2015 Şubat Anneleri

Aynı durumdayız senle. Kahvaltı menümü sayıyorum; 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu peynir 3 zeytin 5 çeri domates sonuç;167! Çok sinir bozucu ve dediğin gibi aç kalıyorum resmen 3 ay böyle geçmez ya bu arada bende 1 kilo verdim.

Senin sorun şeker yükselmesi miydi canım yoksa insülin dengesizliği miydi?

Yarin alim canim denim ama turpu oyunca alti kapali akiyomu yada kabugunumu soyuyosun nasil.okuyo

Ikisi farklı mı oluyor? Bence aç kalmamak lazım her durumda da. Eğer hala yüksekse insülin kullanılması gerekebilir. Aç kalmak zararlı bence.

Yarin alim canim denim ama turpu oyunca alti kapali akiyomu yada kabugunumu soyuyosun nasil.okuyo
Kabugu soyma , yıkarsın sonra kabak oyar gibi oyarsın. Derin bir kaba koy cam kase olabilir çok su salıyor(ben ilk yaptigimda kucuk bir kaseye koymustum sabah bi baktim tasmis heryer batmisti). 3-4 gun kullanirsin. Bu tarifi gogus hastaliklari doktorlari oneriyor insallah faydasini gorursun.

Tokluk sekerim dusuktu canim. Ama sonra diyette olcerken yuksek ciktigi da oldu. Dengesizlik olsa gerek.. Diyetle duzeldi. Yemekten once 85-90 yemekten 1 saat sonra 110-120 cikiyodu.

Turpu oyup içine bal koyucaz peki nasıl sulanacak? Altına delik acıcak mıyız bal sızsın diye?

Sadece bir güncük mü? Gerçekten çok katılarmış. Peki sabahki dersleri ne yaptın öteletebildin mi? Yetişebilecek misin?

Yaa sadece biguncuk onu yaptirana kadar da az ugrasmadim doktor kontrolleri icin bastrdim da oyle halloldu o da.bigun bigundur napiyim daha ugrasamicam
iki gun sabah yetsemiyordum onu da eski haline getrdik ilk saat degl ikinci saat baslamis olcam o gunlrde de bu kadarina sükür

senle aramızda cok fazla gun yok..aksamı beklemekte zor neyse bıran evvel aksam olsun sende hayırlı havadislerle gel ınsaallah
Biz geldik kontrolden :) çok şükür herşey yolunda. Haftasıyla gelişimi uyumlu dedi doktorcuğumuz. Kalbine beynine kaburgalarına baktı tekrardan. Bi problem görmedi. 900 gr.dedi. Herşey yolunda dedi ya o bana yetti. Bi dahaki randevumuz 6 aralık. Baş aşağı pozisyondaydı ayacıkları kaburgamdaydı. Eşim ters duruyo dedi. İstediğimiz normal olan duruş bu ters görünsede bu bize göre normal dedi. Bizden böyle gelişmeler :)

Masallah kuzuna

CAnım ben geldim annemlerdeyim bursada. Sen gecelik pijema işlerini neredenaldın fiyatları uygunmuş bana tarifedermisin aldığın yerleri?

şimdi gördüm yazını canım bilseydim seni de arardım gel biz çarşıdayız diye. bu aralar buraya fazla giremiyorum sürekli oturur halde duramadığımdan belim ağrıyor pc karşısında birde kucağıma almak zor geliyor bacaklarım ağrıyor. telefondan da girmek zor oluyor o yüzden yazılanları kaçırıyorum.

bütçen ne kadar bilmiyorum ama biz bütün çarşıyı ve bakırcılar çarşısını gezdik. bakırcılar çarşısında gecelikler genelde 60 tl ve üstünde idi. ben pek beğenmedim açıkçası oradaki gecelikleri senin zevkine uyabilir o yüzden bir bak derim zaten peşin almada indirim yapıyorlar. ben daha çok genç işi şeyler baktığımdan çoğu gecelik nine geceliği gibi benim aldıklarımın resmini çekip koyacam en kısa sürede.
aldığım yere gelince. cumhuriyet caddesini bilirsin büyük ihtimalle. orada toptancılar çarşısı var. tuz pazarının girişini biraz geçince hemen göreceksiniz zaten oradan iç çamaşırlarını filan da halledebilirsin. orada bütün mağazaları gez en beğendiğini al ben öyle yaptım.

Allah daim etsin canım. Tesettürlü tesettürsüz diye fark olmaz. Ben çok görüyorum başı açık camiye girip içerde kapanıp kılan. Namaz kulluk görevimiz kendini açığım diye hor görme ne büyük bişey senin için namaz kılmak. Bi çok yerde mescit var artık canım sizin spor kompleksinde de bardır büyük ihtimal. Yada yoldayken bi camiye girebilirsin. Biz bugün öyle yaptık eşimle. Seni tebrik ederim canım.

Cok sagol cnm yarin deniicam

Turpu oyup içine bal koyucaz peki nasıl sulanacak? Altına delik acıcak mıyız bal sızsın diye?
nasil oluyor bilemem ama bal turbu asiri sulandiriyor altini ben hic delmedim suyu taştığı icin hazirladigim kaptan baska bir kavanoza aktarip kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…