aselamun aleykum cümleten analarıve minnak danaları
bizim dünkü gezıntımız benım rahatsızlanmam ve esımın dersı munasebetıyle fazlasıyla kısa surunce...koca kişisi sabah kahvaltıyı hazırlamış kalktık yemekte ıstersen gıdelım bugun yıne ıstedıgın yerlere bakalım dedıadamın bugun doğum gunu yarın örtmenler gunu dedım tamam hevesı kursağında kalmasın madem gidek
Bellona da kampanya varmıs ,halihazırda mevcud olan yavruyatek kişilik nevresım takımı aldım 39.90 a ..sonra pişman oldum eve gelınce nıye kendımızede almadım dıye..cırft kısılıklerde 49.90 dı..koca kişisi yarın gıder alırım karıcım madem nevresım takımına aşerdın sen dedı
henüz dünyaya tesrıf etmemıs olan pipili bebeğe deemzık kutusu aldım şampuan aldım..
koca şahsına da lcw den (bu ara lcw ye calısır olduk onun k.kartıyla örtmenler gunu hedayesı aldım)
güzel bır gunun sonunda eve geldık ben ev supurdumyavruyu yedırdım camasır serdım salona ..kocam ıstanbula derse gıttı..aksam 5.5 ta balığı hazır et dedı..bıde aksam sende hazırlan kutlama yapacaz dedı ne demek ıstedı halen düşünüyorum..
mutfağım almış basını gıdıyo.ben elımde ayva pc basında soluklanıyorum..
işte gunun özeti
artık kesın eminim..bebeler doğum pozisyonuna gırmezse münüşlere hep beraber ışık tutuyoruzzz..Sabah göbeğimden içeriye ışık tuttum. Sakin bebek birden kıpırdandı.
Eşim.kızdı bebek şimdi ışığa gelmeye çalışıp çıkacak.diye.
Çok.komik geldi tepkisi.
M
Masallah enerjine hayranim. Aldiklarini gule gule kullan...
selamun aleykum cümleten analarıve minnak danaları
bizim dünkü gezıntımız benım rahatsızlanmam ve esımın dersı munasebetıyle fazlasıyla kısa surunce...koca kişisi sabah kahvaltıyı hazırlamış kalktık yemekte ıstersen gıdelım bugun yıne ıstedıgın yerlere bakalım dedıadamın bugun doğum gunu yarın örtmenler gunu dedım tamam hevesı kursağında kalmasın madem gidek
Bellona da kampanya varmıs ,halihazırda mevcud olan yavruyatek kişilik nevresım takımı aldım 39.90 a ..sonra pişman oldum eve gelınce nıye kendımızede almadım dıye..cırft kısılıklerde 49.90 dı..koca kişisi yarın gıder alırım karıcım madem nevresım takımına aşerdın sen dedı
henüz dünyaya tesrıf etmemıs olan pipili bebeğe deemzık kutusu aldım şampuan aldım..
koca şahsına da lcw den (bu ara lcw ye calısır olduk onun k.kartıyla örtmenler gunu hedayesı aldım)
güzel bır gunun sonunda eve geldık ben ev supurdumyavruyu yedırdım camasır serdım salona ..kocam ıstanbula derse gıttı..aksam 5.5 ta balığı hazır et dedı..bıde aksam sende hazırlan kutlama yapacaz dedı ne demek ıstedı halen düşünüyorum..
mutfağım almış basını gıdıyo.ben elımde ayva pc basında soluklanıyorum..
işte gunun özeti
Canim gecelik ve sabahlık benim için en rahati ama benim ablam esofman altı ve düğmeli badi giymisti tamamen kendi tercihin nazil rahatedeceksen öyle yap. Dediğin gibi önemli olan bebislerimiz kavuşup mutlu olmak gerisi tatli telaslar...[/QUOTE]E="Litchi, post: 37934091, member: 522935"]Pijamaya hayır dicem ben bu gidişle.
memorial olcak heralde canım bidahaki gelişime gidip bi görüscem dogum paketine neler dahil
Normal canım korkma kimi vücut daha zor geçiriyor bu Dönemleri eltim de ağır geçiyo diye erken doğurucak diyordu annesi ve kayınvalidem doktor 42. Haftasına girecekti de aldı yani sadece stres yapma yeter :)Benim bazı sağlık sorunlarım olmaya başladı;(( artık çok zor yürüyorum kasık ağrısından henüz 29 dayım ama çok zorlanıyorum. Toplamda 17 kilo aldım şu an 68 kiloyum o da fazla değil ama korkmaya başladım erken doğum belirtilerini bile okudum;(((
Ben ilkinde cok kullanmistim göğüs ucu yara oldu mu en cozüm o kalkan oluyor. Cunku yaralar camasira degince yapisiyor acıyor ped koyunca da oyle havasiz kaldigi icin iyilesme sureci uzuyor. Kalkanin iki tip kapagi var biri delikli onu yara olmasin gogus ucu korunsun biyere surtunup acimasin diye kullaniliyor. Kapali kapaklari da emzirirken bazen iki gogusten sut geliyor ayni anda o zaman sut biriktrmek icin bosa akmasin diye kullaniyorsun ki sutu az olan ya da saganlar icin damlasi bile hazine degernde oluyor sutun o anlmda iyi bir destek bosa gitmiyor. Ya da misafrn geldi devamli sut tasiyor cosuyor gogusten diyelim ustun basin islanip sizinti olmasin diye o kisa ziyaretlerde de kapali kapagiyla faydasi kacinimaz oluyor. Bir de sanirim uyarici etkisi de var sut yollarini aciyor bi nevi vakum etkisi yaparak. Yalniz hijyenik kullnmna dikkat sart steril ediyorsun zaten kapali kapakliyi saatlercd tutmuyorsun hava aldiran kapakliyi kullnirken biriken sutu bebise vermiyorsun havayla temasta oluyor o zaman cunku enfeksiyon riski olablir. Benim cok isime yaramisti surekli sagarak verebldgm icin onunla biriktrip ziyan etmiyordum yaralar icin de faydasni gordum. Dun yine aldim tek sorun kirk tl pahali biraz ama deger
Bizde hastaneye yabanci erkek gelmez baba kardes aileden hep ondan sıkıntı yapmiyorum kapali olmama rağmen hastanede kisa kol da giydim sacimi tepeden de topladm cok bunalmstim sicaktan ara ara babiskomu da kovaladim odadan daha da açılıp sacilablmek icin. Hirka falan hak getire yani bir kalin yelek ya da sal koyarim yine ilk cikincs asiri usuyorsun ondan sonra ter ter ter hayatmda öyle terlememsmdir :)
Ben de cok bakindim oyle hep dugmeli vardi
aglmya bile luksum yok hic oyle duygusal dalglnmalarm olamadi icimde kaldi heilkinde esimle ayri sehrlerdrydik kimse yoktu yanmda aglasam ne gulsem ne. Simdi adam var cocuk da var kostrma cok normal rutine devam ediyom bugun temizlik yaparken onu dusundum kendi kendime hormonmus duyguymus zamanm yok valla
Gec kalkinmis gec kahvalti edilmis bir pazar gunu oldu bugun.
evet canım hamsı..ben buyuk balık yıyemıyorum..kokuları tadı bende başka cagrısımlar yapıyor..Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinbalık ne balığı hamsi mi?
sezeryanda 2gun normal doğumda 1 gun kalıyorsun hastanede..bırazda sezeryanda gazının çıkmasını bekliyorlar normal doğumda ıstersen herseyyolunda vekendını ıyı hıssedıyorsan hemende taburcu edebılıyorlar..Sezeryan olunca kaç gün kalınıyor acaba? Ilkinde eşin neden gelememişti? Benim eşim de sürekli seyahatte inşallah yetişir.
evet canım hamsı..ben buyuk balık yıyemıyorum..kokuları tadı bende başka cagrısımlar yapıyor..
hamsıyı komple kılçığından temızleyıp yıkayıp ıkı sını bırbırıne yapıştırıyorum,yaglıkagıda dızıyorum uzerıne 1 2 yk saf zeytınyagı gezdırıp fırınlıyorum..hafıfım hafıfsın hafıf
Hafta sonu bazen bizim de öyle oluyor. Akşam yemeğini erken yersiniz sonra acıkırsanız Mısır patlatırsınız
sezeryanda 2gun normal doğumda 1 gun kalıyorsun hastanede..bırazda sezeryanda gazının çıkmasını bekliyorlar normal doğumda ıstersen herseyyolunda vekendını ıyı hıssedıyorsan hemende taburcu edebılıyorlar..
Birazdan disari cikariz.migrosa bi ugriycaz bebek deterjani icin. Bakalim dalan roxy bulabilecek miyim? Evde yemegim de var sukur gelince yeriz. Cok da acikmazsak dedigin gibi misir meyve idare ederiz
Poff halay basi sirayi cektgine gore benim de zamanim yakindir o vakityuregim agzimda bekliyorum her ay ha oldum olcam diye bu nalet gribi ins olmam sana da coook gecmus ola kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?