rapor alıncada dinlenemiyorsunki o zamanda ev işleri raporunu götürüyor
loğusa pijaması şu canım
aslında loğusa pijaması emzirme yeri var yani göğüs kısmı açılıyor düğmeli olur
normalde 50 lira olan pijama takımı loğusalık işin içine girince 150 lira oluyor aynı kumaş aynı model ama 3 katı fiyatı var.
onun yerine normal pijama almak en mantıklısı
Ben de önden dugmeli normal 1 pijama takimi, gecelikli sabahlik takim ,1 gecelik hepsi 90 tl. Baya uygun oldu eminonunden aldim ikisini yari yariya indirim vardi. Takimi da bir maazadan aldim ince aldim
Ooo sen süper almışsın. Ben burda dünya laf ettim geceliğe 40 tl den fazla para vermem diye gittim 92 tl verdim.
Büyük laf ederim hep sonra gidip o lafı.
Bulamadım uygun cümle anladın sen
him çalisinca is degiisyor tabi
keske bende rapor alabilsem : ) ev hanimliginda ve annelikde rapor yokkki alayim dinleniyim ucretsiz izin rapor sevk herseye raziyim
Benim hastanem de 6500 tl ablam duydugunda doktorun senin yerine doguracak galiba demisti... Özel sigortam olmasa tercih etmezdim gercekten fiyatlar cok yuksek. Bir de hastaneler arasinda ki fiyat farki inanilmaz
kizlar lohusa pyjamasi dediginiz nasil oluyor
ben bu sene bi takim buldum tesadufen onunde iki tane emzirme yeri var yani gogus tarafinda
ben hiç bilmiyordum oyle pyjamanin varliginin hatat pyjamayi aldim geldim evdekiler gormus emzirme yeri var dediler çok sasirmsitim :)
ben sadece gecelik aldım onuda normal zamanda giyemem çantada bulunsun 70 lira verdim
pijama beğenemedim netten bakıyorum fiyatlar uçmuş bi takım beğendim 150 tl çok şık ama bu kadar para vermeye değer mi o fiyata iki tane alırım diyorum .
ben sadece gecelik aldım onuda normal zamanda giyemem çantada bulunsun 70 lira verdim
pijama beğenemedim netten bakıyorum fiyatlar uçmuş bi takım beğendim 150 tl çok şık ama bu kadar para vermeye değer mi o fiyata iki tane alırım diyorum .
loğusa pijaması diye arama fiyatlar uçuyor
normal pijamalara bak gerekirse 1 beden büyük alırsın
ben normal pijama aldım kafam rahat en azından sonrada rahatça giyebileceğim
loğusa pijaması diye arama fiyatlar uçuyor
normal pijamalara bak gerekirse 1 beden büyük alırsın
ben normal pijama aldım kafam rahat en azından sonrada rahatça giyebileceğim
Aynen Kızlar Bende Önden Full Düğmeli 2 Tane Takım Aldım İkisine 55 Tl Verdim. 1 Tanesi L Beden Diğeri XL Doğumdan Sonra Zayıflarsam Anneme Veririm Zayıflamasam Ben Giymeye Devam Ederim
Benimde pijama vb almam lazım. Kızımda altlı üstlü pajama ve gecelik almıştım. Ama o zmn açıktım. Şimdi tesettürlü olunca uzun kollu fln almam lazım. Ama kızımda aldığım pijamaları hala giyiyorum o kadarda güzelki. Eşime dedim eminönüne gidince alalım yine o adamdan diye:)
Benimde pijama vb almam lazım. Kızımda altlı üstlü pajama ve gecelik almıştım. Ama o zmn açıktım. Şimdi tesettürlü olunca uzun kollu fln almam lazım. Ama kızımda aldığım pijamaları hala giyiyorum o kadarda güzelki. Eşime dedim eminönüne gidince alalım yine o adamdan diye:)
E canım kış günü hepimiz uzun kollu alıyoruz.
Birde.satıcılar fenaa korkuttu beni doğumdan sonra çok üşüyorlarmış diye. Nerdeyse kürkler gidecem.
Gerçi bende ameliyattan sonra kan kaybettim diye çok üşümüştüm ama öyle giyinmekle geçecek bir üşüme değildi.
Sen daha iyi bilirsin