- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
onların ki ekşi oluor biliorum onu güzel değil obuymus kis litchi,senin dediginde bu galiba
ben afyonluyum esim marasli ikimizde biliyoruz ama esiminkielr çokk eskitiyolar ben yiyemiyorum valla $arap gibi tovbe yarabbii nimett
yaz nete görürsün ama tadı süper
evet cnm süzme yoğurt mu sizin ki bilmiorum ama biz ev yoğurdu ile yapıp bez cuvala koyuyoruz 3 gün cuval da süzülenden aynı şeyden mi bahsediyoruz acep
tarhana piştikten sonra naneli pul biberli sosunu yapmadan önce orta şekilde doğranmış 2 avuç ıspanak katıp bi taşım kaynat sonrada sosunu yap bitticnm çekti
buymus kis litchi,senin dediginde bu galiba
ben afyonluyum esim marasli ikimizde biliyoruz ama esiminkielr çokk eskitiyolar ben yiyemiyorum valla $arap gibi tovbe yarabbii nimett
ene kis sen eskisehirlimsin, hemseriymisiz o zaman : )Afyonla eskişehir yakın evet biz de yaparız tatlı olur yoğurdu. Ay bak annem ondan da yollamıştı yarın ben onu yapayım. Kaç gündür aklımda da suyla ıslatıp beklemek gerekiyor diye yapamamıştım.
yok koku gelmedi burnuma ama oyle boyle deil eskisiBir de maraşlılar kekik de koyuyor içine onun kokusu da ağır oluyor biraz.
ene kis sen eskisehirlimsin, hemseriymisiz o zaman : )
kalk simdi islat o zaman unutmadan
bende kuru fasulye isliycam da hep unutuyorum, simdi kalkmazsam yine unuturum : )
hımmm valla süper oluor annem malatya yeşilyurtlu çok güzel yapar ıspanaklı tarhanayı sarımsak soğanı hiç bilmem bn biz nane ve biber kavurur katarız üstüneBende malatyalıyım bizde sarımsak sogan kavurup koyuyoruz üstüne.ıspanaklı bende denemedim hiç.deneyeyim
çorba yesilmi oluyor o zamanyaz nete görürsün ama tadı süper
evet cnm süzme yoğurt mu sizin ki bilmiorum ama biz ev yoğurdu ile yapıp bez cuvala koyuyoruz 3 gün cuval da süzülenden aynı şeyden mi bahsediyoruz acep
tarhana piştikten sonra naneli pul biberli sosunu yapmadan önce orta şekilde doğranmış 2 avuç ıspanak katıp bi taşım kaynat sonrada sosunu yap bitticnm çekti
him aksama pisecekse olur tabiYarın kuru fasulye de yapmayı düşünüyodumsabah ıslatırım ikisini de şimdi zor biraz kalkmam :)
çorba yesilmi oluyor o zaman
benim koca yemezki bu ne diye
ben ayiriyim da oyle ekleyim ispanaagi enn iyisi
biz yarpuz katariz himm mis olur kokusu geldi burnuma sanki
gidip hem tarahana hem kuru fasulye islayim abri : )
yok koku gelmedi burnuma ama oyle boyle deil eskisi
benim çcouklar sever normalde ama çok limonlu diye yemiyolar , bi esim yiyor hatta
geecn yil halama yaptirmistim ben koyde yapti saolsun hiççç eskisi yok onunda ,esim de onu begenmiyor
bende islarken ikisini karistiriryorum oyle bi çozum buldum kendime : )))
iyi geceeler , ben isladim geldimhadi kızlar bn kaçtım yarın okul var öpüom hepinizi bnde gidip tarhana ıslatacam aklıma düşürdünüz şimdiiyi geceler
o ne olaki eksili çorbayi ben bilmiyorumMaraşlılar ekşiyi çok seviyor herhalde. Meşhur ekşili çorbaları da var. Ama ben bir yapıyorum tatlı oluyor çorba adı ekşili çorba
iyi geceeler , ben isladim geldim
, iki dk kuuru fasulye kaynasin gidip yaticam bende
Benim aldıklarım da sadece 2 tane 1 beden var onun dışında hep büyük aldım. Eşim ve ben uzunuz benim ailem çok uzun bende uzun doğmuşum eşimde. Annem giydiremezsin çok küçükleri ben sana 2 aylık kıyafetlerle başladım dedi. Sen bilirsin ama diğer çocuklarından kendi çocuklarını. Benim kadar acemi değilsin :)oda mantikli aslinda
simdi ben netden body aldim,1 ay lik olanlardan
evdekilerede bakdim 56 yaziyor en kuçugunde,
evdeki sifir olabilirmiki yoksa hepsi 1 ay mi olacak elimde, fazla istemiyorum çunku ozellikle ilk ayi çok çabuk kapatiyolar, yani 1 ay dolmadan 0-3 aylara baslayabilirim de
uff kafam akristi iyice
neyse gule gule giysin oglusum, boyunlu olanlardanda aldim insalalh çok SIKMAZ ,tam kis bebegi oluyor,ne giydirecegimide bilmiyorum yawss ..
o ne olaki eksili çorbayi ben bilmiyorum
En pratiği şeyriye çorbası ve tarhana :)Ben hazır sebze çorbası alırdım bazen. Gecen gün organik markette gördüm katkısız sebze çorbası. Aldım bir heves pişirdim ama hiç beğenmedim bezelye tadı baskındı tatsız tuzsuz geldi. Şimdilerde hava da soğuduğu için pratik çorba arayışlarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?