doğumdan sonra dogumla birlikte kaç kilo gidiyor?
ben ilk 5 ay kilo almadım 4 kilo verdim şimdi hamile kaldıgım kilodan iki kilo fazlyım şimdi 6 kilo mu almışım yoksa 2 kilo mu almış oluyorum
evet canim onu anlatmaya çalisiyordum tam oalrak
oneririm tabi, ayri ayri alacaginiza oyle beraber bisey alin ..
benim içjn bebek arabsi = puset ayni anlmda burda, Tr sini karistirmisim galiba : )
puset de bebek arabsida gerekli bence kisaca oyle soyleyim ..
biliyorum TR de beebkelr kucakda tasiniyor genelde ama çok tehlikeli bu .. ben hiç kucagimda tasimadim , ya kanguruda ya pusetde oluyor bebek ( disardayken ) , nasil bebek tasiniyor pusetsiz onuda bilmiyorum yani : )
Beyaz pirinci de Yasmin kullanıyorum ben, glisemik indexi daha düşük diye okumuştum , ama yıkarken nişastası daha az geliyor gercekten
cnm benim işte benimde 6-7 kere tit yaptırmışım aç karnına yaptıklarımda şeker çıkmamış tok karnına yaptırdıklarımda az şeker görünüyor acaba normal mi yoksa şekerim mi yükseliyor onu anlamadım doktor notmal dedi ama kaynım kafamı karıştırdıaçtım şeker ölçümü ile aynı gün olduğu için.
doğumdan sonra dogumla birlikte kaç kilo gidiyor?
ben ilk 5 ay kilo almadım 4 kilo verdim şimdi hamile kaldıgım kilodan iki kilo fazlyım şimdi 6 kilo mu almışım yoksa 2 kilo mu almış oluyorum
Beyaz pirinci de Yasmin kullanıyorum ben, glisemik indexi daha düşük diye okumuştum , ama yıkarken nişastası daha az geliyor gercekten
cnm benim işte benimde 6-7 kere tit yaptırmışım aç karnına yaptıklarımda şeker çıkmamış tok karnına yaptırdıklarımda az şeker görünüyor acaba normal mi yoksa şekerim mi yükseliyor onu anlamadım doktor notmal dedi ama kaynım kafamı karıştırdı
YOK kızan duygudan yoksunlar sanki. doktor arkadaşlar alınmasın da devlet hastanesındekıler daha fena özelde mecbur iyi davranıyorlar. gerçi bizim için önemlı olan şeyler onlar için sadece iş.aslında ben de herkes gibi gidiyordum doktora :S yani şimdiye kadar ayda bir idi. en son gittiğimde doktor bundan sonra 2 hafta da bir geleceksin dedi. sanki bu her yerde böyle diye biliyorum özeller hariç tabi çünkü onlar her hafta gidebiliyor kontrole :S
bursa da tren yıllardan beri varsadece uzatıldı mesafeleri mesela kestel bursanın en doğusu üniversite bursanın en batısına kadar gidebiliyorsun istanbulun metrobüsü gibi ama bu treni
lise öğrencileri de aynı şekilde ama mesela belli bir yere kadar gidiyor liseliler daha sonra benim gideceğim yere kadar ünililer. sanki 3 yaşında çocuklar vır vır vır koca koca insanlar. mesela geçen gittiğimde dönüşte bir grup üniversiteli oturdu karşıma. patolojide öğrencilermiş. anlattıklarından resmen kafayı sıyırıyordum. düşen bebekleri veya aldırılan bebekleri anlatıyorlardı. işte eli ayağı belli cinsiyeti belli böyle bir pis kokuları var az daha bağıracaktım da başka konuya geçtiler.millet ağzı açık onları dinledi diyorum kendi kendime yarın öbür gün bunlar doktor olacak hani nerede kaldı bunların saygı sevgi hoşgörüsü.
YOK kızan duygudan yoksunlar sanki. doktor arkadaşlar alınmasın da devlet hastanesındekıler daha fena özelde mecbur iyi davranıyorlar. gerçi bizim için önemlı olan şeyler onlar için sadece iş.
erken doğum endişesinden bahsettım . yaşar mı yaşamaz mı derdi? endişe tabii bol olur. o doğum yaptı şu kilo ben yaptım ha geldı ha gelecek. oh ohocakta doğumlar başlayınca sende endişe etmez miyiz ? bence katlanarak artarr ))
arkadaşım 7-8 kilo vermiş. zaten 9,5 kilo almıştı. bir hafta sonrada kalanı gıtmıstı.1-2 kilo yani.doğumdan sonra dogumla birlikte kaç kilo gidiyor?
kimisi bir tane bulamaz sızde kavga ederler mı dıyorsunuz.valla bi kim gelcek falan hiç konuşmadık ama 2 annemde gelir galiba. inş kavga çıkmaz
:)Fransızcaymış neden şaşırmadım acaba :)
ahahah çok komik ya. En son şöle kabullenicem anneler kendi arasında ana kucağına puset diyebiliyo. Ama aslında puset baston bebek arabası demekBi de evde kullanılan ana kucağı var. Sallanıyo falan. Bebek taşıma çantasını salla kimse tavsiye etmiyo
bende yaklasik 10 kilo aldim galiba,bu sabah aç karnina soyunup dokundum 66 in altind agordum kendimi ama yinede 10 olmazsa 9 almisimdir , gerçekler acidir : )Ben 10 kilo almışım doktorum 5 kilo hakkın var dedi
kimisi bir tane bulamaz sızde kavga ederler mı dıyorsunuz.
valla esım oglen gelırse o yemegı oglen aksam gelırse aksam yerız ,farketmıyor yanı hangı ogun olduğu..akşama mı ? öğlen için mi ? bizim öğlen yemeği güzel değil , akşama ne pişirsem diye düşünüyordum tam , yazını gördüm
bız cok sey yasadık hemde daha ustunden 2 3 ay gectıgecmedı..bana telde senın allah belanı versın dıyen kadın ne hakla doğumumda yanıma gelıp bana bakmak ısteyebılır? ona gel demektense kımsesız kalmayı yeglerım Allah yardım edecektır zıra..sankı annem geldıgınde afedersın altıma pansuman mı yapacak..yemek yapıp bulasıkmı yıkıcak evmı temızlıcek..bızde herkes ılgı ıster ..ama böyle bır durumda geberecegımı bılsem gel demem degılkı yüzüne bakmam konuşmam dahı..kaynanan yerini yapıyor , gelirse ne ala , gelmezse de çok gelmek istedim de istemedi der artık, kocanı ararlarsa kocan ne der ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?