2015 Şubat Anneleri

http://www.anneoluncaanladim.com/ya...amilelikte-rahim-agzi-yetersizligi-ve-serklaj

burayi bi oku istersen gecrdgn operasyon seni endiselndriyorsa bu konuyu doktora hatrlat danis bu bi kayip olmaz yapsin vajinal usg ehil bir dr ise durumdan emin olup icin rahat devam edersin yola hem stres herseyden buyuk zarar bize bi de dusunup kotuyu cagrmanak en guzeli dualarimiz inancimiz bebislerimizi sagsalim kucaklmamza yonelik olsun hep

Ben bu bayram ne bir Allahın kuluna gittim, nede bayramını kutladım. Aile büyüklerinin, k.validemin bile kutlamadım.
Başkaları olsa laf eder ama eşim aradı annesini rahatsız olduğumu iyi olunca geleceğimizi söyledi. Kendi de zaten tatillerde dışarı çıkmayı sevmiyorum.hele dede nine merasimlerine ben zorla götürüyorum.
Bu arada annem bugün çıkıyor hastaneden. Omurgaya platin konulduğundan sırtı düzeldi boyu bile uzamış

Bu arada itiraf edeyim beni de en cok ayrintili ultrason kasiyor yakin iki arkdsmda yasadgmzz sıkıntılı durumlar ister istemez bilincaltimda yer etmis dusunemye calissam da yaklastikca zamani geriliyorum rabbime emanet ins hayırlısı ile atlatrz

Oh cok sukur annecigine gozun aydın ins daha da toparlar. Esine de madallah cok takdir ettim senin haleti ruhiyene deger verip ona göre ortam ayarlmasi cok guzel bi incelik biz onu pek goremedk bak iki gundur gerilmkten helak oldum burds sirf onun hatri icin

Evet o yönden şanslıyım ailesini sever ama öyle aşırı düşkün değil. Ailesi de gitmedi diye kırılmaz. Siz gençsiniz keyfinize bakın derler.
Bizimkilere gitmesek küserler dünya laf ederler.
Ben öyle hatır için gitsem de orda gerilsem senin gibi sonrasında burnundan getirirdim heralde.

S Sond oyle bi suphe aklindan geciyorsa gittigin dr a soyle olcsun rahim agzini. Basit bir alttan muayene sadece. Riski fln da yok. Yani bence iyisini yapiyorsun bisey olmaz ama aklina gelen supheyi soyle dr.a baksin. Ilk hamilelikte sormustum ben de. Simdi yapisal olarak bi kisalik olmadigini bildigimden sormuyorum. Tedbir kotu birsey degil. Icin rahatlar. Anlattigim arkadasin rahim agzi yok denecek uzunluktaymis ustten usg ile bile goruyormus her dr

Aman esim diyor bu bayram gitmeyelim bir yere. Kv beni giydirip susleyip gezdirme pesinde. Hani sorunumuzu korkumuzu bilmese neyse de biliyor. Komsu geldi direk kac aylik dedi. Sn mi soyledin diyorum yok seni balkonda gormus diyor. Balkona fln cikmadim ki. Aman gerildim ben de bos yere. Oglumda soylememistik yine hamileyken gelmemistik de. Akrabalari dogumda tebrik etmedi neymis hamile oldugunu duymamislar. Ya oglun ve esi istemiyorsa saygi duy ne var bunda. Bir de saygi duyuyormus gibi yapip bildigini okuyor ya kadinlardan korkulur yani politikacisi ayri bisey oluyor

Bende perde ameliyatı oldum,doktorum rahim filmleri çekildi,doktorum bu hamileliğin başında rahim dikişi atılacak dedi,çok korktum,12. haftamda rahim dikişide atıldı,şimdi bu dikiş yüzünden çalışamıyorumda heyet raporu aldım,sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalımda gerisi boş,ama inşallah bu süreçten sonrası rahat geçer.İnşallah seneye bayrama bebeklerimizle musmutlu gireriz

Zaten serklaj 12-16. haftalar arasında yapılabiliyor,muayenede bir sıkıntı ile karşılaşılırsa ilerleyen haftalarda acil serklaj yapılıyor ,kafanı bunlarla meşgul etme inşallah kazasız kavuşacağız bebeklerimize...

Kızlar ben gene takacak bişey buldum ya affınıza sığınarak soruyorum mangal yiyor musunuz? Ben bugün akraba ziyaretinde yedim içim rahat etmedi doktorum yiyebilirsin demişti ama ne biliyim pek sağlıklı değil sonuçta ama zorla yedirdiler sizce zararlı mıdır? Aranızda yiyen var mı şu an yada ilk hamileliğinde?

valla mangala gelene kadar o kadar zararlı şeyler varki bilerek yada bilmeyere yediğimiz doktorun yiyebilirsin demiş rahat ol..
ben yemedim şimdiye kadar ama yiyen görmüştüm

Bana ameliyattan sonra film çekmediler daha gerek yok dediler. Zaten benim çalışmama gibi bir.durumum yok kendi işim başka çalışan yok. Artık kısmet her şey olacağına.varır ama yinede siz öyle diyince endişelendim. Gerçi ben hamile kalınca ameliyat eden dr dahil dört doktora gittim herkes ameliyat önemsiz bir şeymiş ve ben herkes kadar düşük riski taşıyormuşum gibi davrandılar

Kız biz.hergün yiyoruz. Sadece içi çiğ olmasın diye bakıyorum. Bir şey olmaz

Kızlar yardım.
Anneme kan sulandırıcı iğne vermişler ama nasıl vurulacağını bilmiyoruz. Koldan vurun demişler. O iğnenin tamamını mı etine sokacaz.Birde kolun kassız kısmı ne tarafı?

Kasli kisma degil yumusak kismina vurun. Iki parmakla tut igne vuracagin yeri sonra ignenin tamamini sokup yavas yavas ilacini ver. Clexane ise kendiliginden cikiyor ucu sonuna gelince. Yapilisi vardir kagidinda ordan da oku.gecmis olsun cok.
Kızlar yardım.
Anneme kan sulandırıcı iğne vermişler ama nasıl vurulacağını bilmiyoruz. Koldan vurun demişler. O iğnenin tamamını mı etine sokacaz.Birde kolun kassız kısmı ne tarafı?

Kasli kisma degil yumusak kismina vurun. Iki parmakla tut igne vuracagin yeri sonra ignenin tamamini sokup yavas yavas ilacini ver. Clexane ise kendiliginden cikiyor ucu sonuna gelince. Yapilisi vardir kagidinda ordan da oku.gecmis olsun cok.
Evet o ndediğinden iğne. Teşekkür ederim.

Ne bulsam yerim cigerden tut kuşbaşına kadar yeter ki mangal olsun bana hatta mangal sofrasindan şimdi kalktim midem ful soda içiyorum

Ne bulsam yerim cigerden tut kuşbaşına kadar yeter ki mangal olsun bana hatta mangal sofrasindan şimdi kalktim midem ful soda içiyorum
Afiyet olsun cnm iyi bari biraz rahatladım yavruma sağlıksız şeyler yedirdim diye içim içimi kemirdi ama insanlar zorla yediriyor işte hamile de olunca :)

Kızlar biraz iyiyim bugün, dün doktorun verdiği ilaçları kullandım iyi geldi :) burnum kapalı ama rahatsızlık vermiyo eskisi kadar, deniz suyu çok fayda etmesede kullanıyorum nemlendirsin diye... bebeğim iki gündür çok hareketli, bir haftadır çok iyi beslenemedim hastalıklardan... ve bugün mideme kadar ulaştı karnım yukarıya çıktı bebek artık eğilmekte zorlanır oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…