Akademisyenim. Sanirim sen de öylesin. :)
Aynı durumdayız senle. Kahvaltı menümü sayıyorum; 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu peynir 3 zeytin 5 çeri domates sonuç;167! Çok sinir bozucuKan uyuşmazlığından konu açılmış. Benimle kızım arasındada kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Eşim AB ben 0+ oyüzden uyuşmazlık oluyomuş anne bebek arasında. Bizimkinin sarılığı o yüzdenmiş.
Bu arada bu şeker diyeti beni aç bırakıyo resmenaçlık 83 çıktı bugün, 1. Saat tokluk 209 bişeyde yemiyorum diyete uyuyorum. Perşembeden belli 2 kg vermişim. Eşimde fazla abartıyosun bu diyet işini diyo, hamile kadına bu kadar sıkı diyet olmaz diyo. Tatlı yeme, hamur yeme dikkat et. Sürekli brokoli, karnıbahar olmaz diyo bu perşembe gitcm kontrole. O zmna kadar desiğini yapiimde sonra kendim dikkat ederim dedim.
Senin sorun şeker yükselmesi miydi canım yoksa insülin dengesizliği miydi?Canım normal değil bu değer. Hem de bizim hiç aç kalmamamız lazım. Benim diyetisyenim açlık hissedersen, yemekten sonra uykun gelirse beni hemen ara o öğününü tekrar düzenleriz demişti. Öğle yemeklerinden sonra uykum geliyodu, konuştuk kadınla çorba ekledi. Bizim aç kalmamamız lazım. Mutlaka ara diyetisyenini.
Yarin alim canim denim ama turpu oyunca alti kapali akiyomu yada kabugunumu soyuyosun nasil.okuyoCok gecmis olsun canim . Öneren oldumu bilmiyorum ama siyah turp un icini oy 1 kasık bal koy derin bir kaba yerlestir geceden yaparsan sabaha hazir. Surup gibi
sabah ogle ve aksam 1 kasik icir. Baya su saliyor ben kizimin oksurugunde kullanirim denemeni tavsiye ederim. Siyah turp simdi bol.
Aynı durumdayız senle. Kahvaltı menümü sayıyorum; 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu peynir 3 zeytin 5 çeri domates sonuç;167! Çok sinir bozucuve dediğin gibi aç kalıyorum resmen 3 ay böyle geçmez ya bu arada bende 1 kilo verdim.
Senin sorun şeker yükselmesi miydi canım yoksa insülin dengesizliği miydi?
Kabugu soyma , yıkarsın sonra kabak oyar gibi oyarsın. Derin bir kaba koy cam kase olabilir çok su salıyor(ben ilk yaptigimda kucuk bir kaseye koymustum sabah bi baktim tasmis heryer batmisti). 3-4 gun kullanirsin. Bu tarifi gogus hastaliklari doktorlari oneriyor insallah faydasini gorursun.Yarin alim canim denim ama turpu oyunca alti kapali akiyomu yada kabugunumu soyuyosun nasil.okuyo
Aynı durumdayız senle. Kahvaltı menümü sayıyorum; 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu peynir 3 zeytin 5 çeri domates sonuç;167! Çok sinir bozucuve dediğin gibi aç kalıyorum resmen 3 ay böyle geçmez ya bu arada bende 1 kilo verdim.
Senin sorun şeker yükselmesi miydi canım yoksa insülin dengesizliği miydi?
Kabugu soyma , yıkarsın sonra kabak oyar gibi oyarsın. Derin bir kaba koy cam kase olabilir çok su salıyor(ben ilk yaptigimda kucuk bir kaseye koymustum sabah bi baktim tasmis heryer batmisti). 3-4 gun kullanirsin. Bu tarifi gogus hastaliklari doktorlari oneriyor insallah faydasini gorursun.
Sadece bir güncük mü? Gerçekten çok katılarmış. Peki sabahki dersleri ne yaptın öteletebildin mi? Yetişebilecek misin?
Turpu oyup içine bal koyucaz peki nasıl sulanacak? Altına delik acıcak mıyız bal sızsın diye?
Biz geldik kontrolden :) çok şükür herşey yolunda. Haftasıyla gelişimi uyumlu dedi doktorcuğumuz. Kalbine beynine kaburgalarına baktı tekrardan. Bi problem görmedi. 900 gr.dedi. Herşey yolunda dedi ya o bana yetti. Bi dahaki randevumuz 6 aralık. Baş aşağı pozisyondaydı ayacıkları kaburgamdaydı. Eşim ters duruyo dedi. İstediğimiz normal olan duruş bu ters görünsede bu bize göre normal dedi. Bizden böyle gelişmeler :)senle aramızda cok fazla gun yok..aksamı beklemekte zor neyse bıran evvel aksam olsun sende hayırlı havadislerle gel ınsaallah
Biz geldik kontrolden :) çok şükür herşey yolunda. Haftasıyla gelişimi uyumlu dedi doktorcuğumuz. Kalbine beynine kaburgalarına baktı tekrardan. Bi problem görmedi. 900 gr.dedi. Herşey yolunda dedi ya o bana yetti. Bi dahaki randevumuz 6 aralık. Baş aşağı pozisyondaydı ayacıkları kaburgamdaydı. Eşim ters duruyo dedi. İstediğimiz normal olan duruş bu ters görünsede bu bize göre normal dedi. Bizden böyle gelişmeler :)
mrb herkese naparsınız kızlar
CAnım ben geldim annemlerdeyim bursada. Sen gecelik pijema işlerini neredenaldın fiyatları uygunmuş bana tarifedermisin aldığın yerleri?
Allah daim etsin canım. Tesettürlü tesettürsüz diye fark olmaz. Ben çok görüyorum başı açık camiye girip içerde kapanıp kılan. Namaz kulluk görevimiz kendini açığım diye hor görme ne büyük bişey senin için namaz kılmak. Bi çok yerde mescit var artık canım sizin spor kompleksinde de bardır büyük ihtimal. Yada yoldayken bi camiye girebilirsin. Biz bugün öyle yaptık eşimle. Seni tebrik ederim canım.merhaba canlar merhaba tatlılar
ben bugün ayrı bi mutluyum nedeni yok ama
birazdan evden çıkıcam
akşama pilates var
tekrar diyorum imkanı olan gitsin bel sırt ağrılarına o kadar iyi geliyorki anlatamam size
ben ağlayarak uzanıyordum şimdi ara verince oluyor sadece :)
Birde kapalı olmayıp 5 vakit namaz kılanınız var mı ? çok şükür ben de başladım bir hafta oldu
ama açığım , ikindiyi kıldım ama akşam ezanında dışarda olucam
e vakti çıkıcak ben spordan çıkana kadar , kazaya bırakmakta çok üzüyor beni
ne yapabilirim çözüm öneriniz var mı ?
Cok sagol cnm yarin deniicamKabugu soyma , yıkarsın sonra kabak oyar gibi oyarsın. Derin bir kaba koy cam kase olabilir çok su salıyor(ben ilk yaptigimda kucuk bir kaseye koymustum sabah bi baktim tasmis heryer batmisti). 3-4 gun kullanirsin. Bu tarifi gogus hastaliklari doktorlari oneriyor insallah faydasini gorursun.
nasil oluyor bilemem ama bal turbu asiri sulandiriyor altini ben hic delmedim suyu taştığı icin hazirladigim kaptan baska bir kavanoza aktarip kullaniyorum.Turpu oyup içine bal koyucaz peki nasıl sulanacak? Altına delik acıcak mıyız bal sızsın diye?
bnmde evrak hazırlamam grk ymnle saate bakıp eriniorum daha banyo yapacağım ama eriniyorumYorgun bır sekılde pinekliyorum valla esime ayip olmasa yatip uyuycam da kac gundur yoktu kiz fırsat verrse iki kelam ederz belki diye dayanmya çalışıyorum
elbette olur ama dr insanları o kadar korkutuyorlar ki sanki normal doğum olursa bebeğe birşey olur gibi düşündürüyorlar yoksa hamile kalma şekli farklı sadece diğer süreç aynıTüp bebekte kesin normal doğum olmuyor muymuş?
Senin tarifin daha pratikmis. Bende bi deniyim...Evet küçücük bi delik acicaz kurdanla delmis gibi ordan turpun suyuyla bal ozlesip sizicak asagiya. Turpu bir su bardaginin icine koyun orda biriksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?