2015 Şubat Anneleri

yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.
evde kalan bayat ekmeklerı dılımlıyıp fırın tepsısıne dızıyorum.ayrı bır yerde peynır yumurta maydanoz bıraz yag karıştırıyorum..ekmeklerın ustune suruyorum bırer parçada domatesbıber dılımı koyup fırınlıyorum.. ekmek pızzasıda denılıyor..kolay pratıkbısey..

Merhaba anne adayları benim sizlere bi sorum olacak ne olur cevap verin ben diş dolgusu yaptiriyorum ama eş imle bebek istiyoruz acaba dolgudan ne kadar süre sonra ilişkiye girmek gerek
ılgıncc..

kahvaltıdan sonra AVM ye gıdelım ıstersen dedı esım namazı kılıp çıktık.. yolda benım yıne vc ıhtıyacım tavan yapınca esım panikten kaza yapacaktı nerdeyse.. cocugu çiş içinde yuzmesın Allah korusunn..

AVM ye adımımı atar atmaz kanım cekıldı vücudumdan sankı..tansıyonum dustu elım ayağım boşaldı bas donmesı mıde bulantısı..n oldu anlamadım,defalarca kez oturdum dınlendım kı yorulmamıştım zaten ama yok..esıme çaktırmamaya calıstıkta yürüyemez hale geldım.. kredı kartını bana verıp cocugun gonlunu yapmak ıcın yanımdan ayrıldı..

LCW ye gırdım kapının hemen gırısınden bır hırka aldım elıme sıraya gırdım ama 50 kere fenalık gecırdım.sonra esım geldı hadı gıdelım dedı.. yurumeye halım olmamasına rağmen delı oldum bağırdım cagırdım ,aslında adamın günahı yok benım kan beyne sıçramış bıyandan bellı etmemeye çalışıyorum stres yaptım..1 saatte nereye gezecektımde getırdın madem dıye kızdım bırsuru.. bı yandanda Allahım bır an evvel evıme bır gıtseydım de yatsaydım dıye gecırıyorum ıcımden..
manyadım ıyıce ..Allah sonumu hayretsın..evede geldık kıza yemek yedırmeye uğraşırken oturdum ağladım bağırdım cagırdım bırsuru..Allahım ana olacaklara sabrın bı mılyonunu versın. 3 senede sacıma ak dustu bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm basımı alıp gıdecem yemınlen.

öfff aksamada mısafırlıge gıdecekmısız.bunasıl bır gun boleee

pahalıymış ama kız..ben hep vazelın surerdım..hıc pişik derdımız olmadı :)

Normalde beş gün sonra alttan kontrol ediyor. Sezeryanı bilmiyorum belki içeride bişey kalmış mı diye bakmaları gerekiyor ya odur. Hem zaten alttan ultrasonla bakıyor.
benımde sezeryan sonrası 15 gun sonra cagırdı bakalım parça var mı dıye. gıttım alttan bakacaktı. dedım benım sınırlerım cok yıprandı alttan bakmasan olmaz mı dıye. sonra karnımdan baktı. orayı öyle boş görünce degısık bır uzuntu duymuştum.

Allahım doldurdu işte canım çok şükür. Inşallah Allah tamamına erdirir bu sefer sağlıkla kavuşuruz Bebişlere.

orgu fln beklemez dr basina gelecekleri bildiginden gergin oluyor bazen. Zaten evde cocuk var bir de hamileyim simdi fazla geliyor dogunca olacaklat konusunda benden stresli.

masallah bebegine.
Saclari gorunecek kadar kanala girmisse sezeryan olmuyor diye biliyorum. Benim kuzenim de cekmis sanciyi acilma baya ilerlemis artik ikinma asamasina gececekken suyu patlamis bir bakmislar su yesil bebek kakasini yapmis diye sezeryan yapmis dr. Ayni durumda yapmayan da okudum ama bu defa bebek enfeksiyon kapmis.
Peki ilac verdi mi kasilmalarin icin

Allahım doldurdu işte canım çok şükür. Inşallah Allah tamamına erdirir bu sefer sağlıkla kavuşuruz Bebişlere.
amin inşallah cümlemizin.
ben daha yeni işten çıkıyorum ayaklar şişti sarkıtmaktan.
hiç eve gidesım yok ama bır yerde gezecek halım de yok.

Sütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.
Oh yarasın, ben ilk hamileliğimin son aylarında günde bir kilo içiyordum düşün :) 500 ml sabah ve gece yatarken bundada yogurt ve peynire taktım...

• cimcimesultan, post: 37923118, member: 339851"]selam kızlar ben geldim
    kızımı göremedim ama sırtını kemiklerini kalbini gördüm çok şükür
    yüzünü gömmüş aşağıya kafası doğum pozisyonundaydı
    çok şükür herşey yolunda
    doktor sana doğum hediyesi tabela yaptıracağım boynuna asarsın dikkat yeni doğum yaptım bu çocuk benim yazacak dedi
    çünkü sen gerçekten eski kilona döneceksin anlaşıldı dedi
    55 kilo olmuşum
    bebek nasıl onun kilosu iyimi dedim
    maşallah sübhanallah kızım 1,059 grammış
    çok güzel haftasına göre olması gereken kiloda boyuda öyle gayet normal herşey beslenmene aynen devam et dedi

bana hareket etmeyi yasakladı tehlikeli bir pozisyonda dedi
    birde kasılmalarım artmıştı benim
    erken gelmeye çalışıyor annesi gibi tez canlı olacak heralde dedi
    32 ye kadar çok dikkat et dedi

doğumu konuştum ben normal istiyorum şimdiki duruma göre yorum yapabilirmisiniz dedim
    hiçbirşey belli olmaz daha çok erken 35 i görelim en azından 32 yi görelim dedi.
    daha dün herşey yolunda giden normal doğuma müsait bir hastamı acil sezeryan yapmak zorunda kaldım dedi.
    çocuğun saçlarını görmüştüm o kadar normaldi herşey ama tam kafası çıkacakken bebeğin kalp atışları bozuldu annenin aniden tansiyonu yükseldi mecburen sezeryana aldım şimdiden ne desem yalan olur ama tabiki ben normal doğumu tavsiye ediyorum dedi.

birde dahiliyeye çıktım 28. haftada gel venofer srum takalım demişti
    serumuda taktırdım şuan kaşıntı otu yemiş gibi herşeyim kaşınıyor
    doktora sordum 2-3 gün sürer kaşıntılar herkesde oluyor bu dedi.
    serum tüm hücrelerine giriyor ondan dedi[/QUOTE]
    Masallah kızına.... Canim serum ne için takildi..

Bugünümüze Şükürler olsun

Bugünümüze Şükürler olsun

Ne örmeye karar verdin canım? Yünleri gidip kendin mi alıyorsun? Nako nun sitesin Yenidoğan yünleri var ordan alayım dedim ama site güvenilir midir acaba? Internet'ten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum ama yün alacağım yerler de çok uzak. Ne yapsam ki

Kendim gidip alıyorum canm , siteden almadım hiç ama güvenlidir heralde ya Benm yünler de nako, dene bi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…