- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Hayirli olsun .Bugün bebek odamızı aldık :) 3 kapılı dolap, büyüyen beşik ve şifonyeri var,tamamen beyaz, kulpları ahşap rengi. ayıcıklı ve arılı uykuseti, ayıcıklı lambası ve abajurunu da aldık :)üstümden bir yük kalktı sanki. haftaya gelecekmiş kurup düzenldkten sonra fotoğrafını koyacam. bir de benim yüksek uğraş ve dırdırlarım sonucu odayı kaynanama aldırdım içim daha da bir rahatladı :):) zatn düğünümüzde hiç birşe yapamışlardı bebek olunca yaptıracam diye ant içmiştim
Tüm gün sadece yer mi siliyor? ben de Bi dahaki gelişine koltuklari da mı sildirsem diye düşünüyordum. .çok mu insafsizim ne ? ütü falan allah ne verdiyse yaptırıyorum ben
Ya ben pek beceremem şunu yap bunu yap demeyi :) böylesi işime geliyor hiç muhatap olmadan işler yürüyor :)
Yahu ben de bunu begendim civilim den almaya niyetliyim %100 pamuk diye geciyordu internette sen aldin maden nasil kumadi guzelmialdığım uyku seti bu nasıl sizce? ben kelebekli felan düşünmüştüm ama istediğm gibi bulamadım bunu seçtim en son olarakEki Görüntüle 1308535
aldığım uyku seti bu nasıl sizce? ben kelebekli felan düşünmüştüm ama istediğm gibi bulamadım bunu seçtim en son olarakEki Görüntüle 1308535
merhaba kızlar. Benim 7 aylık bebeğim var henüz 15 günlükken çok feci pişik olmuştu.ne yaparsam yapayım geçmek bilmiyordu kullanmadığım krem de kalmamıştı. O kadar çok araştırma yaptığım halde hiçbiri fayda etmemişti. Bebeğim yaklaşık 2 hafta çekti artık göz göz olmuştu. En son doktora götürdüm bebeğim çok ufak olduğu için ne versem de poposunu yakmasa diye düşündü ve izotonik serum verdi bildiğimiz tuzlu su serumu gazlı beze serumdan akıtıyorsunuz ve poposuna koyuyorsunuz 20 dk bekletiyosunuz hava alacak şekilde en son pişik kremi sürüyorsunuz ben bepantol kullanıyorum bu şekilde pişikten kurtulduk çok şükür. Bir daha da tekrarlamadı bin şükür Rabb'ime biraz uzun oldu ama herkes derdine deva bulsun istedim. Allah şifa versin bebişlerimize inşallah
ben bunu mobilya aldığım mağazadan aldım markası kidboo . kumaşı güzel ben beğendim. %100 pamuk,denizlide üretiliyormuşYahu ben de bunu begendim civilim den almaya niyetliyim %100 pamuk diye geciyordu internette sen aldin maden nasil kumadi guzelmi
Insallah insallah cnmSenin o güzel tavuksuyu çorbaların hemencik iyileştiriverir inşallah.
Evet canim markasi ayni iyi madem bende alayim sagol... Bu arada tesadufe bak ki benim de kayinvalidem alacak ama benimki cok hevesli hergun bisey aliyor sagolsun..ben bunu mobilya aldığım mağazadan aldım markası kidboo . kumaşı güzel ben beğendim. %100 pamuk,denizlide üretiliyormuş
cok methını duydum bır bakayım bakalımSelam anneler.pek giremiyorum buraya.ilgi bekleyen bir kiz cocuk,ev,is,eş....kaburgam cok agriyor bu arada.size birşe diyeceğim.belki bilenler vardir.bebek yapım bakım onarim diye bir blog var.orada dr.tomris cesuroglu nun emzirme notlari var.mutlaka okuyun derim.cok bilgilendirici ve faydalı.ben hatta çıktısını aldım.ara ara okuyorum.face de kapali grubu da var bu blogun.
VAlla o yuku hatirliyorum dersem yalan olur simdiYa bgn arkadaşım dedi ki normal doğumda insan beline bi kamyon carpmis kdr yük biniyormus..ama doğumdan sonra kalkıp yuruyebiliyorsun ne büyük mucize ya..
yaz valla yoksa bnm yüzüm çok yumusaktir hayatta iş yaptiramam :)Ben de mi yazsam acaba.
canim burda çok SIK kullanilan bi yontem, anestesizistlerinde eli pratiklesmistir ehrhlade , ocak da randevum var anestezsitle genel bi muayeneden geçiriyor beni, tabi anestezimi kim yapacak o belli deil, ben iki dogumdada gece gittim , nobetçi anestezsist geldi benim için ama tek olumsuz yani hemen gelmeyebiliyor biraz ebkliyorsun, belkide bana oyle gliyodur sancidan zaman geçmek bilmiyor gibi geliyodur yani banaHayırlısı plsun canım senin için. Anestezistin iyiymiş demekki. Bi kaç kötü yorum duyunca tereddüt etmiştim ama şimdi aklımda bi seçenek. Sezeryandansa onu tercih edebilirim
anladim canim, iyi seyetmisin yani dusunmusun : ))))yok ayol daha sımdıden :)
bebegı ters olan bır bayanın anlattıkları bu ..böyle yapmış dönmüş cocugu..bızımkıde dönmezse unutmayalım dayapalım dıye şeyetıydım
Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymisDüştün mü?
ay degisirmiki cinsiyettt : ))Yokc canım benim ki erkek :) 3 doktor onaylı :) değişirse büyük şok olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?