2015 Şubat Anneleri

Aman cips mips yemeyin mideniz kötü olur. Öğlen baharatlı nir bir şey yedim hala ölüyorum ağrıdan,ağzıma acı su geliyor.
Çıkarmam da rahatlasam

cipsleri niye yemiyorsunuz ya tamam benim de aşırı aklıma gelmez ama marketten eşim alırsa yerim yani. ben kısıtlamıyorum bir şeyden kendimi.sadece kola içmiyorum ama onun yerine soda içiyorum günde bir defa.mide yanması yapmıyor cips bende ama mesela başka şeyler yapıyor akşam çok yandı mesela midem onunda nedeni sanırım patlamış mısır idi.

Hepimiz kendimize gelicez inş:) taktıkca sorun haline geliyor gercekten :) biticek bu günler de

usenmeden karnimi doyurdum aç olunc agozum biseyi grmez ama simdi bulasigi kim topluycakkkk

Olmaz hemen ye peynir chantal mı? Ben bazen onu alır yerdim benim eşim de yemezdi

Olmaz hemen ye peynir chantal mı? Ben bazen onu alır yerdim benim eşim de yemezdi
yok cantal deil, gogle dan abkdim simdi tomme dedikleri deilmi bu, hiç almadim galiba, bi denemem lazim onuda
kuflu peynir di, yedim bile
hala canim sut istyor veren olsada içsem : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…