum ama kesin degil diye soylemeden soyledi zaten o yuzden ogrenmemek en guzeli bence kesin olmadiktan sonra ogrensen kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor ha bide ilkinde kiz deyipte bidahaki gittigimde erkek dedigindeki halimi hic dusunemiyorum bile keske sormadaydim diye kendime kiziyorum hepp cok pismanim sordugum icin suanki aklim olsaydi doktor soyleyene kadar hic sormazdim
benim benzetmeme de takilma sonucta bende diger arkadaslarimda oylesine yorum yapiyoruz doktorun bilmedigini biz nasil bilelim maksat muhabbet olsun iste :)))
abowwww sen doktoruna durumun ciddiyetini bi anlat canim
Kızlaaar ben gAliba bebeğimi hissediyorum :)))
canim benimde 12 haftalikken tahminde bulundu doktorum ama kesin degil diye soylemeden soyledi zaten o yuzden ogrenmemek en guzeli bence kesin olmadiktan sonra ogrensen kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor ha bide ilkinde kiz deyipte bidahaki gittigimde erkek dedigindeki halimi hic dusunemiyorum bile keske sormadaydim diye kendime kiziyorum hepp cok pismanim sordugum icin suanki aklim olsaydi doktor soyleyene kadar hic sormazdim
benim benzetmeme de takilma sonucta bende diger arkadaslarimda oylesine yorum yapiyoruz doktorun bilmedigini biz nasil bilelim maksat muhabbet olsun iste :)))
abowwww sen doktoruna durumun ciddiyetini bi anlat canim
Benim geçiyordu ben fucidini düzenli kullanmadım, gebeliğin ilk aylari düzenli gidip gaz siktiramadim tekrar büyüdü:-(
Beyin hücrelerine ne saldırmaya başladı? Ms ne?
Canim sende cok sik ugrayamiyosun nasilsin bebisler nasil ne zaman kontrole gidiyosun senin ikizlerin cinsiyetini de cok merak ediyorum
o gerginlik gazdan da olabilir ilk aylarda gaz,karin agrisi,akinti gibi sikayetler oluyor ve normal insallah zamanla gecicek hepsi
Kızlar benim arada sağ kulağım tıkanıyor. Eşim dalga geçiyordu su kaçmıştır falan diye. Ama böyle durup dururken sanki yükseğe çıkmışım gibi tıkanıyor ve saatlerce açılmıyor bazen. Dün doktora sordum gebelikte olur dedi çok şaşırdım. Nedenini sormak aklıma gelmedi ama, benim gibi kulağı tıkanan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim sagliklidir onlar merak etme sen doktorun dedigi gibi biri arkaya dogru genislemistir.hic belli olmaz bakarsin bidahakine yanyana seni bekliyo olurlar annesiAslında her gün okuyorum, takipteyim ama önceki kayıplardan herhalde muhabbete çok giremiyorum. Yatılı misafirlerim vardı yeni gittiler, onlar varken okuyamadığım sayfaları da okudum, epey zaman aldı. İkinci kontrolüme 10 gün önce gittim. Şimdilik sıkıntı yok. 26'sında ikili testim var. Belki tahmin yapar doktorum. Keselerin biri gayet normalken ikincisi altta kalmış sıkışmış gibi geliyor, gerçi doktor 3 boyutlu düşünün o arkaya doğru geniştir diyor. Yukardakini söyler, diğerini göremez diye tahmin ediyorum.
canim kizin kucuktu dimi rabbim yardimcin olsun hem kucuk cocuk hem hamilelik zor gercektenİmdat hanimlar kizim çok huysuz bikac gündür kök söktürüyor
.
dedim ya canim gec olsun kesin sonuc olsun bidahakine ogrenirsin insallahDoktor çok ilgisiz zaten hiç konuşmadım adam şöyle baktım onada bakma denirse tabi ama sanki görsel bile söylemez gibi bi yüzünden vardı
Canim kulak tikanmasi icin sakiz cigneyebilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz bugun 12+4 olduk findigimla ☺ tabiki cuma gunu 2bucukta randevum cuma aksami yazarim buraya ☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim sagliklidir onlar merak etme sen doktorun dedigi gibi biri arkaya dogru genislemistir.hic belli olmaz bakarsin bidahakine yanyana seni bekliyo olurlar annesi
canim kizin kucuktu dimi rabbim yardimcin olsun hem kucuk cocuk hem hamilelik zor gercekten
dedim ya canim gec olsun kesin sonuc olsun bidahakine ogrenirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?