2015 Şubat Anneleri

Ben doktora gittiğimde doktorum ultrasyonda benim tahmin ettiğim gibi gösterdi :) kafası göbeğimde ayaklar sağ tarafa Dayalı, eğik biçimde duruyordu :)
İşte nasıl anladiginizi bize de anlatır mısınız sertligine göre mi anlıyorsunuz kafasını falan

merhaba kızlar.sabah yazdım tekrar yazayım belki görmeyenler vardır.yeni bişey öğrendim:) kaç aylık hamile olduğumuzu hesaplama yöntemi.belki aranızda bilenler vardır.mesela ben 2 gün önce dr gitttim.tam 29 haftalık 6. ayı tamamlamış 7.aydan 1 hafta almış dedi.şu an 29+2 deyim.

29x7=203 203/30=6.7 yani 6 ay 7 günlük.kalan 2 günü de eklersek 6 ay 9 günlük yani tam bu güne denk geliyo.

umarım işinize yarar :)

ben bunu bir arkadaşımdanda duymuştum yengesinde olmuş böyle bişey sezeryana almışlar. ama tabi ben bilemem ne derecede doğru.

ilaç vermedi kasılmalarım için sadece bol bol dinlen hızlı ve ani hareket etme dedi.
eğer kasılmalar devam ederse o zaman tekrar gideceğim
normalde 4 haftada gidiyordum ama bu sefer 3 hafta sonra gel dedi

iremguzum tansiyonunmu dustu acaba canim biraz onun etkisi birazda hormonlardan bi patlama yasadin sanirim canim
cimcimesultan gozun aydin canim masallah kizina

teşekkür ederimmm
normal kiloda olmasını beklemiyordum çok sevindim hep zayıftır diye düşünüyordum
eşim sürekli bişey yemiyorsun bebek açlıktan ölecek diyordu çok iyi oldu bu en azından bi süre rahat bırakır şimdi beni

hamilelik takviminde bebeğiniz doğacağı boyun 3 de 2 sinde diyor yani benim kızım 60 cm mi olacak :) pekte doğru gelmedi ama

Tansiyon aletlerinde steteskop aleti var ya tuttum karnıma kalp atışını duyarım diye tamamen hayal kırıklığı bide nette duyulur yazıyodu pehhh

Ayyy ya bugün biraz dışarı çıktık hem değişiklik olur hem yürüyüş olur diye hala kendime gelemedim sırtım belim yarıldı. Siz nasıl bu kadar iş yapıyorsunız geziyorsunuz ? Özendim walla

canim sendin demi adet sancisi yasayan sertlsmelerle
ne dedi dr, nst ye bagladimi doguma hazirlikmiymis

İyi akşamlar hanımlar.bi sorum olacak.bebeği makat duruşunda olan varmı?bebek hareketleri nasıl oluyor.hissetme açısından

Güzel bir yemek ardından da güzel bir film iyi gider Cumartesi akşamı için
Ne yemek var ne film. Eşim hep kaçma peşinde bıktı benden çok pasif kaldım ona ayak uyduramıyorum o da bana uydurmaktan sıkıldı sanırım. Normalde enerji dolu biri.

canim sendin demi adet sancisi yasayan sertlsmelerle
ne dedi dr, nst ye bagladimi doguma hazirlikmiymis

evet bendim canım
nts ye bağlamadı çünkü aksi gibi bugün hiç ağrım sancım olmadı
şimdilik beklemedeyiz 32 ye kadar bekleyeceğiz

butik bebeden zıbın takımı almıştım dün gelmiş renklerine bayıldım ama malları pek kaliteli değil
yinede günü kurtaracak tarzdalar
kıyafet başka almayı düşünmüyorum
geriye sadece bakım ürünleri puset ve beşik kaldı
onlarıda bidahaki ay bebek fuarından bakacağız öyle konuştuk eşimle
ama benim aklım hala wollex de
fuarda bulursak o markayı alırız bulamazsak fiyatı indirimi önemli değil alırız dedi eşim
buda bana yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…