2015 Şubat Anneleri

yetmez yetmez sen bıraz daha al..ne yapmışsın yavru sen yaa.. a dan z bıtmıs japon alfabesine gecılmıs..maasallahsubhanallah bu ne gayrett.. Allah ıyı günde kullanmak nasıp etsın
ıyı yapmışsın gecen gun elımde 1 parça bısey var kızım cıps dıye tutturdu bıme gırdım hemen.. ters bır adam geldı ben tam kasaya geçerken hanımefendı sız benden sonrasınız dedı dik dik.. sankı oncesınde ben onun onunegecmısım gıbı..ınsan utanır bıraz ..ben olsam sızın az sızverın beklemeyın yorulmayın derım hamıle bır bayana..okuz bu mıllet yaa

Sendeki şu babaanneyi klonlayalım biz

Öyle gerçekten. Benimki bir de kadındı hani kadınların daha anlayışlı olmasını bekleriz ya. Çocuğum bekliyor falan dese sırayı verirdim de araba bekliyor dedi yaaa.

Nihayet biraz işe yarar şeyler aldım.
Gecelik,iç çamaşırı,çorap ve emzirme sutyeni aldım. Kendime
Dalan sabun,ağız Mendili ve 5 li hastane çıkışı aldım.
Yarında bez ve ıslak mendil işlerini halledeyim bari çantalar Biraz hazır olsun.
Banyo sünger vardı sentetik sünger ve bildiğiniz klasik sünger bilgisi olan var mı acep.
Her şeyi hallettik sünger derdimiz kaldı sanki

ablam mothercarein banyo sungeri cok guzel dedi ondan aldık biz yumusacık oluyormus

MAsallah saglikla giymeyi nasip etsin rabbim

Ne güzel hepsini almışsın canım :) ben hala sizin yazdıklarınızı okuyup geçiyorum. Liste üzerinde artık çalışayım bari

Hamile olduğunu farketMedi sanırım hala dar giyinmiyorsun sen di mi

Artık farkediliyor sanırım okulda çocuklar farketti. Üzerimde de geçen resmini koyduğum kazak vardı. Sonra marketten çıkınca taksici de yardım etti farkedip. Bilmiyorum ama hayır dedim diye ilk başta üzüldüm. Hayatta bazen hayır demek de gerekiyor sanırım.

kendin için pijamadan önemlisi gecelikmiş... ben de 1 pijama 1 lohusa(pijama+sabahlık) tk aldım gecelik alacağım 2 tane de...
iç-dış zıbınlar; 6 tk alabilirsin.
bir de iç-dış zıbınların kumaşından ince altlar var ayaklı. kış bebeği olacaklar ya normal 5li setlerin içine kullanabilirsin onlardan.
havlu var bir de havlunun içine tülbent gibi ince bir şey ilk suyunu almak için
ben pijama aldım 1 tk da :)
hırka-yelek yazacaktım almışsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…