2015 Şubat Anneleri

selamun aleykum cümleten anaları ve minnak danaları

bizim dünkü gezıntımız benım rahatsızlanmam ve esımın dersı munasebetıyle fazlasıyla kısa surunce...koca kişisi sabah kahvaltıyı hazırlamış kalktık yemekte ıstersen gıdelım bugun yıne ıstedıgın yerlere bakalım dedı adamın bugun doğum gunu yarın örtmenler gunu dedım tamam hevesı kursağında kalmasın madem gidek

Bellona da kampanya varmıs ,halihazırda mevcud olan yavruya tek kişilik nevresım takımı aldım 39.90 a ..sonra pişman oldum eve gelınce nıye kendımızede almadım dıye..cırft kısılıklerde 49.90 dı..koca kişisi yarın gıder alırım karıcım madem nevresım takımına aşerdın sen dedı

henüz dünyaya tesrıf etmemıs olan pipili bebeğe de emzık kutusu aldım şampuan aldım..

koca şahsına da lcw den (bu ara lcw ye calısır olduk onun k.kartıyla örtmenler gunu hedayesı aldım )

güzel bır gunun sonunda eve geldık ben ev supurdumyavruyu yedırdım camasır serdım salona ..kocam ıstanbula derse gıttı..aksam 5.5 ta balığı hazır et dedı..bıde aksam sende hazırlan kutlama yapacaz dedıne demek ıstedı halen düşünüyorum..

mutfağım almış basını gıdıyo.ben elımde ayva pc basında soluklanıyorum..
işte gunun özeti

E="Litchi, post: 37934091, member: 522935"]Pijamaya hayır dicem ben bu gidişle.[/QUOTE]
Canim gecelik ve sabahlık benim için en rahati ama benim ablam esofman altı ve düğmeli badi giymisti tamamen kendi tercihin nazil rahatedeceksen öyle yap. Dediğin gibi önemli olan bebislerimiz kavuşup mutlu olmak gerisi tatli telaslar...

M
a

Masallah enerjine hayranim. Aldiklarini gule gule kullan...

Sabah göbeğimden içeriye ışık tuttum. Sakin bebek birden kıpırdandı.
Eşim.kızdı bebek şimdi ışığa gelmeye çalışıp çıkacak.diye.
Çok.komik geldi tepkisi.
artık kesın eminim..bebeler doğum pozisyonuna gırmezse münüşlere hep beraber ışık tutuyoruzzz..
M

Masallah enerjine hayranim. Aldiklarini gule gule kullan...

kız bu kadar dert etmeyın ne gıycez dıye.. alın 2 pıjama poponuz totonuz örtük olsun üşümesın.. bıde mevsımlık bır sabahlık oldu bıttı..

yenı sezeryanolan bır arkadaşım a gecelik yerıne pıjama al ve hasta bezını mutlaka kullan demıstım.. gecen bebek görmeye gıttıgımızde Allah senden razı olsun cok kolaylık sağladı ıkısıde hıc sıkıntı yasamadım dedı

evham yapmayın bebelerı strese sokmayın

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin balık ne balığı hamsi mi?

E="Litchi, post: 37934091, member: 522935"]Pijamaya hayır dicem ben bu gidişle.
Canim gecelik ve sabahlık benim için en rahati ama benim ablam esofman altı ve düğmeli badi giymisti tamamen kendi tercihin nazil rahatedeceksen öyle yap. Dediğin gibi önemli olan bebislerimiz kavuşup mutlu olmak gerisi tatli telaslar...[/QUOTE]

Kp nin derdine ne giysem çilesi yaşadım sanırım. Bir de tabii hasta gibi görünmeyeyim insanlar güçlü desin paranoyası var bende. Bakıyım alışverişe bir çıkayım bulurum inşallah bişiler. Sagol canım :)

Normal canım korkma kimi vücut daha zor geçiriyor bu Dönemleri eltim de ağır geçiyo diye erken doğurucak diyordu annesi ve kayınvalidem doktor 42. Haftasına girecekti de aldı yani sadece stres yapma yeter :)

Çok sağol ,bende alayım avent mi aldın,bide paketin içinde hem kapalı kapak hem açık kapak mı var yoksa tercih edip mi alacağız...

Sezeryan olunca kaç gün kalınıyor acaba? Ilkinde eşin neden gelememişti? Benim eşim de sürekli seyahatte inşallah yetişir.

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin balık ne balığı hamsi mi?
evet canım hamsı..ben buyuk balık yıyemıyorum..kokuları tadı bende başka cagrısımlar yapıyor..

hamsıyı komple kılçığından temızleyıp yıkayıp ıkı sını bırbırıne yapıştırıyorum,yaglıkagıda dızıyorum uzerıne 1 2 yk saf zeytınyagı gezdırıp fırınlıyorum..hafıfım hafıfsın hafıf

Sezeryan olunca kaç gün kalınıyor acaba? Ilkinde eşin neden gelememişti? Benim eşim de sürekli seyahatte inşallah yetişir.
sezeryanda 2gun normal doğumda 1 gun kalıyorsun hastanede..bırazda sezeryanda gazının çıkmasını bekliyorlar normal doğumda ıstersen herseyyolunda vekendını ıyı hıssedıyorsan hemende taburcu edebılıyorlar..

Hamsiyse tarifini verir misin dicektim tarifini bile vermişsin teşekkür ederim canım. Fırın En güzel pişirme şekli aslında ama kızartma isteniyor ben de az yağda kızartmaya çalışıyorum.

Hafta sonu bazen bizim de öyle oluyor. Akşam yemeğini erken yersiniz sonra acıkırsanız Mısır patlatırsınız

Birazdan disari cikariz.migrosa bi ugriycaz bebek deterjani icin. Bakalim dalan roxy bulabilecek miyim? Evde yemegim de var sukur gelince yeriz. Cok da acikmazsak dedigin gibi misir meyve idare ederiz

Birazdan disari cikariz.migrosa bi ugriycaz bebek deterjani icin. Bakalim dalan roxy bulabilecek miyim? Evde yemegim de var sukur gelince yeriz. Cok da acikmazsak dedigin gibi misir meyve idare ederiz

Migros'ta roxy matik diye bişey vardı acaba o dalan roxy mi ki? Online alışveriş yaptım ben de dün reyonlara bakarken gördüm ama karar veremedim. Fiyatı hacı Şakire göre çok ucuz geldi. Bakınca söyler misin dalan mıymış?

Poff halay basi sirayi cektgine gore benim de zamanim yakindir o vakit yuregim agzimda bekliyorum her ay ha oldum olcam diye bu nalet gribi ins olmam sana da coook gecmus ola kuzum

:) Eskisi gibi değil ama bu bildiğin grip tıkanıklığı, eski tıkanıklık hormonlarla alakalı bir şeydi, şükürler olsun en azından durabiliyor, uyuyabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…