- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Dişli doğarsa şaşırmam :) bu kadar kalsiyumla hayırlı sağlıklı bebişin olur inşallahSütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.
ben evde tekken hayatta kalkıp da bişi hazirlayamiyorum..Bari yumurta hasliyim yiyim diyorum 1 saattir haslicam :) 3 yıl yalnız yasadim akşam yemeklerim patlamış mısır cips falandi :)Ya aynı durumdayım makarna yapıcam ne domatesim var ne yoğurdum. Yemek gelirse diye bekliyorum.
Ya aslında çok da nefret etmiyorum ama 40 sene içmesem aklıma gelmez gelmiyo da yaniyemeklerin yanında yoğurt ye mesela..sütü de tek başına içemiyorsan muzla beraber falan içmeyi dene..kendine zevkine göre yemeye içmeye çalış canım
saol canim da bu hamilelik beni ne hale sokdu , aynaya abkmak istemiyorum : (Tebrik ederim ne gzl hiç kendini bırakmamışsın,
Anladım canım,teşekkür ederim.O zaman bebişimize bol bol kalsiyum alıyoruz sıkıntı yaşamasın kuzularımız.Yok canim hani kimisi der ya dislerime iyi bakıyorum ama yine de sağlıklı değil kimisi de fırçalamaz doğru düzgün ama çurugu falan olmaz..nasıl kemikler için gerekli kalsiyum diş için de öyle
ben evde tekken hayatta kalkıp da bişi hazirlayamiyorum..Bari yumurta hasliyim yiyim diyorum 1 saattir haslicam :) 3 yıl yalnız yasadim akşam yemeklerim patlamış mısır cips falandi :)
sut falan ben de çok aramam suan sadece icmem gerek diye içiyorum ama peynirsiz yoğurtsuz bi hayat dusunemem yaa her çeşit peynirin delisiyimYa aslında çok da nefret etmiyorum ama 40 sene içmesem aklıma gelmez gelmiyo da yani
Ayyy olsa da yesek :) eşim geç gelecek canım bişi hazırlayıp da yemek istemiyor ama acıktım
Ben salçalı makarna severdim ama italyadan sonra domatesliyi de sevdim. Alışverişi haftada bir yapınca evde de bişey kalmıyor. Yarın inşallah güzel nir domatesli feslegenli makarna yaparım ben de
ben izne çıkınca hiç sıkılmam dıyorum ama herkes 6 ay sonra donersin sen, calismaya alisan insan duramaz evde diyor..
nasil anliyorsun canim,toplam hamilelik surecim tam 2 yil ama vallahi bilmiyorum neyi neresi oldugunuBen anlıyorum canım elimi ayağımı yada başımı poposumu diye.
saol canim da bu hamilelik beni ne hale sokdu , aynaya abkmak istemiyorum : (
çok kisa surede gozle gorulur derecede zayiflamistim, ve yuruduugm surece diyeti bozdugum halde geri almadim verdiklerimi
yuruyus ( spor ) çokk onemli, yedigimizi yakmamiz lazim
ama simdi ahim gitti vahim akldi, mutfaga gitmeye useniyorum yurumek soyle dursun
insalalh dogumdan sonra kisa surede eskiye donebilirim, emzirmek çok kalori yakdiriyor kadina , tabi sut olsun diye olan tatliyi yerse, yakdigi kalorinin fazlasini aldigi için ise yaramiyor : )
peynırlı yap balımYa aynı durumdayım makarna yapıcam ne domatesim var ne yoğurdum. Yemek gelirse diye bekliyorum.
Oğlumu yemek yedirmesem benim de aklıma gelmiyo yalnızken insanın canı yerinden kalkmak istemiyo Allah oğlumdan Razı olsun onu yedirirken canım çekiyo da yiyorum :)ben evde tekken hayatta kalkıp da bişi hazirlayamiyorum..Bari yumurta hasliyim yiyim diyorum 1 saattir haslicam :) 3 yıl yalnız yasadim akşam yemeklerim patlamış mısır cips falandi :)
zaten hamile kaldım kalali cips de yemiyorum ah şimdi olacaktı bi lays fırından :)Yalnızın ben de bişi yapamam. Italyada bir iki makarna sosu öğrenmiştim hızlıca onlardan yapıyodum cipsin yanına :)
Sen hamarat hatunsun ben kalkıp yumurta haslamiyorum sen neler neler anlatiyorsun :)bakın sıze bır bılgı daha vereyim bendenn
yazın melemenlık yaptığım domates kabuklarını bırıktırdım ıcıne azcık su ve kaya tuzu atıp 15 dk kadar kaynattım ve kevgirden gecırdım..bu sayede bıldıgınız domates suyu elde ettım..kevgirden gecen domates suyunu 5 dk daha kaynatıp sıcakken kavanozladım..kızımın çorbalarına makarnalarına hep bu sosu kullandım..10 numara 5 yıldız bır lezzet verıyor kibu mevsımde domatesyenmez zaten
ben az once kendime kisir yaptimben evde tekken hayatta kalkıp da bişi hazirlayamiyorum..Bari yumurta hasliyim yiyim diyorum 1 saattir haslicam :) 3 yıl yalnız yasadim akşam yemeklerim patlamış mısır cips falandi :)
Canım Türkiye'de yaşarken eşim ve ben hafta bitmeden peynir akışverişi yapıyorduk ama yurt dışındayım o nefis peynirlerden bulamıyorum kolay kolay zaten içinde be var ne yok çok da güvenmediğinden tüketmiyorum yoksa bende tam bir peynir canavarıydım Türkiye'desut falan ben de çok aramam suan sadece icmem gerek diye içiyorum ama peynirsiz yoğurtsuz bi hayat dusunemem yaa her çeşit peynirin delisiyim
bakın sıze bır bılgı daha vereyim bendenn
yazın melemenlık yaptığım domates kabuklarını bırıktırdım ıcıne azcık su ve kaya tuzu atıp 15 dk kadar kaynattım ve kevgirden gecırdım..bu sayede bıldıgınız domates suyu elde ettım..kevgirden gecen domates suyunu 5 dk daha kaynatıp sıcakken kavanozladım..kızımın çorbalarına makarnalarına hep bu sosu kullandım..10 numara 5 yıldız bır lezzet verıyor kibu mevsımde domatesyenmez zaten
Aynen işten geldim geleli aynı köşede oturuyorum ayakları da uzattım :) sadece ihtiyaç molası için kalkıyorum yerimden :)Oğlumu yemek yedirmesem benim de aklıma gelmiyo yalnızken insanın canı yerinden kalkmak istemiyo Allah oğlumdan Razı olsun onu yedirirken canım çekiyo da yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?