Afiyet olsun cnm iyi bari biraz rahatladım yavruma sağlıksız şeyler yedirdim diye içim içimi kemirdi ama insanlar zorla yediriyor işte hamile de olunca :)
Evet o ndediğinden iğne. Teşekkür ederim.
Evet o ndediğinden iğne. Teşekkür ederim.
Hadi senin de gazan mübarek olsun ins sıkıntısiz cabucak gecversn senin siran da
Afiyet olsun cnm iyi bari biraz rahatladım yavruma sağlıksız şeyler yedirdim diye içim içimi kemirdi ama insanlar zorla yediriyor işte hamile de olunca :)
Kızlar biraz iyiyim bugün, dün doktorun verdiği ilaçları kullandım iyi geldi :) burnum kapalı ama rahatsızlık vermiyo eskisi kadar, deniz suyu çok fayda etmesede kullanıyorum nemlendirsin diye... bebeğim iki gündür çok hareketli, bir haftadır çok iyi beslenemedim hastalıklardan... ve bugün mideme kadar ulaştı karnım yukarıya çıktı bebek artık eğilmekte zorlanır oldum.
Gittik bol bol kıyafet ve hırka giymiştim. Kimse bişi sormadı tam kalkacağımız zaman babacık sen kilo mu aldın başka bişey mi var dedi. Ben kıpkırmızı oldum eşim de söyledi
O kadar takilmayn yahu arada sirada olunca nolcak
Ohh cok sevindim ins daha iyi oluruz cumleten
neyse uzerinden yuk kalkti :) yalnix iyi dikkatliymis masallah
Öylediryalnız en çok da yanımda sigara içmemesine sevindim. Sen ne yaptın canım anneciğinle sarılıp bayramlaşabildin mi?
Doktor kol yazmış bilmediğimiz için kolundan vurduk. Ben kaçtım odadan bakamadım. Kendinize nasıl Vuruyorsunuz iğnesi çok uzunmuşGöbekten de vurulabilir hem daha az acır.
Ama bebek doğacak nerdeyse nasıl anlaşılmıyor. Ben çarşaf giysem bile anlaşılır resmen karnım burnumda. Birde dalga geçiyorlar benimle.eyvah eyvah ın son bölümünde şişman bir kadın varmış ona benzemişim. Ben izlemedim.Gittik bol bol kıyafet ve hırka giymiştim. Kimse bişi sormadı tam kalkacağımız zaman babacık sen kilo mu aldın başka bişey mi var dedi. Ben kıpkırmızı oldum eşim de söyledi
Ben 15 dk bile yolculuk yapamıyorum hemen belim ağrıyor, senin ağrır tabi bütün ülkeyi Dolaştınız.Coook şükür ben de kurtuldum o cendereden yoldayiz uzun bi yolculuk var onumuzde ve simdiden herbiyerim agriyo ozellikle kuyruk sokumum bacaklarm cok fena
Ben de yururken oluyo ya bazen resmen kitleniyo belim adim atamiyorumBen 15 dk bile yolculuk yapamıyorum hemen belim ağrıyor, senin ağrır tabi bütün ülkeyi Dolaştınız.
Ben uzun süre oturup kalktığım zaman resmen tutuluyor sonra biraz açılıyor.Ben de yururken oluyo ya bazen resmen kitleniyo belim adim atamiyorum
S serefraz85 iyi yolculuklar canim. Benim de donus yolculugu gozumde buyudu tatilden de bisey anlamadim. Evde yatsaymisim dedim yani. Senin bundan sonrasi guzel gecsin en azindan rapor aldin gittigine deger. Hamile insan isi degil yani yol
Ben 15 dk bile yolculuk yapamıyorum hemen belim ağrıyor, senin ağrır tabi bütün ülkeyi Dolaştınız.
Daha yollardayz canim sabaha anca variriz nasipse
Doktor kol yazmış bilmediğimiz için kolundan vurduk. Ben kaçtım odadan bakamadım. Kendinize nasıl Vuruyorsunuz iğnesi çok uzunmuş
Ama bebek doğacak nerdeyse nasıl anlaşılmıyor. Ben çarşaf giysem bile anlaşılır resmen karnım burnumda. Birde dalga geçiyorlar benimle.eyvah eyvah ın son bölümünde şişman bir kadın varmış ona benzemişim. Ben izlemedim.
Insan basina gelene alisiyor. Ama bazen bir aciyor agliyorum. Ben ilk hmilelikte de yaptm baya aliskinim. Bu igneler de moda oldu. Bazi dr hic gereksiz diyor. Annelerimizde de varmis pihtilasma simdi moda oldu hastalari kandiriyorlar diyordu. Ama ne yapalim kullaniyoruz. Benim bi dr hem coraspin de verdi biri o gereksiz dedi. Arada kalmaktansa iciyorum onu da. Kendi kendime dr oldm he.Normal zamanda benim iğne fobim vardır ama bebiş için fobi mobi kalmadı. Her gün vuruyoruz bi de
Eskiden öyle bir sorunu yoktu sanırım ameliyattan sonra bir nedenle verdi.Insan basina gelene alisiyor. Ama bazen bir aciyor agliyorum. Ben ilk hmilelikte de yaptm baya aliskinim. Bu igneler de moda oldu. Bazi dr hic gereksiz diyor. Annelerimizde de varmis pihtilasma simdi moda oldu hastalari kandiriyorlar diyordu. Ama ne yapalim kullaniyoruz. Benim bi dr hem coraspin de verdi biri o gereksiz dedi. Arada kalmaktansa iciyorum onu da. Kendi kendime dr oldm he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?