2015 Şubat Anneleri

sanırım pijama giymek dışında bir alternatif yok bazı pijamalar çok şık oluyor hiç pijama havasında olmuyor
onları tercih edebilirin
kendini nasıl rahat hissediyorsan onu giyersin

Öyle yapayım üzerine de sabahlık tarzı bişey alayım gelenlerden rahatsız olursam giyerim.

Ben ilkinde cok kullanmistim göğüs ucu yara oldu mu en cozüm o kalkan oluyor. Cunku yaralar camasira degince yapisiyor acıyor ped koyunca da oyle havasiz kaldigi icin iyilesme sureci uzuyor. Kalkanin iki tip kapagi var biri delikli onu yara olmasin gogus ucu korunsun biyere surtunup acimasin diye kullaniliyor. Kapali kapaklari da emzirirken bazen iki gogusten sut geliyor ayni anda o zaman sut biriktrmek icin bosa akmasin diye kullaniyorsun ki sutu az olan ya da saganlar icin damlasi bile hazine degernde oluyor sutun o anlmda iyi bir destek bosa gitmiyor. Ya da misafrn geldi devamli sut tasiyor cosuyor gogusten diyelim ustun basin islanip sizinti olmasin diye o kisa ziyaretlerde de kapali kapagiyla faydasi kacinimaz oluyor. Bir de sanirim uyarici etkisi de var sut yollarini aciyor bi nevi vakum etkisi yaparak. Yalniz hijyenik kullnmna dikkat sart steril ediyorsun zaten kapali kapakliyi saatlercd tutmuyorsun hava aldiran kapakliyi kullnirken biriken sutu bebise vermiyorsun havayla temasta oluyor o zaman cunku enfeksiyon riski olablir. Benim cok isime yaramisti surekli sagarak verebldgm icin onunla biriktrip ziyan etmiyordum yaralar icin de faydasni gordum. Dun yine aldim tek sorun kirk tl pahali biraz ama deger

Zaten o terlemeler yüzünden üstüme biri gelirse sabahlık giyeyim düşüncesi sıkıntıya sokuyordu. Sabahlıklı bir takım alıyım en iyisi. Ya da evden bir takım seçerim sadece üzerime sabahlık ya da hırka gibi bişi alırım.

Slm kizlar naslsiniz
gecelik pijema konusulmus ben genel sezeryan oldugum icin vallahinuyandiktan sonra dikis agrisi falan gelen gideni hic dusunmedim havada sicak oldugundan ustume sabahlik bile almamistim onden dugmeli sik pijema takimi almistim onla durdum ki kimsede senin ustun basinla ilgilenmiyo hepsi bebegin basinda malesef bide emzirme esnasinda zaten herkez disari cikiyo o dugmeler surekli acilir kapanir pozisyondaydi zaten yani mecbur sezeryan olursaniz pijema en rahati evde giymek icin gelen gidene karsi belki tayt tunik tarzi bisey alinabilir ama sezeryanda esofmanin kemeri kalin ve coknesnek olmadigindan gobegi rahatsiz eder diye dusunuyorum

Bebişlerin altına bez bağlarlarmış bir de onu günde bikaç kez elleriyle yıkarlarmış. Şimdi kullanılan atılıyor kirliler otomatik yıkanıyor amma değişmişiz

Yeni bir pijama takımı alırsam düğmeli değil çıtçıtlı almayı planlıyorum

Canım bir şey buluyorsun ağlamak için. Bir de iç çeke çeke ağlıyorum. Bir şey bulamazsam.kimse beni sevmiyor diye ağlıyorum.

Hastane için mi diyorsun. Eğer sezeryan olursa o sırada onları pek önemsemiyorsun.ağrı sızı.
Ben uyandım üstümde önlük sadece. Ablam o sırada bakmış.kanama var mı diye ki normalde bende onların yanında giyinmem bile.

Ben 1 aydir 2 kez kullaniyorum son aylarda doz yukseltilebiliyor

Kontrolü elden bırakmamak lazım. Ufff güveneceğim kimse de yok. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Allahim ne gerizekali insanlar var yaaa... bosver dunya kadar insan var sacini kestiren aldirma. Herkesin omrune Allah karar verir.

B
Bozma moralini ben kestirdim bu hafta yine kestirecegim

Kızlar dun mothercare den besik ve yatastan yatağını aldık. Ama teslimatini ocakta istedik. Ben de hazirliklara basladim :)

Gule gule kullanin canim besigi kaca aldiniz ?

bilmiorum cnm ne olduğunu geçen ölçtürdüm biraz düşmüş dediler sa. ocağında ama bni mahvediyor otur. yerde bile baygınlık geçireek gibiyim

Gecmis olsun ihmal etme takipte ol yuksekse sıkınti herturlu hemen dr ile gorusmk gerek dusuk ssorun degi diyilar ama surekli oluyorsa onda da kardiyaloga yonlendrdi Beni doktorum bi ara benm de cok dusuyordu iki hafta kadar surdu su sira daha iyiyim sukur

Poff halay basi sirayi cektgine gore benim de zamanim yakindir o vakit yuregim agzimda bekliyorum her ay ha oldum olcam diye bu nalet gribi ins olmam sana da coook gecmus ola kuzum

masallah kuzuna

Canım bir şey buluyorsun ağlamak için. Bir de iç çeke çeke ağlıyorum. Bir şey bulamazsam.kimse beni sevmiyor diye ağlıyorum.
işin kötüsü hala başım ağrıyor ve günü yaşayamadan bitiriyorum. akşam yemeğine eşimin kuzenine gidicez ama dışarı çıkacak halim yok

Bizde hastaneye yabanci erkek gelmez baba kardes aileden hep ondan sıkıntı yapmiyorum kapali olmama rağmen hastanede kisa kol da giydim sacimi tepeden de topladm cok bunalmstim sicaktan ara ara babiskomu da kovaladim odadan daha da açılıp sacilablmek icin. Hirka falan hak getire yani bir kalin yelek ya da sal koyarim yine ilk cikincs asiri usuyorsun ondan sonra ter ter ter hayatmda öyle terlememsmdir :)

Yeni bir pijama takımı alırsam düğmeli değil çıtçıtlı almayı planlıyorum

Ben de cok bakindim oyle hep dugmeli vardi

aglmya bile luksum yok hic oyle duygusal dalglnmalarm olamadi icimde kaldi he ilkinde esimle ayri sehrlerdrydik kimse yoktu yanmda aglasam ne gulsem ne. Simdi adam var cocuk da var kostrma cok normal rutine devam ediyom bugun temizlik yaparken onu dusundum kendi kendime hormonmus duyguymus zamanm yok valla

Yine bir pazar gunu temizlikle camasrla öldü gitti daha ütü dagi beni bekliyor surekli biseylere yetsme cabasi cok yorucu iki çocukla bu tempoyu nasil sirtlncaz bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…