Yerim onu ben ... Benim kızım 9 yasinda basindanberi cok kabullendi zaten cok istiyordu ama kiz kardesim olsun dedi hep erkek old belli old beri bir farklilik var gibi. Oglana cok masraf yapmadim hala. aralikta kizin odasini elden geciricem heralde masrafin buyugunu kiza yapicaz... Kiskanmalari cok normal de kizim cok duygusal icine atar diye uzuluyorum...
Aldiklarin hayirli olsun eksiklerin baya azaldi galiba buyuk kizindanda kalanlar vardi....
Bnmkiler de sürekli sigaraya kaçıyor pis :)Ne yemek var ne film. Eşim hep kaçma peşinde bıktı benden çok pasif kaldım ona ayak uyduramıyorum o da bana uydurmaktan sıkıldı sanırım. Normalde enerji dolu biri.
iyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
benim çok uykum gelmesine rağmen uyuyamıyorum daralıyorum sanki
Benimkide böyle bir şey. Gecelik aldım olmadı en büyük xl varmış 72 tl idi. Değiştirdim pijama aldım oda 92 tl sabahlik da pahalıydı. Demek benimki 200 ü geçiyor.Eki Görüntüle 1311594 su takımın ekrusunu beendım. geceliği ve sabahlığı da var. ayrı ayrı satılıyor. ama toplam 200 tl ye falan geliyor. bilemedim karar veremedim nasıl sizce. alayım mı bunu
Sigaraya balkona kaçıyor heralde. Bizimki arkadaş muhabbet. Fırçadan bıktı artık ne yapsın.Bnmkiler de sürekli sigaraya kaçıyor pis :)
Cnm merhaba bende seninle ayni haftadayim benimde sertleşme ve kasilmalarim oluyor ara ara doktorum een az 30 hafta olana kadar yatış verdi.bi önceki yazdiginda dikkatimi ćekti benim bebeğiminde başı aşağıda duruyor ama doktor bunun normal oldugunu söyledi yani bu haftalarda çoğu bebek başı aşagida durur diye biliyorum ama yaniliyormuyum acaba..
Banada doktorum kan degerlerimi yukseltmek icin serum takicak da venofer demir icinmiydi diye sormustum. Kasıntım oldu demistin dimi simdi nasil gectimi bari
32 de napacakki dr
sagliklica zamninda gelsinler insallah
bendede oluyor o dediklerin, nst de sanci çikmadi,açilma yok, aynen devam dediler insalalh bisey olmaz
Aynen, sonra gun boyu uyukla duriyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
Gözun aydin... Kilosu kac olmus kızının.
iyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
Ayni sekilde geberiyorum ama yapicak bisey yok tek atimlik kursunum vardi bugun halletmek zorundaydim daha cikamazdik böyle ama cok kötüyüm su an bedenen ruhen bittim bugun
Masallah kuzuna
size de kocaman masallah
Ben de önden dugmeli normal 1 pijama takimi, gecelikli sabahlik takim ,1 gecelik hepsi 90 tl. Baya uygun oldu eminonunden aldim ikisini yari yariya indirim vardi. Takimi da bir maazadan aldim ince aldimBenimkide böyle bir şey. Gecelik aldım olmadı en büyük xl varmış 72 tl idi. Değiştirdim pijama aldım oda 92 tl sabahlik da pahalıydı. Demek benimki 200 ü geçiyor.
Polar sabahlıklar vardı onları beğendim ama 100 tl üzerinde.
Daha lohusa adı altında bir iğne bile almam. Resmen soygun sanki düğün yapıyoruz. Düğünde bu kadar masraf etmedim ve henüz büyük tek bir şey almadım.
him çalisinca is degiisyor tabi32 de duruma bakacak rapor verip vermeyeceği belli olacak ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama vaziyet ne olacak ona bakacak. şimdilik aceleci gibi görünüyor dedi.
Bennnnnnn toplam 2 saat uyuyorum bütün gece dönüp duruyorumiyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
waww neresiki bu hastane, ozel oluyor herhaldehizmet hastanesinden fiyat aldım normal 3100 sezeryan 3800
Senin yerine doğum mu yapacaklarmış bu kadar paraya?!?hizmet hastanesinden fiyat aldım normal 3100 sezeryan 3800
istanbulda bahçelievlerde.muayane ücretlerinden doğumun pahalı olacağını bekliyordum ama normal doğumun bu kadar yüksek olacağını tahmin etmemiştimwaww neresiki bu hastane, ozel oluyor herhalde
niye bu kadar yuksek fiyatlar
Hala adanadayiz kizla alışveriş kabusa döndü cinlerim tepemde yorgunluktan ölüyorum bir saatte hallolcak etaplari kizin yuzunden iki ic saate halledemedik ki. Kıskançlık bugun ayan beyan ortya cikmaya başladı surekli kendine de biseyler aldirma derdinde ki daha yeni ona bidolu alışveriş yapmistik gene de gönlü olsun diye birkac sey aldik ama isteklerin sonu yok iyice hırçınlasti bugun mahvetti bizi
Bu arada gecelik pjama almayanlar dagide ogrtmnler gunu icin 4 gunluk indirim var bir alana bir bedava seklinde cok karli bir alisveris yaptim bir gecelik bir takim pjama 120ye geldi ki heryerde lohusa seyleri 80 90 tl idi burasi daha uyguna gelmis olducamasrlrda da 3 al 2 ode var emzirme sutyeni atlet kulot falan da uyguna geldi kaliteli hem bakmak isterseniz pazartesi son gunu kampanyanın aklinizda olsun
him çalisinca is degiisyor tabi
keske bende rapor alabilsem : ) ev hanimliginda ve annelikde rapor yokkki alayim dinleniyimucretsiz izin rapor sevk herseye raziyim
kizlar lohusa pyjamasi dediginiz nasil oluyor
ben bu sene bi takim buldum tesadufen onunde iki tane emzirme yeri var yani gogus tarafinda
ben hiç bilmiyordum oyle pyjamanin varliginin hatat pyjamayi aldim geldim evdekiler gormus emzirme yeri var dediler çok sasirmsitim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?