aslında demin not almaya çalıştım ama ağrıdan gözüm birşey görmediZamana bak kaç dakikada ağrı oluyor not et kendini sıkma sakın. Dr un teli yok mu? Bir hastaneyi arayıp oradan bir Dr da isteyip sorabilirsin. Dakikaları söylersin ağrılar arası düzenli dakikalar mı? Düzensizse sorun yok biri 10 dak biri 15 dakikada giriyorsa sorun yok.
Canım taş gibi olan yeri nazikce ov, ablama da oluyordu, annem ovuyordu sert kısmı bebek kendini kasmış oluyor orda, sonra yavaşça kendini salıveriyordu. Tabi bu konularda pek bilgim yok ama şu anda önerebileceğim tek şey bu.. İstersen bir dene..
kızlarr napıyonuz ? ben bugün 75 lik şeker yüklememi yaptım normal çıktı oğluşumuda gördüm dr yoktu ameliyattaydı radyolog baktı maşallah paşacanım büyümüş teyzeleri annesine ağız hareketi yapıyordu kurban olduğum bi problemimiz yok kızlar bebişimle ilgili çok şükür allahıma
ama amaaaaa sinirlerim çok bozuk kızlarrrr kayınvaldem hasta çok üzülüyoruz onun için eşime dedim ki ne yap ne et git anneni gör yardım et taşınmayız bu haftasonu kalırız kızcemle kızım 1. sınıfa başladı biliyosunuz oda diyor ki sizde gelin biliyorum ki onun fikri değil elbette giderdim benim kızım 1 gün okula gitmezse 6 7 sayfa geride kalıyorr ben kendimi geçtim eşimin memleketine uçak yok 13 saatlik yol arabayıda ev peşinatına verdik oda yok belim sırtım çok ağrıyor nasıl yola giderim ben hamile halimle bunu düşünmüyor surat yaptı bana eve geldim öyle ağladım ki ben her akşam annesini arıyorum dua ediyorum ama yaranamıyorum bilmiyorum kızlarr
Cnm ne olur ne olmaz bence hastaneye git bekleme icin rahat eder en azindan..hadi lutfen korkuyorum ya en ufak bi agridan korkuyorum son zamanlarda cok zor gececek bu gidisle..aslında demin not almaya çalıştım ama ağrıdan gözüm birşey görmedi
unuttum neydi ne oldu
şimdiklere dikkat ediym bi
(
Çok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Karnım taş gibi , gaz ağrısı dedim önce ama gelip gelip gidiyor
Gaz olunca sürekli içrede bi ağrı oluyor
Ama benimki bi geliyor biraz sürüyor sonra geçiyor ,3-5dk sonra yine oluyor
Duşa girdim ılık su iyi gelir diye
Evet duştayken rahattım , çıktım 10-15 dk sonra yine başladı
Yalvarırım bi öneride bulunun fenayım ben(((
Eşimin gelmesinede var daha,ağdaya gidiyim dedim ne olur ne olmaz, ama yok mümkün değil gidemem
3 gün önce karnım çok sert diye hast gittim nstye bağladılar ağrı çikti hastaneye yatis yapip serun vericez dediler kendi doktorumu aradim oda gel hastaneye dedi özel hastanede kendi doktorum orda yine nstte bagladilar sanci çikmadi bu kez doktodum bu haftalarda vücut doguma hazirlandigi icim oldugunu sòyledi ama eğer düzenliÇok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Eşimin gelmesinede var daha,ağdaya gidiyim dedim ne olur ne olmaz, ama yok mümkün değil gidemem
Canım öncelikle biraz sakin olmayı dene. Sancılarını takip et. Ama hala gazsancısı olma ihtimali var. Kalın bişeyler giyin. Ev soğuksasaç kurutma makinesini tut ayaklarını ısıt. Ne biliim aklıma gelen bunlarÇok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Ayrica bana adalat diye bi ilaç verdi kas gevsegici gibi bişey..kasilmalar düzenli olur ise hemen gel dedi ama bencee kadin doğumun aciline git ben ilk öyle yapmistim.Çok sancım var ağlamaktan canım çıktı
canım yanlış mı biliyorum bugün platese başlamıştın ya belkide bağlarını zorladın alışkın değilsen belki ondan olmuştur . Bide ishal oluncada oluyorÇok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Bu arada sancinin disinda rahimde acilma varmi serviks uzunluğu gidu degerlere bakiyorlar..eger acilma yoksa uzunluk normal ise muhtemelen yalanci sanci olabiliyormuş..allah yardimcimuz olsunAyrica bana adalat diye bi ilaç verdi kas gevsegici gibi bişey..kasilmalar düzenli olur ise hemen gel dedi ama bencee kadin doğumun aciline git ben ilk öyle yapmistim.
inşallah ciddi bir şey değildir ama doktorunu ara ona sor hemen melikenin yaşadığından sonra daha temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorumÇok sancım var ağlamaktan canım çıktı
canim kadro durumun farkli mi senin. Benim bildigim devlette 4A li olan memur icin. Senin yök kanunu da bagliyormus sanirim. Ama bizimle ayni sanirim ucretsiz izin haklarin. Memurlar neti bir oku senCanım ben şimdi haftanın üç günü raporluyum ya 32 de Dr çalışabilir dese her gün gitmem gerekicek rapor alamıcam di mi? Bebiş annesi onunla konuşuyor sanmıştır derstecanım yaaaa çok tatlılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?