2015 Şubat Anneleri

Sen hamarat hatunsun ben kalkıp yumurta haslamiyorum sen neler neler anlatiyorsun :)
yalnızlıktan ogrendım canım.. can sıkıntısından ona buna dusunup kafa yormaktansa mesgale bulmalı ınsan..fenada olmuyor degıl hanı.. ben olabıldıgınce sağlıklı yasamaya ve ılacı olabıldıgınce kullanmamaya çalışıyorum kendım ıcınde kızım ıcınde..

anne olunca bu meselelere ınanılmaz hassasıyet gosterıyorsun

ben de sorun bende heralde bi anlamayan bnm diyordum :)

Bir gün inşallah ben de domates sosu hazırlıycam çok özendim yazdan kış için hazırlayanlara.
onumuzdekı yazın mutlaka yapacaksındır..bebegının ek gıdaları olabıldıgınce mevsımınde tuketmesı ıcın elınden gelen cabayı gosterecegınden emınım :)

ben az once kendime kisir yaptim
1 çay br bulguru isladim,salatami yaptim, iki dk da sogan salça kavurdum oldu bitti : ) yedim doydum bile
canim tatli istiyor ama yemiycem, sut içicem birazdan çocuklarla beraber

Evde bulgur var ama yeşillik yok benim acilen alışverişe çıkmam lazım.

siz soyleyince canim ustedi, gecen gun aldigim peynirimi gidip yeyim bari
esim bunu niye aldin kim yiycek diyordu( kendisi degisik oeynirleri oek sevmezde)
bende ben yiycem dedim,biti bile az bisey kalmisti gidip onu yeyim
sabahta gidip seker testini yaptiricam etkisi olmaz demi ?
12 saat var daaha

yurt dışında olmanın da o zorluğu var :) gönderelim sana söyle mis gibi bi Ezine :)

sut falan ben de çok aramam suan sadece icmem gerek diye içiyorum ama peynirsiz yoğurtsuz bi hayat dusunemem yaa her çeşit peynirin delisiyim

Ben de peynir çok yemezdim küçüklüğümden beri pek sevmem, yemediğim halde fibromiyalji bile oldum. Sonra hasret kaldım bir ara o zaman yemeye başladım. Şimdi de çok tüketmiyorum ama her sabah yemeye çalışıyorum.

hemen ye canım bişi olmaz :) yoksa gelip ben yicem gÖzüm döndü açlıktan :)

bak ben dorıtosuda yoğurtla yerım ..ben bıldıgın kazankazan yoğurt yıyomusum ya kızzz..
ben anne olmadan once çok yerdim cipsi,iste falan elimden dusmezdi her firsatda
hamileyken zararli diye yemedim, sonra sutten geçiyor diye yemedim
sonrada ben yersem çocuk da yer diye yemedim, iyi bisey olmadiigni herkes biliyor sonuçta ama yinede yiyor, sigara gibi yani : ))

sonuç bizim eve cips asla girmez,dogum gunlerinde falan andir almisligim vardir
ha çocuklarim sevmiyor yemiyormu, baska yerde gorunce bayila bayila yerler, hatat bildiginiz gorgusuz gibi saldiriyolar : ))
ama napayim her zaman yedikleri bi yiyecek halina getiremem

bizim eve cips , gazli içecek, mayonez , ketçap, salam sosis , hazir çorba, et suyu girmez, dahada avrdir almadigim seyde aklima bunlar geldi : )

Valla kahvaltıda hicbisi olmasın çeşit çeşit peynir olsun yeter bana :)

ben de heralde artık yemem bidaha aynı senin gibi şimdi hamileyim diye yemiyorum doğunca sut olayı falan yenmez zaten salam sosis sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…