2015 Şubat Anneleri

doğumdan sonra dogumla birlikte kaç kilo gidiyor?
ben ilk 5 ay kilo almadım 4 kilo verdim şimdi hamile kaldıgım kilodan iki kilo fazlyım şimdi 6 kilo mu almışım yoksa 2 kilo mu almış oluyorum

bu soruların cevabı genelde eski kilonun üstüne alınan oluyor, yani 2 kilo almışsın

Bebeği normal kendi aracında da kucakta taşımak yasak artık puset diye üste takılana diyorlar pusette arabaya bindirmek gerekiyor.

Beyaz pirinci de Yasmin kullanıyorum ben, glisemik indexi daha düşük diye okumuştum , ama yıkarken nişastası daha az geliyor gercekten

o pirinçte değişik (hoş ama) bi koku oluyo mu ? bekar evindeyken arkadaşım yapardı da çok sevemedim nedense

açtım şeker ölçümü ile aynı gün olduğu için.
cnm benim işte benimde 6-7 kere tit yaptırmışım aç karnına yaptıklarımda şeker çıkmamış tok karnına yaptırdıklarımda az şeker görünüyor acaba normal mi yoksa şekerim mi yükseliyor onu anlamadım doktor notmal dedi ama kaynım kafamı karıştırdı

ben ilk 5 ay kilo almadım 4 kilo verdim şimdi hamile kaldıgım kilodan iki kilo fazlyım şimdi 6 kilo mu almışım yoksa 2 kilo mu almış oluyorum

Iki kilo almışsın topiğin en az kilo alan insanısın canım tebrikler

Dr unu dinle kaynına da herşeyi söylemeyin çok karışıyor.

YOK kızan duygudan yoksunlar sanki. doktor arkadaşlar alınmasın da devlet hastanesındekıler daha fena özelde mecbur iyi davranıyorlar. gerçi bizim için önemlı olan şeyler onlar için sadece iş.

arkadaşım 7-8 kilo vermiş. zaten 9,5 kilo almıştı. bir hafta sonrada kalanı gıtmıstı.1-2 kilo yani.

Fransızcaymış neden şaşırmadım acaba :)
:)

en açıklayıcı bu oldu galiba

ben kaçtım. işler yetısmedı bu ay gıdıp bıraz calısayım. off kım çıkacak sımdı soğukta dşarı. yarında çalışıyorum mecburen.

Selam kizlar nasilsiniz. Donus yolundayiz hava da sogudu artik hala montum yok : p
Puset vs konusmussunuz arabasi olanlar icin bebegi eve getirmek icin zorunlu. Dogunca araba kpltuguna oturamayacagina gore puset diyordu magazadakiler. Onu eve de cikardim ilk aylar ana kucagi niyetine. Tasimak icin agir oluyor ama dr kontrollerinde de pusetle indiriyorduk arabadan esim tasiyordu. Arabada sakin kucaginizda tutmayin birseye baglayin aman. Sehir icinde yavas hizla olan bir carpisma kazasinda anne babaya birsey olmadi 1 yasindaki bebek firlayip öldu. Zorunlu olan bu, bundan sonrasi kisinin kullanimina ihtiyacina gore degisir. Ben 300 liraya bi bebek arabasi aldim avm icinde kullandik sadece. Kimisi heryere bebek arabasiyla gidiyor. Ozaman daha iyisi lazim olur tabi.

akşama mı ? öğlen için mi ? bizim öğlen yemeği güzel değil , akşama ne pişirsem diye düşünüyordum tam , yazını gördüm
valla esım oglen gelırse o yemegı oglen aksam gelırse aksam yerız ,farketmıyor yanı hangı ogun olduğu..
tarhana çorbası ve barbunya pişirdim ben..yedık bıle çoktan.. aksamı yemek yemeden meyveyle flan gecıstırıyoz

kaynanan yerini yapıyor , gelirse ne ala , gelmezse de çok gelmek istedim de istemedi der artık, kocanı ararlarsa kocan ne der ?
bız cok sey yasadık hemde daha ustunden 2 3 ay gectıgecmedı..bana telde senın allah belanı versın dıyen kadın ne hakla doğumumda yanıma gelıp bana bakmak ısteyebılır? ona gel demektense kımsesız kalmayı yeglerım Allah yardım edecektır zıra..sankı annem geldıgınde afedersın altıma pansuman mı yapacak..yemek yapıp bulasıkmı yıkıcak evmı temızlıcek..bızde herkes ılgı ıster ..ama böyle bır durumda geberecegımı bılsem gel demem degılkı yüzüne bakmam konuşmam dahı..

esıme gelınce o tarafını aylar once bellı ettı..bana sormadan gel diyemez.banada sorsa ne cevapalacagını bılır..bılmıyorum ıkı ucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…