dön dön en fazla bu kadar uyuyabiliyorum. ama gece kaç kere kalkıyorum ben unuttum sonra dalana kadar sabah oluyor.
maşallah herkes kıyafetlerden çantalardan konuşmuş ama henüz benim gibi icraata geçen yok sanırım. herşey hazır ama çantayı bir hazırlayamadım etrafımda herkes artık zamanı hazırlamalısın diyor.bende öyle diyorum da bir elim varmıyor
sanada günaydın canım. ben zaten 31. haftaya giriyorum. :S bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim dizdim şifonyerine üstlerine de tülbent örttüm onlar hazır ama çantaya bir türlü elim gitmeditozlanmaz çantanın veya dolabın içinde ama biraz gevşek davrandım bu konuda :)
Kızlar Günaydın. Demir surubunu gunde 1 mi 2 kere mi aliyorsunuz. Ben simdiye kadar gunde 1 kullaniyordum. Doktorun son yazdigi receteye gore eczaneden aldigimda gunde 2 yaziyor. Bir yanlışlık mı var anlamadım.doktor 2 ye cikardik demeyi mi unuttu acaba.gunde 2 kere kullanan var mı.
Kızlar dun mothercare den besik ve yatastan yatağını aldık. Ama teslimatini ocakta istedik. Ben de hazirliklara basladim :)
amanin o nasil oluyor kiiiKız şükret ben ne ev hanımımıyım ne rapor alabiliyorum. Doğum yapıp işe giderim diyorum.
hahahah kiz Tr de ki gibi çesit falan yokkki burdaÇocuklar senin değil bizim sanki
hahahah kiz Tr de ki gibi çesit falan yokkki burda
o takim takim aldiginiz hastane çikis seti bilmemnesi , bebek magazasi bile yok : ))))
e tabi pyjma takiminin lohusa lisida yok oluyor oyle durumda , ben iki çocuk oldukdan sonra gidebildim ilk izinime
anca bu kadar ogrenebildim napayim
Benimkide böyle bir şey. Gecelik aldım olmadı en büyük xl varmış 72 tl idi. Değiştirdim pijama aldım oda 92 tl sabahlik da pahalıydı. Demek benimki 200 ü geçiyor.
Polar sabahlıklar vardı onları beğendim ama 100 tl üzerinde.
Daha lohusa adı altında bir iğne bile almam. Resmen soygun sanki düğün yapıyoruz. Düğünde bu kadar masraf etmedim ve henüz büyük tek bir şey almadım.
kizlar ilk çocugumda gecelik vs aldim koydum çantama gittim dogurdum
ama bana kimse gecelikle ilgili bisey demediki, nerden biliyim ben bebek le nasil oluyor noluyor
benim pjjama gecelik hiç biri onden açilmiyordu,hatta bi tanesi dize kadar uzundu ama açilmayandan iste : ))))
hastanede de kaliyorsun 5 gun,baya bi çabalamistim emzirirken kizimi,tabi o pyjamalri bi daha 1 yil giyemedim, 1 yil boyunca emzirdigim için : ))
siz gerçetken çok $anslisiniz yol gostereniniz,akil vereniniz var
sorsam banada birileri soylerdi herhalde ama hiç aklima gelmemi$tiki : )
sizin takimin içinde olanlar ayri ayri satiliyor, yada 3'lu 5'li oluyor takimlar, TR deki o buyuk paketi gorunce yaninda çok az kaliyorda o geldi aklima onu yazdim : ) , paketi 4de1 i kadar size gore : )Orda ne giydiriyorlar bebişe?
sizin takimin içinde olanlar ayri ayri satiliyor, yada 3'lu 5'li oluyor takimlar, TR deki o buyuk paketi gorunce yaninda çok az kaliyorda o geldi aklima onu yazdim : ) , paketi 4de1 i kadar size gore : )
body pyjama giyyolar ne giycekler : )
yok canim ne sorunu, geçmis te kaldi 6 sene oncesindeGöğüs bölgesini çizgi halinde kesip kullanılmadığı zaman iğne takılabilir. Bence bunlar çok sorun değil önemli olan mutlu olmak. Allahım inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşturur.
var canim, 5 li takimin içinde o oluyorBen daha bizimkileri görmedim de şapka eldiven falan da mı yok orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?