2015 Şubat Anneleri

Hadi ya ben de uzun süre kullanırız diye düşünüyordum:s iyice araştırmak lazım...

Hep ağrı olur muymus döndüğünde? ay korkmadin mi sen o gün doguruyor muyum diye ? ben panikten kesin dogururdum heralde

bende ağrı oluyor sıcak su iyi geliyor ama ben dikkat etmedim asitli içtim turşu yedim kendime cok kızıyorum uyuyan şeyi uyandırdım
doktorda geçmez dogumdan sonra belki dedi
eğer ağrın yoksa kullanma kremi bana doktor çokta hevesli vermedi
soğuk yerlere oturmaz acı baharatlı şeyler yemeyip kabız olmazsan o çıkan şey fazla zarar vermez

benimkide inş kısa ürede geçer yoksa dogum akadar dogum esnasında birde onunla ugraşmayım

Kizlar kizimin oksurugu cogaliyo ya balgamda cikaramiyo bogazida iltihaplk oksurdukce nasil aciyodur ya icim parcalaniyo bol corba iciriyorum su ve balli sut veriyorum ihalamur nane limon icmiyo zilli bildiginiz tavsiye edebilecginiz baska bisey varmi acaba

bnm yavrus da dr de hareketsiz ama gün içinde dans ediyor karnımin içinde hatta bzn canımi yakacak derecede sert vuruşlari oluyor :) dr sordu hareketlerini hissediyor musun diye hem de nasıl dedim :)

benim yavru hiçbir doktor kontrolunda öyle aman aman bi hareket etmedi okuyorum duyuyorum milletinki taklalar atıyo benimkinde tık yok şimdi evdeyim yarım saattir karnımın içinde bir oyana bir bu yana maşallah
dedim doktora gün içinde çok hareketli ama ne zaman kontrole gelsek hareket olmuyo diye güldük bizde

annem küçükken ılık pekmez icirirdi ama şimdi bile düşününce midem bulandı senin kız icer mi bilmem Canim

bnm minigim yüzünü bile göstermiyor doğru düzgun hep elleriyle kapatıyor :) doktor poz vermeyi sevmiyor senin kız dedi :)

Hadi ya ben de uzun süre kullanırız diye düşünüyordum:s iyice araştırmak lazım...
ıste bız olabıldıgınce cok ozellıklı rahat kullanacağımızı sandığımız seylerı alıyoruz ama ısın ıcıne bır velet faktörü gırınce genelde hayal oluyor bunlar
Hep ağrı olur muymus döndüğünde? ay korkmadin mi sen o gün doguruyor muyum diye ? ben panikten kesin dogururdum heralde
bılmem oluyormuş demekkı bana oyle soyledı ve erkendogum yapabılırsın bebegın hem dönmüş hemde doğum kanalına gırmış heran gelebılır demıstı..ama kızım 40. haftada zor bela dogdu :) sanırım agrı döndüğünde degıl de doğum kanalına gırdıgınde oluyor korkmaz olurmuyum..yemın ederım kapıların esıklerıne kafamı vurduğumu hala hatırlarım sancıdan..
kesınlıkle sut ıcırme sut balgamı artırıyor...

yesıl elma ve ayvayı kabuklarıyla mınık doğra 1 s.b kadar suda kaynat.ıcıne ıhlamurda at bır tutam 15 dk kadar ıyıce kaynasın..cubuk tarçın 4 5 karanfıl ekle 3 dk daha kaynat altını kapat ve ıcıne 2 3 dal adaçayı dalı koy.. 3 dk demlensın ağzı kapalı sekılde...ılıt 1 tatlı kasıgı bal koy(sıcakken koyma faydası kalmıyor) ıcır..

hem oksuruge hem balgamına Allahın ıznıyle sıfa olacaktır...

bırde taze zencefılın kabuğunu soy zar gıbı ıncecık dılımle bır kucuk kavanoza koy,ustune 1 lımonu kabuğunu ıyıce yıka yıne ıncecık kabuğuyla doğra ve ustlerıne çıkacak kadar bal koy.3 saat sonra doğal antıbıyotık surubun hazır..sabah aksam 1 yk ıcır..ıcmezse cay bardağına koy ustune azcık sıcak su ekle ama azcık ve bardakla ıcır..tadı tatlı acı falan degıl...

evimden eksık etmem bunları hamdolsun ılacsız gecırırız cogu hastalığımızı..kızımda 3 yasında

Cok sagol cnm eksikleri aldirim esime denim

huhuuuuu selamlar herkese bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım :) bugün ruh halim biraz daha iyi şu çalışma hayatından ne kdr şikayetçi olsam da sanırım bana iyi geliyo. evde oturmak dinlendirse bile gerçekten beni geriyo galiba çözemedim kendimi. Allah sonumuzu hayır etsin :)

kızlar haftasonu yapacaklarımı bir türlü yapamadım. planlar değişince hepsi kaldı.
bir tek hastane çantasına koyacaklarımı ayırdım. onlar yıkanacak ve ütülenecek. bi alamadım şu lanet olası deterjanı : )

iyi akşamlar herkese kızlar çok soru soruyorum ama ben tüp bebekle hamile kaldım ve doktorum doğum için benden 4000 tl istedi Bakırköy ethica için bende ödeyemeyeceğim için oturduğum yerde bir hastaneye başvurdum onlar 1500 tl dedi sezeryan olacak çünkü şimdi yeni hastane benden şeker yüklemesi istedi yaptırdım demirim kalsiyum b12 düşük olduğu için tekrar vitamin yazdı b12 içinde iğne verdi bugün ilk iğnemi oldum ama kafamı karıştıranlar oldu doktorunu değiştirme diye sizlere sorum aranızda tüp bebek yapan ve doktorunu değiştiren varmı veya bu konuyla ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen

Dersi anlattım ama çok yoruldum. Artık parasını yesin hoca da. Boğazım çok acıyor Pazartesi daha çok öğrenci var yoruldum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…