İşte o rahim ağzının dikilmesi kafama takıldı. Bende ameliyat oldum.ama hiç benim rahim ağzına bakılmadı sonradan bir sorun var mı diye. Ameliyat olduğum dr gidiyordum ilk başlarda ilgilenmediler pek bende başka özelde devam ettim. Aslında birazda kaçtım çünkü Üniv.hastanelerine devam edersem bir sürü didikliyorlar psikolojim alt üst oluyor. Bende normal sorunsuz hamileymişim gibi devam ediyorum.inşallah sorunsuz devam ederim. Şimdilik bir sorunum yok.S Sond okula bi arkadas geli bu sene 16 aylik oglu var. Perde yuzunden 4 aylik bebegini kaybetmis sonra ameliyat olmus. Sonraki hamilelikte rahim agzina dikis atilmis bir de rahmi kisaymis cunku. Sonra oglu dogmus buyumus bile. Cozumsuz dert olmasin yeter. Olumsuzlari okumussun ya olumlu ornek vereyim dedim sana
Inşallah canım inşallah Allah onları bize bağışlar. Ayrıntılıda serviks dedikleri rahim ağzına da bakıyorlar canım. Ben ilk başta alttan muayeneye kızmıştım ama esla da dedi bakılması gerekiyormuş. Hem bir de önceki doktorun da böyle bişey olsa farkederdi diye düşünüyorum.
cnm almana gerk yok aslında sağlık ocağında gidip dinleyebilirsin kalp sesiniEvet steteskop u düşündüm almayı. Dedim üniversitelerin oralarda satılıyordur yolum düşerse bakıcam
ayrıntılı ultrasonu mu diyorsunuz bana bakılmadıInşallah canım inşallah Allah onları bize bağışlar. Ayrıntılıda serviks dedikleri rahim ağzına da bakıyorlar canım. Ben ilk başta alttan muayeneye kızmıştım ama esla da dedi bakılması gerekiyormuş. Hem bir de önceki doktorun da böyle bişey olsa farkederdi diye düşünüyorum.
ayrıntılıda alttan muayene mi olacağız? Bunu bilmiyordum
Iyi bayramlar tekrardan benimki cok iyi gecmiyor gerginlik had safhada istemedim bi dolu saçmaliga muhatap kalıyorum yine dun aksam coi gergin bir gece gecrdim kasilmaktan harap oldum sinirden allahim cirkef insanlarin serrinden korusun saatler kaldi bu cehennmden kurtulmama bir an once anama babama kavuşup gerckten bayram yapmayi istiyorum
ayrıntılı ultrasonu mu diyorsunuz bana bakılmadı
Ben de birazdan gidicem. Bebişi yeni öğrenecekler bir de bbiseylerse diye şimdiden sıkılıyorum. Ben annemi babamı telefonla arıyabiliyorum başka şehirdeler. Şöyle bol bol kıyafetler giyim de belki anlamazlarsen de boşver canım insanları. Bak bana bişi derlerse ben hayalimdeki o yere gitmeyi düşünüyorum dinlermiş gibi yap başka güzel şeyler düşün.
Ay duymayim görmeyim diyorum ama oyle kulak tikayacak gibi basit huzursuzluklar degil malesef seviye diye bisey kalmadi bazilarinda allah islah etsin
Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. Böyle davranınca onlar kaybediyor. Insanın içine bir soğukluk düşmeyegörsün rol de yapamıyosun sonrasında. Allah yardımcın olsun canım. Güzel kızın giymiştir topukluları di mi
Ay duymayim görmeyim diyorum ama oyle kulak tikayacak gibi basit huzursuzluklar degil malesef seviye diye bisey kalmadi bazilarinda allah islah etsin
Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. Böyle davranınca onlar kaybediyor. Insanın içine bir soğukluk düşmeyegörsün rol de yapamıyosun sonrasında. Allah yardımcın olsun canım. Güzel kızın giymiştir topukluları di mi
O rahim ağzı genişliği değişmeyen bir şey mi? Eğer genişse hep mi geniş oluyor yoksa sonradan da genişler mi?Bazıları yapıyomuş bazıları yapmıyormuş. Dr un kendi prensibine bağlıymış. Ben alttan istemiyorum dedim doktor da o zaman ayrıntılı raporunu vermem dedi. Sonra o rahim ağzının alttan muayene haricinde görülmediğini öğrendik sonuc olarak ona da bakılırsa iyiymiş yani.
Ayy canım benim maşallah. Biz de o günleri görürüz inşallah. Gerisini bosver canım salla gitsin. Adı üstünde maymun, o yüzden hiiiç canını sıkma ye iç eğlen. Hadi ben de gidiyorum şimdi bakalım
Çok güzel anlatmışsın. Dikme olayını biliyorum. Ben ameliyat olmadan önce çok söylemiştim benimkini de dikin diye gerek duymadılar. Demek düşme nedeni o değilmiş.zaten o değildi de işte okuyup dert ediyoruz.Esobacim kapinin acilmasi gibi dusun onu normalde doguma kadar kapalı bir rahim kapimiz varmis gibio hep genis acik olmaz bazen rahim bebegi tasimkta zorlanir kapi yavas yavas acilir rahim agzi acikligi dedigi bi nevi dogum yolunun acilmasinin baslmasi sanirim. Bunda erken dogum riski daha erken donmde de dusuk rski olabliyor ama oyle bsyin olsa bu zamana dek muhkkak anlaslrdi. Karindan usgde suphelnnce alttan bakiolar olcuyolar riskli sinira gelirse mudahale tedbrler var. Serklaj denen sey daha once bu nedenle dusugu olanlara gebelin on on ikinci haftalarnda yapilan bir tedbir bi nevi açılmaya baslayan o kapiya ek kilit gibi dusun onu da. Hehe halk diliyle anltmya calistim mahvettim ama sen bosuna evham yapma yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?