Sebamedi ben de düşünmedim hiç hep mustela diyodum şampuana.
Eki Görüntüle 1311311
aldıklarım bunlar iştedeterjan olarak da dalin granül matik aldım,bir tek onda sabun ve parfüm vardı,diğerlerinde ek katkılar vardı..
evde kalan bayat ekmeklerı dılımlıyıp fırın tepsısıne dızıyorum.ayrı bır yerde peynır yumurta maydanoz bıraz yag karıştırıyorum..ekmeklerın ustune suruyorum bırer parçada domatesbıber dılımı koyup fırınlıyorum.. ekmek pızzasıda denılıyor..kolay pratıkbısey..yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.
ılgıncc..Merhaba anne adayları benim sizlere bi sorum olacak ne olur cevap verin ben diş dolgusu yaptiriyorum ama eş imle bebek istiyoruz acaba dolgudan ne kadar süre sonra ilişkiye girmek gerek
Teşekkür ederim canım.. Evet,internetten aldım..dermoeczanem.com..hep ordan alırım,sorunsuz ve hızlı kargoCanım çok iyi yapmışsın güle güle kullan. Internet'ten mi aldın? 2.si nerede %50?
Anam kim açar kocadan başka orayı :)))) ben utanırım şahsen kocam olsa dahi :)koca olmadan yapılamıyor mu? : )
benımde sezeryan sonrası 15 gun sonra cagırdı bakalım parça var mı dıye. gıttım alttan bakacaktı. dedım benım sınırlerım cok yıprandı alttan bakmasan olmaz mı dıye. sonra karnımdan baktı. orayı öyle boş görünce degısık bır uzuntu duymuştum.Normalde beş gün sonra alttan kontrol ediyor. Sezeryanı bilmiyorum belki içeride bişey kalmış mı diye bakmaları gerekiyor ya odur. Hem zaten alttan ultrasonla bakıyor.
benımde sezeryan sonrası 15 gun sonra cagırdı bakalım parça var mı dıye. gıttım alttan bakacaktı. dedım benım sınırlerım cok yıprandı alttan bakmasan olmaz mı dıye. sonra karnımdan baktı. orayı öyle boş görünce degısık bır uzuntu duymuştum.
orgu fln beklemez dr basina gelecekleri bildiginden gergin oluyor bazen. Zaten evde cocuk var bir de hamileyim simdi fazla geliyor dogunca olacaklat konusunda benden stresli.Akşam Yün sepetinin başına oturdum bebişe ne örsem diyorum kendi kendime, büyük oğlum (eşime artık böle seslenir oldum) ; hep bebeğe örülüyor bana bi bere Ör bişey Ör dedi ahahha =)) fesatlığa bakar mısınız o kdr güldüm ki cok sevimliydi ya, hafiften içerliyor benimki sanki sizde durumlar nasıl kızlar
masallah bebegine.selam kızlar ben geldim
kızımı göremedim ama sırtını kemiklerini kalbini gördüm çok şükür
yüzünü gömmüş aşağıya kafası doğum pozisyonundaydı
çok şükür herşey yolunda
doktor sana doğum hediyesi tabela yaptıracağım boynuna asarsın dikkat yeni doğum yaptım bu çocuk benim yazacak dedi
çünkü sen gerçekten eski kilona döneceksin anlaşıldı dedi
55 kilo olmuşum
bebek nasıl onun kilosu iyimi dedim
maşallah sübhanallah kızım 1,059 grammış
çok güzel haftasına göre olması gereken kiloda boyuda öyle gayet normal herşey beslenmene aynen devam et dedi
bana hareket etmeyi yasakladı tehlikeli bir pozisyonda dedi
birde kasılmalarım artmıştı benim
erken gelmeye çalışıyor annesi gibi tez canlı olacak heralde dedi
32 ye kadar çok dikkat et dedi
doğumu konuştum ben normal istiyorum şimdiki duruma göre yorum yapabilirmisiniz dedim
hiçbirşey belli olmaz daha çok erken 35 i görelim en azından 32 yi görelim dedi.
daha dün herşey yolunda giden normal doğuma müsait bir hastamı acil sezeryan yapmak zorunda kaldım dedi.
çocuğun saçlarını görmüştüm o kadar normaldi herşey ama tam kafası çıkacakken bebeğin kalp atışları bozuldu annenin aniden tansiyonu yükseldi mecburen sezeryana aldım şimdiden ne desem yalan olur ama tabiki ben normal doğumu tavsiye ediyorum dedi.
birde dahiliyeye çıktım 28. haftada gel venofer srum takalım demişti
serumuda taktırdım şuan kaşıntı otu yemiş gibi herşeyim kaşınıyor
doktora sordum 2-3 gün sürer kaşıntılar herkesde oluyor bu dedi.
serum tüm hücrelerine giriyor ondan dedi
amin inşallah cümlemizin.Allahım doldurdu işte canım çok şükür. Inşallah Allah tamamına erdirir bu sefer sağlıkla kavuşuruz Bebişlere.
Ben doktora gittiğimde doktorum ultrasyonda benim tahmin ettiğim gibi gösterdi :) kafası göbeğimde ayaklar sağ tarafa Dayalı, eğik biçimde duruyordu :)anlamıyorum ben ya anlayanlar nasıl anlıyor bana da söylesin
Öyleymiş doğru, geçen bir yerde okudum yağsız sütte daha çok kalsiyum varmış.. Ama şu sıralar yogurt ve peynir :)Peynir yoğurt yiyorsan onlarda sütten daha çok kalsiyum var.
Oh yarasın, ben ilk hamileliğimin son aylarında günde bir kilo içiyordum düşün :) 500 ml sabah ve gece yatarkenSütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.
amin inşallah cümlemizin.
ben daha yeni işten çıkıyorum ayaklar şişti sarkıtmaktan.
hiç eve gidesım yok ama bır yerde gezecek halım de yok.
Bugünümüze Şükürler olsunbenımde sezeryan sonrası 15 gun sonra cagırdı bakalım parça var mı dıye. gıttım alttan bakacaktı. dedım benım sınırlerım cok yıprandı alttan bakmasan olmaz mı dıye. sonra karnımdan baktı. orayı öyle boş görünce degısık bır uzuntu duymuştum.
Bugünümüze Şükürler olsun
Kendim gidip alıyorum canm , siteden almadım hiç ama güvenlidir heralde ya Benm yünler de nako, dene bi bakalım :)Ne örmeye karar verdin canım? Yünleri gidip kendin mi alıyorsun? Nako nun sitesin Yenidoğan yünleri var ordan alayım dedim ama site güvenilir midir acaba? Internet'ten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum ama yün alacağım yerler de çok uzak. Ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?