2015 Şubat Anneleri

Bayanlar aranizda ödem olan varmı 2 gündür fena şekilde sistim resmen 27. Haftadayim

Desenize bu haftalar böyle geçiyor..Bende de bir evladımı ya göremeden ölürsem korkusu başladı..Bir de erken doğum, sürekli rüyalarım böyle artık inanın doğru düzgün uyuyamıyorum.Nefes darlığı,reflü,bel ağrısı hepsi tavan yaptı artık..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evlatlarımızla hayatımızın tadını çıkartmayı nasip etsin..

Ben de dün dedim bana bişey olursa anneme ver bebeği diye :) süreçlerdeki Konuşmalar da aynı oluyor desene

Âmin canm gercekten ben yazsam bunları yazardım dedim tıpatıp aynıym

Canmm
Ayyyyy ne güzeeeeel. Eline emeğine sağlık canıııım. Banada güç kuvvet gelsede atkıyı bitirsem bi patik bi yelekte yapsam. Seneye bu zaman anca olur heralde o ? Boyutu nedir ?
teşekkür ederim sen de bitirirsin önemli olan oyalanmak:)) 6 aylık olduğunda giyer dedi annem tahminen, dergiden aldım örneğini

selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)

Bendede bi farklısı var. Kızıma bakıp bakıp düşünüyorum. Bana çok düşkün. Doğumda bana bişey olursa kızım nolur? Beni sorarmı,istermi? Nasıl bakılır, kim bakar? Eşime dedim bana bişey olursa önce Allaha sonra sana emanet kızım diye. Hem anne hem baba olur senden dedim ki gerçekten öyle. Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğum yapmayı, o süreci atlatmayı nasip etsin inşaAllah.

Canım benden bir gün sonra tahmini doğum tarihin birşeyler sorabilir miyim sana :)
Öncelikle kaç kilo aldın ben 9 kilo aldım da benle aynı zaman olunca merak ettim

Canım benden bir gün sonra tahmini doğum tarihin birşeyler sorabilir miyim sana :)
Öncelikle kaç kilo aldın ben 9 kilo aldım da benle aynı zaman olunca merak ettim

canım ben 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve hamilelik öncesi yediğim kadar yiyorum abartmadım. 75 kiloyla hamile kaldım. ilk aylar tiksinmekten yemek yiyemeyip 1.5 kilo verdim. şimdi 78 kiloyum :)

Canım bilgisayarı kucağına alma. Dr en başında söyledi bana. En çok radyasyonu öyle veriyormuş. Masada dursun.

Iki isim güzel görünüyor. Erva ne demek ki? Bilgeyi sevdim

Aklımızı meşgul edicek bişiler bulmak.lazım. Bu korkular gelip yerleşiyor yoksa. Bol bol temiz hava almaya çalış canım. Seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…