2015 Şubat Anneleri

Bende ethica hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum diye devam ediyorum hastanenin ücretleri yüksek biraz....

tup bebek yontemıyle bıle olsa netıcede sezeryan olacaksın bunun ıcın 4000 de versen ıslem ve netıce aynı 1000 de versen aynı benım mantığıma gore canım..gel gelelim ben soyle sezdım anlattıklarından,ılk dr senın tup bebekle hamıs kaldığını bıldıgınden bence sırf bu sebepten fıyatı yüksek tutmus cunku zor bebek sahıbı olan ınsanların dr lar tarafından cogu zaman sönmürüldugune ınanıyorum ben.. dr degısıklıgı senı canından yapacak degıl..ben ılgıye alakaya bakarım açıkçası...

yıne tup bebekle hamıs kalan bır arkadaşım 50 mılyar para harcadı hastaneye resmen kıraladı drunu hemsıresını babalar gıbıde ılgı gordu.... ben olsam vermem o parayı yanı sonuç aynı netıcede..

* 7 Tane Kısa Kollu Çıtçıtlı Bady - (0-3 Ay)
* 4 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (0-3 Ay)
* 3 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (3-6 Ay)
* 9 Tane Patikli Pijama Altı – (0-3 Ay)
* 2 Tane Patikli Pijama Altı – (3-6 Ay)
* 4 Tane Sweat Shirt – (3-6 Ay)
* 2 Tane Pijama Takımı - ( 3-6 Ay)
* 3 Tane Patikli Tulum - (0-3 Ay)
* 4 Tane Patikli Tulum - (3-6 Ay)
* 2 Tane Hastane Çıkışı - (Yenidoğan 5’li)
* 2 Tane Yelek - (0-3 Ay)
* 2 Tane Önlük
* 13 Tane Çorap
* 12 Tane Mendil
* 6 Tane Eldiven
* 4 Tane Penye Battaniye
* 1 Tane Havlu
* 2 Tane Alt Açma Bezi

Kızlar Ben Kızıma Bu Listedeki Aldım Ama Almam Gereken Başka Neler Olur. Herkes İç Atletlerini Fazla Al Diyo 0-3 Ay Çok Şey Alma Hemen Büyüyolar Diyo. Bide Siz Bakın Söyleyinde Ona Göre Eksikleri Halledeyim. Bu Arada 2 Tane Pazen Battaniye Daha Alıcam.

Bende ethica hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum diye devam ediyorum hastanenin ücretleri yüksek biraz....

doğum ücretleri hakkında bilgin varmı ?benim doktor sadece kendi ve asistanı için 2800 dedi hastaneyle beraber 4000 olur dedi ama yılbaşından sonra ne olur bilmem

ben ve eşimde aynı senin gibi düşünüyoruz ama biyandanda bebeğimizden değerli değil diyoruz ama durum ortada tabi 28 kasımda randevum var doktorumla açık açık görüşeceğim artık bu konuyu yapacak bişey yok

Cnm bnde senin gibi tup bebekle hamile kaldim ve doktorumu degistiriyorum suana kadar ozel muaynanesine gittim ama yarin baska bi hastanede baska bi doktora gidicem taniscam..bnm doktorumun oldugu hastanede yaptirmak isterdim ama malisef 6000 lira sezeryan ucreti istenince doktoruma bnm bu hastanede yaptirma gucum kalmadi dedim cok tedavi gorduk hala borc odedidigimizi soleyince oda baska doktorlarda oneride bulundu yarin fatih universtesine basliycaz bakalim burasi 2700 istiyor muayne 120 lira yenidogan unitesi de var guzel bi hastane diye burdaki tavsiyesine uyduk :)insallah yeni doktorumu severim..

doğum ücretleri hakkında bilgin varmı ?benim doktor sadece kendi ve asistanı için 2800 dedi hastaneyle beraber 4000 olur dedi ama yılbaşından sonra ne olur bilmem
Doğumla ilgili konuşmadık henüz aslında aynı haftadayız seninle ama benim kontrolüm ay sonunda.doktorun kim?

Kazaya bırakmaktan başka şansın yok ki. Pilateste aman dikkat et ne olur.

bacım tecrübemden dıyorum... çıtçıtlı bady ılk aylar kullanılmıyor (bebegın kollarını gecırmek kafasından sokmak senı kan ter ıcınde bırakıyor,bırde sık sık bez sızdırdığı yada kustuğu ıcın degıstırmen gerektıgını dusununce ılk 3ay ıcın çıtçıtlı bady ı cok gereksız goruyorum..onun yerıne dedıklerı gıbı uzun kolluonu acık yanlarında baglanabılmesı ıcın ıplerı olan ıc gömlek tarzı seyler var cok rahat oluyor ..kesınlıkle ondan edın derım..
tulum cok sayı da kesınlıkle alma 2 bılemedın 3kez gıydırıyorsun.. verdıgın para boşa gıdıyor....yenı dogmusbebek ıcın onluge pek gerek olmuyor..ılk 5 6 ay corap ta baya fazlaymış :)
bunlar dışında alt ust ayrı takımlar dan bolca almanı onerırım..hem kolay gıydırırsın (günde 10 kez alt degısecegını düşünürsek )hemde güzel ve rahatkullanımı..

ne kadar ayıp ama... tüp bebek yapmak zaten maddi açıdan büyük bi yük, noolacak biraz insaf edip ucuza yapsalar. en azından tüp bebek yaptıranlar için biraz indirimleri olsa değil mi ama...

bir de bu özel hastaneden özel hastaneye göre de değişiyor. benim akrabam ist.da 1000 tl gibi bi fiyata doğum yaptı sezaryenle. bizim Tekirdağ'da bile 2400 TL dediler. kim ne kopartırsa kar modunda.

Bu konuda bende iremguzume katılıyorum. Değiştirdiğin doktorun sana karşı ilgili alakalıysa hastanede güzelse değiştirmekde fayda var. çünkü iki doktorda aynı işlemi yapıcak sonuçda neden fazla para veresinki herşey yolundaysa risk yoksa... o parayla kuzularının ihtiyaçlarını giderebilirsin. Ama yeni gittiğin doktorunla ve önceki doktorunla konuş bende risk yoksa herhangi bir doktorda sezeryan yapabiliyosa düşünmekde fayda var.

Canım bebişine maşallah. Patatesi nasıl yememizi öneriyorsun?

selam kızlar
nedense yine yorgunluktan kayıyorum bu ara
halbuki hiçbişey yaptığımda yok sürekli oturmaya veya uzanıp dinlenmeye dikkat ediyorum
acaba bebek büyüdükçe vücudun yorgunluğu mu artıyor.

kış bebeği olcağı için üşür diye çift çift çoraplar aldım Doğru hiç iç zıbın almadım hep kısa kollu,uzun kollu,askılı atletlerden aldım. pijama takımı için göbüşüne zarar verir diye çok almadım yaa sana zahmet şu dediklerini bana adet adet liste yapsana kaçar aylık olduklarını falan ona göre alıyım boşa gitmesin aldıklarım

inşallah iyi bir doktordur sonuçta sezeryan olacak okadar para vermeye değermi bilmiyorum bende şeker yüklemesi sonucuda 171 çıkınca diyet dediler ama doktoruma sölemeden gittim ben bu hastaneye problem orda sen enazından konuşmuşun yeni doktorumuda şuan giden 2 arkadaşım önerdi iyi diye bende gittim bi problem yok ama çevremdekiler doktor değiştirmek riskli diyorlar kafamı karıştırıyorlar

Benim kontrolde 29 Kasım'da doktorlar konuşup burdan paylaşırım sana da fikir olur
doktordan memnunsan devam et bence.doktora güvenmek çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…