Ben c9k vicdanen rahatsiz oldugumdan bide ikinci olunca biraktim isi ama inan cok oisman oldum simdi sikintidan patliyorum sen 3 coxukla nasik calisicaksin bu arada kim bakiyo kizinada masallah tam isirmalik olmustur oglunda benim kizla ayninyasta
Cnm merhaba bende seninle ayni haftadayim benimde sertleşme ve kasilmalarim oluyor ara ara doktorum een az 30 hafta olana kadar yatış verdi.bi önceki yazdiginda dikkatimi ćekti benim bebeğiminde başı aşağıda duruyor ama doktor bunun normal oldugunu söyledi yani bu haftalarda çoğu bebek başı aşagida durur diye biliyorum ama yaniliyormuyum acaba..evet bendim canım
nts ye bağlamadı çünkü aksi gibi bugün hiç ağrım sancım olmadı
şimdilik beklemedeyiz 32 ye kadar bekleyeceğiz
venofer serum takıldı ve dodex ampul yapıldı canım
Gözun aydin... Kilosu kac olmus kızının.İyi aksamlar kizlar. Kizimi gördüm bugün. Herşey yolunda şükür. Sözlerde de öyledir inşallah.
Ne yemek var ne film. Eşim hep kaçma peşinde bıktı benden çok pasif kaldım ona ayak uyduramıyorum o da bana uydurmaktan sıkıldı sanırım. Normalde enerji dolu biri.
Hala adanadayiz kizla alışveriş kabusa döndü cinlerim tepemde yorgunluktan ölüyorum bir saatte hallolcak etaplari kizin yuzunden iki ic saate halledemedik ki. Kıskançlık bugun ayan beyan ortya cikmaya başladı surekli kendine de biseyler aldirma derdinde ki daha yeni ona bidolu alışveriş yapmistik gene de gönlü olsun diye birkac sey aldik ama isteklerin sonu yok iyice hırçınlasti bugun mahvetti bizi
Bu arada gecelik pjama almayanlar dagide ogrtmnler gunu icin 4 gunluk indirim var bir alana bir bedava seklinde cok karli bir alisveris yaptim bir gecelik bir takim pjama 120ye geldi ki heryerde lohusa seyleri 80 90 tl idi burasi daha uyguna gelmis olducamasrlrda da 3 al 2 ode var emzirme sutyeni atlet kulot falan da uyguna geldi kaliteli hem bakmak isterseniz pazartesi son gunu kampanyanın aklinizda olsun
aaa cok ııymıs her urun kmpanya dahılınde mı acaba. guzel seyler var mıydı ya da neler aldın paylasabılır mısın. online sitesinde pek çeşit yok.
Her urunde kampanya var. Ben lohusa grubu tervih etmedim ama lohusa pjama takimi sabahlikli 129 tl idi bir urun daha o ayarda aliyorsun ikisine 129 oduyorsun sadece. Ben biraz daha sık ama sade onden dugmeli yakasi biraz işli ekru gecelik aldim bir takim da ustten yariya kadar dugmeli leylak tonlarinda pjama takimi aldim. Pjama da gayet hoş cesit de vardi baya normal grupta. Iki emzirme sutyeni aldim bir de orta bel kulot takimi ki kutuda 3 adet var ondan da. Ikili atlet setindenn aldim iki tane onu da besli normal zamnda giymeye gore kulot takimiyla kombinlems oldum.2sini odedm biri bedavaya gelmis oldu yani. Esim de kendine pjama takimi aldi iki takim pjama onunkiler de 140a geldi erkekte de cesit coktu
32 de napacakki drevet bendim canım
nts ye bağlamadı çünkü aksi gibi bugün hiç ağrım sancım olmadı
şimdilik beklemedeyiz 32 ye kadar bekleyeceğiz
canim ben gecen gun gittigimde , dr ogrencisi kizcaz baya ugrasti kalbini bulmak için , dr da yanimda ona tarif ediyordu, bi ses geliyordu biraz cisirtili o plasentaya giden damar in sesiymis,dr oyle tarif etmistiBaya uğraştım ama cıxxx olmadı yada dediğin gibi kalbine denk gelmedim
Ayyy ya bugün biraz dışarı çıktık hem değişiklik olur hem yürüyüş olur diye hala kendime gelemedim sırtım belim yarıldı. Siz nasıl bu kadar iş yapıyorsunız geziyorsunuz ? Özendim walla
İyi aksamlar kizlar. Kizimi gördüm bugün. Herşey yolunda şükür. Sözlerde de öyledir inşallah.
biz de bugun dra gittik. şükür bebişim 930 gr olmuş. boyu da uzamış eli yuzu daha bii şekillenmiş. bize bi hareketler bi hareketler. gozunu actı kapadı. esnedi. elini ağzına soktu. doyamadık izlemeye. dr da bulmusken bol bol foto verdi bize.
bebek iyi de ben de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. akıntım vardı. antibiyotik ile fitil verdi.
erken doguma neden olumos kullanman lazm dedi.kilom da 74.5 olmus. yani ortalama 3 kılo falan almısım bu ay.
ayrıca seker yuklemesı yaptı sonucları daha cıkmadı. kan degerlerıme de bakcakmıs.
Hala adanadayiz kizla alışveriş kabusa döndü cinlerim tepemde yorgunluktan ölüyorum bir saatte hallolcak etaplari kizin yuzunden iki ic saate halledemedik ki. Kıskançlık bugun ayan beyan ortya cikmaya başladı surekli kendine de biseyler aldirma derdinde ki daha yeni ona bidolu alışveriş yapmistik gene de gönlü olsun diye birkac sey aldik ama isteklerin sonu yok iyice hırçınlasti bugun mahvetti bizi
Bu arada gecelik pjama almayanlar dagide ogrtmnler gunu icin 4 gunluk indirim var bir alana bir bedava seklinde cok karli bir alisveris yaptim bir gecelik bir takim pjama 120ye geldi ki heryerde lohusa seyleri 80 90 tl idi burasi daha uyguna gelmis olducamasrlrda da 3 al 2 ode var emzirme sutyeni atlet kulot falan da uyguna geldi kaliteli hem bakmak isterseniz pazartesi son gunu kampanyanın aklinizda olsun
Ben iki gecedir uyaniyorum. Sebebi de parmaklarim sis ve kasiniyo. Dr karaciger enzimi veya b12 olabilir dedi. Tuz asla ve asla yok dedi. Gerci oncesinde de donerken uyaniyo idim...iyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
benim çok uykum gelmesine rağmen uyuyamıyorum daralıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?