2015 Şubat Anneleri

E="esoba, post: 37930726, member: 341682"]Ben boyadım iki kez[/QUOTE]
Markasını yazarmisin...

Benm de bekliyor köşede, ne zaman doldursak acep
Doldururuz elbet. Sen işe başladın mı? Ne zaman izne ayrılacan.
Senin resimdeki bebek ayakları havaya dikmişyan sanıyorum sen de hep öyle ayaklar havada mutlu mesut yatıyorsun.

Ben iç çamaşırları falan yıkadım yerleştireyim.diye ama ütüleyemiyorum çünkü ütü masam yok. Yere de artık eğilemiyorum.
Evlendiğimde vardı bir ü.masası hiç kullanmadım yer kaplıyor diye attım.zaten ütü sevmem mecbur kalınca da yerde ütülüyorum.
Artık mecburen alıcaz.

E="esoba, post: 37930726, member: 341682"]Ben boyadım iki kez
Markasını yazarmisin...[/QUOTE]
Markası naturtint galiba Watsons dan bitkisel diye aldım ama lorealin de boyası var o kuaförde uygulanıyormuş.ısı ile renk alıyor.

ba, post: 37930899, member: 341682"]Markasını yazarmisin...[/QUOTE]
Markası naturtint galiba Watsons dan bitkisel diye aldım ama lorealin de boyası var o kuaförde uygulanıyormuş.ısı ile renk alıyor.[/QUOTE]
Tesekkurler...

Ya ben de yana yakila kısa kollu gecelik aradim bugun iyi mi. Dogumdan cikinca cok usuyorsun evet ama o birkac saate geciyor sonra beni yanginlar basmisti nasıl darlanmistim terlemistim gerci hastaneler de çok sıcak oluyor ondan mi benden mi bilmiyorum da bir kisa kollu geceligm vardi hastanede hep onla rahat etmistim bugun de bulsam alcaktm ama uzun koldu hep

uygun fiyata alanlar iyi bulmus ben normall tiplerde bile 50 60t60tan asagi bisey bulamadım öyle eli yüzü düzgün bir sey. Illa ki
Ucuzlar da var da onlar da çok basit diye bakinmadim iyi almışsiniz ikisi 60 ise herkes saglikla giysin cicilerini inşallah

Ben de 2 takim pijama almistim. Biri 100 tl polar sabahlikli uzun kollu. Digeri chicco magazasindandi daha suslu bisey 75 tl. Gorumcem de bi tane gecelik verdi o yuzden gecelik almiycam.

Doldururuz elbet. Sen işe başladın mı? Ne zaman izne ayrılacan.
Senin resimdeki bebek ayakları havaya dikmişyan sanıyorum sen de hep öyle ayaklar havada mutlu mesut yatıyorsun.
Yok bacım ben biraz yattım sonra işe döndümdü, iznim yok Benm de:) mutlu mesut olmaya çalışıyoruz valla napak

Canım benim kızım ağustos ayında doğmuştu, dolayısıyla üşümem falan hiç olmadı. Dün arkadaşımı ziyarete gittiğimizde ben bunaldım sıcaktan. Odalar sıcak oluyor. Termometreyi bebeklere göre ayarlıyorlar. Açık olan arkadaşlar bence kısa kollu bişeylerde götürsünler yoksa bunalabilirler. Arkadaşım kısa kollu gecelik üstüne yelek almıştı. Sırtını üşütmemek adına.

İkeada ufak masa üstü ütü masaları varya onlar tam senlik ozaman bende hem ondan var hem büyük. Acil bişi olduğında hemen onda ütülüyorum. Kızımın kıyafetlerinide onu masanın üstüne koyup sandelyede pturarak rahatça ütülemiştim. Bındada öyle olacak inşaAllah:)

Yatağın üstünde de ütületebilirsin.

dön dön en fazla bu kadar uyuyabiliyorum. ama gece kaç kere kalkıyorum ben unuttum sonra dalana kadar sabah oluyor.
maşallah herkes kıyafetlerden çantalardan konuşmuş ama henüz benim gibi icraata geçen yok sanırım. herşey hazır ama çantayı bir hazırlayamadım etrafımda herkes artık zamanı hazırlamalısın diyor.bende öyle diyorum da bir elim varmıyor

Günaydın. Bende bekletiyorum şimdilik. Sanki şimdiden hazırlarsam tozlanır, kirlenir gibi geliyo. Bi 32 haftayı geçeyim inş ondan sonra

Günaydın. Bende bekletiyorum şimdilik. Sanki şimdiden hazırlarsam tozlanır, kirlenir gibi geliyo. Bi 32 haftayı geçeyim inş ondan sonra

sanada günaydın canım. ben zaten 31. haftaya giriyorum. :S bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim dizdim şifonyerine üstlerine de tülbent örttüm onlar hazır ama çantaya bir türlü elim gitmedi tozlanmaz çantanın veya dolabın içinde ama biraz gevşek davrandım bu konuda :)

Gunaydin anneler. Masallah herkes hazirliklari bitirmis. Oglumda yaptigim ihtiyac listesini buldum. Sadece kendime pijama ve bebek kiyafetim eksik. Hatta hastane cikisim bile var beyaz almistim oglumda. Ama 34-35 ten once hazirlamam ben canta. Allah korusun bu haftalardan once dogum olsa bebek giyemiyor kiyafet. Kendime de pijama esofman var evde her turlu.

Oh oh maşallah. Herşey hazır sadece bi çantaya yerleştirmek kalmış o zaman. Benim alışveriş bitmedi daha çok eksiğimiz var. Bugün aldıklarımı listeleyip eksiklerimizi tespit etmeyi düşünüyorum.
Bu arada aramızda 2 hafta var canım, çok kıskanıyorum önden gidenleri yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…