2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Daha doğuma dört ay var. En kötü internetten alırım herşey eve gelir son aylarda. Şimdi alıp dört ay bekletmek istemiyorum:)

Ben toplu alış-veriş yaparız daha iyi olur diyordum ama pişmanım şimdi:KK70:
Böyle harcanan para göze çooook büyük geliyor.
Bizim nazlı bebişin yapımı da dahil 20.000 TL yi bulacak herhalde:KK70::KK70:
Hazırlanırım, yetişirim diyorsan tabi ki acele etmeye gerek yok. Bizimki boşa telaş işte:KK67:

Ben toplu alış-veriş yaparız daha iyi olur diyordum ama pişmanım şimdi:KK70:
Böyle harcanan para göze çooook büyük geliyor.
Bizim nazlı bebişin yapımı da dahil 20.000 TL yi bulacak herhalde:KK70::KK70:
Hazırlanırım, yetişirim diyorsan tabi ki acele etmeye gerek yok. Bizimki boşa telaş işte:KK67:

ben tamamen sana katiliyorum kesinlikle bos telas degil canim, en azindan tartarak bicerek karsilastirarak icimize sinerek aliyoruz.. son zamana birakmak da mantikli belki evet ama ben herseyi ayni anda ayni yerde begenen bir insan degilim :) evimi mutfagimi bile aheste aheste ama herseyiyle icime sine sine tamamladim.. simdi bebisim icin de aynisini yapiyorum, her gun arastiriyorum panik yapmadan, ya da mecbur kaldigim icin almadan doyasiya secerek aliyorum ;) devammmm :)

Ben Lierac kullanıyorum canım, memnunum. Kaşınma problemim olmuyor.
2 ay oldu kullanmaya başlayalı. Kalçamda zaten çatlak vardı. Ona bir şey diyemeyeceğim.
Ama karnım oldukça büyümesine rağmen çatlak yok. Yani bence yok:KK70::KK70:
Olsa görünürdü herhalde:KK70:
Yada belki bilmiyorum bu işler nasıl, belki şimdi gergin diye görünmüyor, doğumdan sonra karın inince ortaya çıkacaklar bu konuda fikrim yok:KK53:
Ama memnunum Lierac'tan. n11.com'dan 2'li büyük kutuyu çok uyguna almıştım:)
Anladım canım teşekkür ederim ;) ben de alıyım haftaiçi. ;)

canim ben ikinci ayimdan beri lierac kullaniyorum cok sukur herhangi bir belirti yok henuz catlamaya dair.. umarim da olmaz..
İnşallah canım. ;) benim annem hiç çatlak kremi kullanmamış maşallah göbeğinde hiç çatlak yok. Biraz da genetik herhalde ama ben de alıcam krem canım dediğin gibi.

Ben daha korkudan 12. Haftamda basladim cunku bnm vucut meyilli,bari dedim gobegim de olmasi ya,eczane cok buyuktu,hepside mustelayi onerince ben onu aldim,iki kutuydu ve hslen biri bitmedi tam 4 aydir kullaniyorum,sanh aksam olmak uzere gunde iki defa suruyorum,masallah suan icin bisi yok,ama catlayanlardan duydum 37.haftamizda hep oldu diyorlar ; (

Ben daha korkudan 12. Haftamda basladim cunku bnm vucut meyilli,bari dedim gobegim de olmasi ya,eczane cok buyuktu,hepside mustelayi onerince ben onu aldim,iki kutuydu ve hslen biri bitmedi tam 4 aydir kullaniyorum,sanh aksam olmak uzere gunde iki defa suruyorum,masallah suan icin bisi yok,ama catlayanlardan duydum 37.haftamizda hep oldu diyorlar

Ben daha korkudan 12. Haftamda basladim cunku bnm vucut meyilli,bari dedim gobegim de olmasi ya,eczane cok buyuktu,hepside mustelayi onerince ben onu aldim,iki kutuydu ve hslen biri bitmedi tam 4 aydir kullaniyorum,sanh aksam olmak uzere gunde iki defa suruyorum,masallah suan icin bisi yok,ama catlayanlardan duydum 37.haftamizda hep oldu diyorlar

Herkese günaydın bugün 4. gün ve gram geçmedi farenjitim. Öksürmekten hapşırmaktan kasıklarım ağrıyor artık. Ihlamur bal zencefil haricinde bildiğiniz bir çözüm var mı arkadaşlar? Gerçekten çok kötüyüm.

:nazar:Günaydın herkese mutlu pazarlar :) hayrunisa dan haber varmı sancısı vardı ne yaptı acaba inşallah iyidir...:KK19:

Herkese günaydın geliyor.gün ve gram geçmedi farenjitim. Öksürmekten hapşırmaktan kasıklarım ağrıyor artık. Ihlamur bal zencefil haricinde bildiğiniz bir çözüm var mı arkadaşlar? Gerçekten çok kötüyüm.
Geçmiş olsun canım..tavuk suyuna çorba yap iç o gerçekten iyi geliyor.Hamilelikte çok zor hastalık

Herkese günaydın bugün 4. gün ve gram geçmedi farenjitim. Öksürmekten hapşırmaktan kasıklarım ağrıyor artık. Ihlamur bal zencefil haricinde bildiğiniz bir çözüm var mı arkadaşlar? Gerçekten çok kötüyüm.
Cnm hep söylüyorum saf arı sütü gibisi yok aktardan bulursun katkisiz küçük bi Şişede.lutfen dene dua edersin küçük kaşığın ucuyla dilinin altında erisin boğazına gitsin öksürüğün geçer kısa zamanda bağışıklığıni güçlendirir ..çabucak iyileşir sin geçmiş olsun :)

çok zor bir durum, bende yasamistim, pekmezi sıcak suyla sulandırıp içiyordum, iyi geliyordu boğazıma, birde başucumda su vardı belli aralıklarla yudum yudum içip boğazımın kurumasını önlemeye calisiyodum. Bir dene istersen, Allah acil şifalar versin canım.

Bende bugun kalktim inanilmaz bogazim yaniyor basim agriyor ins ates olmaz diye dua ediyorum seninde boylemi basladi oksuruk hapsirik yok bende suan:(

Günaydın. .bugun cok keyifsizim..esimle aram açıldı lanet kv yuzunden..ve yarin evlilik yildonumum daha bi sene olacak..nasil davranacagimi şaşırdım inanin kızlar. .hic keyfim yokk..kizim icin sakin kalmaya çalışıyorum ona zarar gekmesin diye..dua edin bende su lanet kadinin serrinden bir an once kurtulayim

Günaydın. .bugun cok keyifsizim..esimle aram açıldı lanet kv yuzunden..ve yarin evlilik yildonumum daha bi sene olacak..nasil davranacagimi şaşırdım inanin kızlar. .hic keyfim yokk..kizim icin sakin kalmaya çalışıyorum ona zarar gekmesin diye..dua edin bende su lanet kadinin serrinden bir an once kurtulayim
Hamile halinle senden ne istiyorki kayinvaliden bu anneleri anlamiyorum kendi kv haric gercekten cok iyidir hic istemez kotu olalim esimle ama digerleri ne ister hic anlamam hemde bebek gelicekken bosver esinle nasilsa duzelirsin hic uzme kendini .

Back
X