Doldururuz elbet. Sen işe başladın mı? Ne zaman izne ayrılacan.Benm de bekliyor köşede, ne zaman doldursak acep
Markasını yazarmisin...[/QUOTE]E="esoba, post: 37930726, member: 341682"]Ben boyadım iki kez
eşinden utanıyormusun
E canım kış günü hepimiz uzun kollu alıyoruz.
Birde.satıcılar fenaa korkuttu beni doğumdan sonra çok üşüyorlarmış diye. Nerdeyse kürkler gidecem.
Gerçi bende ameliyattan sonra kan kaybettim diye çok üşümüştüm ama öyle giyinmekle geçecek bir üşüme değildi.
Sen daha iyi bilirsin
Yok bacım ben biraz yattım sonra işe döndümdü, iznim yok Benm de:) mutlu mesut olmaya çalışıyoruz valla napakDoldururuz elbet. Sen işe başladın mı? Ne zaman izne ayrılacan.
Senin resimdeki bebek ayakları havaya dikmişyan sanıyorum sen de hep öyle ayaklar havada mutlu mesut yatıyorsun.
Canım benim kızım ağustos ayında doğmuştu, dolayısıyla üşümem falan hiç olmadı. Dün arkadaşımı ziyarete gittiğimizde ben bunaldım sıcaktan. Odalar sıcak oluyor. Termometreyi bebeklere göre ayarlıyorlar. Açık olan arkadaşlar bence kısa kollu bişeylerde götürsünler yoksa bunalabilirler. Arkadaşım kısa kollu gecelik üstüne yelek almıştı. Sırtını üşütmemek adına.E canım kış günü hepimiz uzun kollu alıyoruz.
Birde.satıcılar fenaa korkuttu beni doğumdan sonra çok üşüyorlarmış diye. Nerdeyse kürkler gidecem.
Gerçi bende ameliyattan sonra kan kaybettim diye çok üşümüştüm ama öyle giyinmekle geçecek bir üşüme değildi.
Sen daha iyi bilirsin
İkeada ufak masa üstü ütü masaları varya onlar tam senlik ozaman bende hem ondan var hem büyük. Acil bişi olduğında hemen onda ütülüyorum. Kızımın kıyafetlerinide onu masanın üstüne koyup sandelyede pturarak rahatça ütülemiştim. Bındada öyle olacak inşaAllah:)Ben iç çamaşırları falan yıkadım yerleştireyim.diye ama ütüleyemiyorum çünkü ütü masam yok. Yere de artık eğilemiyorum.
Evlendiğimde vardı bir ü.masası hiç kullanmadım yer kaplıyor diye attım.zaten ütü sevmem mecbur kalınca da yerde ütülüyorum.
Artık mecburen alıcaz.
Ben iç çamaşırları falan yıkadım yerleştireyim.diye ama ütüleyemiyorum çünkü ütü masam yok. Yere de artık eğilemiyorum.
Evlendiğimde vardı bir ü.masası hiç kullanmadım yer kaplıyor diye attım.zaten ütü sevmem mecbur kalınca da yerde ütülüyorum.
Artık mecburen alıcaz.
Günaydın. Bende bekletiyorum şimdilik. Sanki şimdiden hazırlarsam tozlanır, kirlenir gibi geliyo. Bi 32 haftayı geçeyim inş ondan sonradön dön en fazla bu kadar uyuyabiliyorum. ama gece kaç kere kalkıyorum ben unuttum sonra dalana kadar sabah oluyor.
maşallah herkes kıyafetlerden çantalardan konuşmuş ama henüz benim gibi icraata geçen yok sanırım. herşey hazır ama çantayı bir hazırlayamadım etrafımda herkes artık zamanı hazırlamalısın diyor.bende öyle diyorum da bir elim varmıyor
Günaydın. Bende bekletiyorum şimdilik. Sanki şimdiden hazırlarsam tozlanır, kirlenir gibi geliyo. Bi 32 haftayı geçeyim inş ondan sonra
Oh oh maşallah. Herşey hazır sadece bi çantaya yerleştirmek kalmış o zaman. Benim alışveriş bitmedi daha çok eksiğimiz var. Bugün aldıklarımı listeleyip eksiklerimizi tespit etmeyi düşünüyorum.sanada günaydın canım. ben zaten 31. haftaya giriyorum. :S bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim dizdim şifonyerine üstlerine de tülbent örttüm onlar hazır ama çantaya bir türlü elim gitmeditozlanmaz çantanın veya dolabın içinde ama biraz gevşek davrandım bu konuda :)
Ben boyatmadim 2 doktora da sordum izin vermedi.Kızlar saclarinizi boyatiyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?