2015 Şubat Anneleri

aslında demin not almaya çalıştım ama ağrıdan gözüm birşey görmedi
unuttum neydi ne oldu
şimdiklere dikkat ediym bi
(

ah teşekkür ederim, yapıyorum şimdi inşallah geçer
biraz daha devam ederse doktoru arıcam ama yalancı falansa boşuna gitmek istemiyorum hastane kapılarına

Canım ısrar ediyorlarsa Dr una sorun. Zaten 13 saatlik yolu gitme dicektir. Dr öyle dedi dersiniz.

ay bugün hayattan bezmiş bi havam var canı kafamı yorganın altına sokup uyumak istiyor ama ben işteyim daha 6 saat var

aslında demin not almaya çalıştım ama ağrıdan gözüm birşey görmedi
unuttum neydi ne oldu
şimdiklere dikkat ediym bi
(
Cnm ne olur ne olmaz bence hastaneye git bekleme icin rahat eder en azindan..hadi lutfen korkuyorum ya en ufak bi agridan korkuyorum son zamanlarda cok zor gececek bu gidisle..

Başıma geleceğini biliyorum ben ya açlık kan şekerim 63 iç bi saat bekle tokluk hopp 60 dr şok oldu. Az az sık sık bol bol ye dedi.
Birisi yemek ye dedi mi midem bulanıyor sinir oluyorum.Yüksek çıkmasın da hiç sorun değil dediler.Bu şekersizlikle doymamam lazımmış pehh.

aralığı 3-5 dakika ise kesinlikle doktora gitmelisin. ufacık bir ağrı bile farklı sorunlar çıkarırken senin ki geçmeyen bir ağrı belli ki. benimde gün içinde karnımda kasılma oluyor ama bir oluyorsa 5 olmuyor. artık eskisi gibi değil hiç birşey allah göstermesin erken doğum tehdidi ise önlemi hemen alınmalı. korkutma amaçlı değil bu yazdıklarım ama nstye sokup doktor sancımı değil mi karar verir,bak melike az az ağrılardan şimdi hastanede yatıyor. hiç durmayıp bir taksiye veya bir tanıdığına seni hastaneye götürmesini söylemelisin. kadın doğum hastanesinin aciline gidebilirsin zaten hemen bizim haftalardaki insanları nstye sokuyorlar.

3 gün önce karnım çok sert diye hast gittim nstye bağladılar ağrı çikti hastaneye yatis yapip serun vericez dediler kendi doktorumu aradim oda gel hastaneye dedi özel hastanede kendi doktorum orda yine nstte bagladilar sanci çikmadi bu kez doktodum bu haftalarda vücut doguma hazirlandigi icim oldugunu sòyledi ama eğer düzenli

Canım öncelikle biraz sakin olmayı dene. Sancılarını takip et. Ama hala gazsancısı olma ihtimali var. Kalın bişeyler giyin. Ev soğuksasaç kurutma makinesini tut ayaklarını ısıt. Ne biliim aklıma gelen bunlar ama için rahatlasın istiyosan gitdoktora.

Ayrica bana adalat diye bi ilaç verdi kas gevsegici gibi bişey..kasilmalar düzenli olur ise hemen gel dedi ama bencee kadin doğumun aciline git ben ilk öyle yapmistim.

canım dün bende aynı nedenden acile gittim karnım taş gibiydi ve aşağıya baskı yapıyordu bide çok hafif adet sancısına benzer ağrı olunca hemen gittik ıdrar ve kan tahlili yapıldı ultrason ve alttan bakıldı rahim ağzı kapalı dedi bebekte iyiymiş sadece ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi bence dr görünmede fayda var

canım yanlış mı biliyorum bugün platese başlamıştın ya belkide bağlarını zorladın alışkın değilsen belki ondan olmuştur . Bide ishal oluncada oluyor

Ayrica bana adalat diye bi ilaç verdi kas gevsegici gibi bişey..kasilmalar düzenli olur ise hemen gel dedi ama bencee kadin doğumun aciline git ben ilk öyle yapmistim.
Bu arada sancinin disinda rahimde acilma varmi serviks uzunluğu gidu degerlere bakiyorlar..eger acilma yoksa uzunluk normal ise muhtemelen yalanci sanci olabiliyormuş..allah yardimcimuz olsun

inşallah ciddi bir şey değildir ama doktorunu ara ona sor hemen melikenin yaşadığından sonra daha temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum

canim kadro durumun farkli mi senin. Benim bildigim devlette 4A li olan memur icin. Senin yök kanunu da bagliyormus sanirim. Ama bizimle ayni sanirim ucretsiz izin haklarin. Memurlar neti bir oku sen
Tabi aktarmak istedidigin haftalarda aktif calisman lazim. sEn 2 gun raporlumusun yoksa dersini mi ayarladilar. Ben sorunu okumadan cvp yazmisim

Insallah kimse sıkıntı yasamadan saglikla buyuturuz kuzucanlari vaktine kadar rabbim evlatlarmzs saglik ver emniyet ver.

iyi haberler bekliyoruz dort gözle herkesten

Kızlar beni sağlık ocağından teyanoz aşısının2. Dozu için çağırmışlardı ama doktoruma sordum tek doz yeterli yaptırma dedi . Sizi yönlendiren oldu mu aşı konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…