selam kızlar
bende temizlikte çamaşır suyu çif kullanıyorum ne zararı varmış anlamadım merak ettim?
Tamam cnm cok ii yapmissin bende yarin gidicem tehlikeli gebelik olunca ben randevu almiorm aradan aliolar beni :) guzel haberlerini bekliorm cnmtedbir amaçlı yarına randevu aldım canım ne olur ne olmaz
yetmez yetmez sen bıraz daha al..ne yapmışsın yavru sen yaa.. a dan z bıtmıs japon alfabesine gecılmısBENİM ALDIKLARIM
10 lu hastane çıkışı
8 li set
6 lı set
5 li set 2 tane
1 zıbın pijama
2 kadife tulum
2 kadife alt zıbın-2 penye alt zıbın
Alt değiştirme minderi
Banyo havlusu
10 lu ağız mendili
1 kadife zarf battaniye
1 içi yün yelek-1 yün patik
5 üst iç zıbın
12 çorap
1 emzirme yastığı-önlük
Emzik-emzik kordonu-Tırnak makası-Banyo süngeri-küveti-maşrapası-köpüklü banyo filesi
Avent göğüs pompası-Avent cam biberon-Avent yenidoğan biberon seti-yedek biberon uçları
Göğüs pedi-unibaby yenidoğan ıslak mendil-Dalin alt değiştime örtüsü
Weewell temassız ateşölçer
Bebek kulak çubuğu-temizleme pamuğu-prima premium care yenidoğan bebek bezi-Hijyenik ped
Bebek çantası
1 kadife 1 penye pijama takımı- 3 emzirme atleti
Mustela bebek şampuanı ve pişik önleyici bakım kremi
Dalin bebekler için granül deterjan matik
burun aspiratörü-yedek filtresi
Lansinoh göğüs ucu kremi
oda termometresi,nem ölçer
bebek güvenli yatış yastığı-boğulmayı önleyici bebek yastığı
Dalin göbek bağı seti-chicco fırça tarak seti
Adore den dolap aldım raflı,güzel bir şey..idareli tabi,sonra oda yapıcam kızıma :)
Peluş battaniye,park yatak ve nevresim,bebek arabası ve 1 adet de gecelik kaldı geriye..bitti sayılır =))
ıyı yapmışsın gecen gun elımde 1 parça bısey var kızım cıps dıye tutturdu bıme gırdım hemen.. ters bır adam geldı ben tam kasaya geçerken hanımefendı sız benden sonrasınız dedı dik dik.. sankı oncesınde ben onun onunegecmısım gıbı..ınsan utanır bıraz ..ben olsam sızın az sızverın beklemeyın yorulmayın derım hamıle bır bayana..okuz bu mıllet yaaDersten sonra akşam için marketten yicem bişiler alıp eve öyle gideyim dedim. Yorgun argın hızlıca bişiler aldım expres kasadayım bir kadın geldi elindekileri gösterip kusura bakmayın şunları geçirebilir miyim dışarda araba bekliyor dedi. Ben de siz kusura bakmayın çok yorgunum dedim vermedim sıramı. Hayatımda ilk defa birine hayır dedim yaw
selam kızlar alışverişimi yavaş yavaş tamamlıyorum
şimdiye kadar aldıklarım
1 tk 10 lu kaliteli hastane çıkış
3 tk 5 li günlük kullanım için hastane çıkış
2 uzun kollu çıtçıtlı zıbın
1 kadife tulum
1 polar battaniye
1 triko battaniye
1 alt açma ve kundak ikisi bir arada
6 adet patik çorap
12 adet ağız mendili
1 penye battaniye de hastane çıkış setinden çıktı
kendim için 1 tk pijama ama normal kullanım için aldım loğusa pijaması deyince fiyatlar 2 katına çıkıyor
birde prensesim için babaannesi nazar boncuklu bilezik aldı
ha bu arada bunların hepsini babaannesi aldı ben sadece 3 tk 5 li hastane çıkış almıştım e bebekten.
ctesi doktora gidince avm den tekrar pijama bakacağım kendim için
sizce bunlara ek başka neler almalıyım bebek için
bakım setlerinden bahsetmiyorum
zıbın alacağım daha ama başka neler olabilir
bu arada yeni doğum yapan doktor arkadaşımla konuştum biraz önce
bakım setlerinden hangisi daha iyi chicco alayım diyorum dedim
unibaby chiccodan daha masum parabensiz ben onu kullanıyorum hastalarımada onu tavsiye ediyorum dedi
yetmez yetmez sen bıraz daha al..ne yapmışsın yavru sen yaa.. a dan z bıtmıs japon alfabesine gecılmıs..maasallahsubhanallah bu ne gayrett.. Allah ıyı günde kullanmak nasıp etsın
ıyı yapmışsın gecen gun elımde 1 parça bısey var kızım cıps dıye tutturdu bıme gırdım hemen.. ters bır adam geldı ben tam kasaya geçerken hanımefendı sız benden sonrasınız dedı dik dik.. sankı oncesınde ben onun onunegecmısım gıbı..ınsan utanır bıraz ..ben olsam sızın az sızverın beklemeyın yorulmayın derım hamıle bır bayana..okuz bu mıllet yaa
yaa eldiven takayım ozaman en azından mecbur kullandığımız yerler var
Eve geldim yatıyorum hala halsizim midem berbat.Nasıl oldun canm daha iyi misin
Amin canim insallah.hepimiz vaktinde saglikli dogum yapalimTamam cnm cok ii yapmissin bende yarin gidicem tehlikeli gebelik olunca ben randevu almiorm aradan aliolar beni :) guzel haberlerini bekliorm cnm
alla alla ne oldu sana ya biraz dinlen bakalım yogurtlu corba falan içsen hem mideye iyi gelir hem sıcak sıcak sana iyi gelirEve geldim yatıyorum hala halsizim midem berbat.
kızımın lavanta keselerini koymak için sepeti ve ikram tabağımız :) :) ben yaptım :) :))
Cnm sana nidilat tarzi bi ilac verdiler mi?Tamam cnm cok ii yapmissin bende yarin gidicem tehlikeli gebelik olunca ben randevu almiorm aradan aliolar beni :) guzel haberlerini bekliorm cnm
sağol :) keşke yakın olsaydık tabağın yapımı çok kolay bir tane de sana yapardımAllahım çok güzel olmuş yaa. Ellerine sağlık canım :)
ablam mothercarein banyo sungeri cok guzel dedi ondan aldık biz yumusacık oluyormusNihayet biraz işe yarar şeyler aldım.
Gecelik,iç çamaşırı,çorap ve emzirme sutyeni aldım. Kendime
Dalan sabun,ağız Mendili ve 5 li hastane çıkışı aldım.
Yarında bez ve ıslak mendil işlerini halledeyim bari çantalar Biraz hazır olsun.
Banyo sünger vardı sentetik sünger ve bildiğiniz klasik sünger bilgisi olan var mı acep.
Her şeyi hallettik sünger derdimiz kaldı sanki
MAsallah saglikla giymeyi nasip etsin rabbimBENİM ALDIKLARIM
10 lu hastane çıkışı
8 li set
6 lı set
5 li set 2 tane
1 zıbın pijama
2 kadife tulum
Alt değiştirme minderi
Banyo havlusu
10 lu ağız mendili
1 kadife zarf battaniye
5 üst iç zıbın
12 çorap
1 emzirme yastığı-önlük
Emzik-emzik kordonu-Tırnak makası-Banyo süngeri-küveti-maşrapası-köpüklü banyo filesi
Avent göğüs pompası-Avent cam biberon-Avent yenidoğan biberon seti-yedek biberon uçları
Bebek kulak çubuğu-temizleme pamuğu-prima premium care yenidoğan bebek bezi-Hijyenik ped
Bebek çantası
Lansinoh göğüs ucu kremi
Adore den dolap aldım raflı,güzel bir şey..idareli tabi,sonra oda yapıcam kızıma :)
Peluş battaniye,park yatak ve nevresim,bebek arabası ve 1 adet de gecelik kaldı geriye..bitti sayılır =))
ben her ay veriyorum nerdeyse kan,idrar, idrar kültür
BENİM ALDIKLARIM
10 lu hastane çıkışı
8 li set
6 lı set
5 li set 2 tane
1 zıbın pijama
2 kadife tulum
Alt değiştirme minderi
Banyo havlusu
10 lu ağız mendili
1 kadife zarf battaniye
5 üst iç zıbın
12 çorap
1 emzirme yastığı-önlük
Bebek çantası
Lansinoh göğüs ucu kremi
benim genelde sağa yatınca vuruyor sola dönüyorum ama dün gece deli etti sola döndüm vurdu sağa döndüm vurdu keyfine göre takılıyorKızlar benim bebeğim sola yatınca çok oynuyor, uyutmuyor mecbur sağa dönüyorum sizinde öyle mi?
Hamile olduğunu farketMedi sanırım hala dar giyinmiyorsun sen di mi
selam kızlar alışverişimi yavaş yavaş tamamlıyorum
şimdiye kadar aldıklarım
1 tk 10 lu kaliteli hastane çıkış
3 tk 5 li günlük kullanım için hastane çıkış
2 uzun kollu çıtçıtlı zıbın
1 kadife tulum
1 polar battaniye
1 triko battaniye
1 alt açma ve kundak ikisi bir arada
6 adet patik çorap
12 adet ağız mendili
1 penye battaniye de hastane çıkış setinden çıktı
kendim için 1 tk pijama ama normal kullanım için aldım loğusa pijaması deyince fiyatlar 2 katına çıkıyor
birde prensesim için babaannesi nazar boncuklu bilezik aldı
ha bu arada bunların hepsini babaannesi aldı ben sadece 3 tk 5 li hastane çıkış almıştım e bebekten.
ctesi doktora gidince avm den tekrar pijama bakacağım kendim için
sizce bunlara ek başka neler almalıyım bebek için
bakım setlerinden bahsetmiyorum
zıbın alacağım daha ama başka neler olabilir
bu arada yeni doğum yapan doktor arkadaşımla konuştum biraz önce
bakım setlerinden hangisi daha iyi chicco alayım diyorum dedim
unibaby chiccodan daha masum parabensiz ben onu kullanıyorum hastalarımada onu tavsiye ediyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?