pişik az olsun diye bi de büyüyünce kötü kokmasın diyeymiş
Haklısın canım. Zor çocuk büyütmek. O parayı fazlasıyla eğitimine kullanırız inşaAllah. Hevesim içimde kalmadı beğendiklerimi hep aldım ama bi dolap dolmadı yani. Ama bunlarla doldu. Eksiklik çekmem.cok ıyı yapmışsın..ben kızıma desemkı bır corap almadım..hep yegenlerımın kuculenlerını gıydı..her görende nerden buluyosun bunca cesıt kıyafetı neguzel gıydırıyorsun derdı..bende gurur yapmam..çocuk muthıs sorumluluk ve parasız asla buyumuyor...cula çaputa gereksız yere verecegım parayı ılersı ıcın kullanmak daha mantıklı geliyor..
sımdı oğlum olucak ıns..onada kızımın unısex olan kıyafetlerinden kalanları ayırdım dusunkı kac çocuk gıydı hala tertemızler..2 3 parça yenı bısey aldım sadece..herkesın hevesı var ..hangı anne en ıyısını vermek ıstemezkı evladına..ama sartlarıda düşünmek gerek
ya ama cok kızdım..dun cok yorulmuştum..ev geldım temızlıktı yemektı bırde kıza son 1 haftadır yemek yedırmek ıskenceye dönustu zaten yeterıkadar hırpalanmışım..aksam balık yaptım koku ıcımı kaldırdı tum mutfağı camasır suyuna yatırdım bıde onla uğraştım,gece de çocuk kalktı durdu ..en son esımı gonderdım çocuğa dıyorkı annen gelsınmı kızım,kendı uyutmakla ugrasmak yerıne benı kaldırıyor nasıl sinir oldum.. kızı uyut,gel yatağa dön saga dön sola öfff berbat otesıydı..
sabahta evı yıktıda gıttı adeta..düdük makarnası..
Dün eşimde dedi kanser yapıyormuş sakın kullanma dedi. Eşimin de benim de alerjimiz var zaten çamaşırsuyuna ama klozetinnsadece onunla temiz olacağını düşünüyorum. Eskiden amwayın tuvalet deterjanını kullanıyordum ama şimdi kredi kartını iptal ettirdiğimiz için temin edemiyorum. Ne önerirsin canım ? Bizimle paylaşır mısın ?Yine mi çamaşır suyu. Bir gün gelip hepinizin evinden çamaşır sularını toplıycam.
Büyük olasılıkla B vitamini ağırlıklı besleniyorsun. Tahıllar tohumlar yemek listende mi canım?
ay orda ındırım olsa bıle bana cok pahalı geliyor..kalıtesıne bısey demem ama servet lazım çocuk buyuturken anaya babaya..
unıbaby nın ustune saf su+pamuk yazıyor fıyatı bılmem kac kuruş..ben pamuğu suya batırır sılerımanam benı küllerle buyutmuss..
ıktısadlı davranmak gerekbenım felsefem bu yanı
hic duymadim bence ilkel bir adet. Eskiden adetli kadini eve kapatan toplumlar varmis onun gibi. Elini yikasin ustu basi temiz olsun bebegi de minciklamasin ne fark eder adet fln. Bence takilma sen de hic.ya kızlar bişey soracam şimdi bebek olunca 40 ı dolana kadar ziyarete gelen kadınların adetli olmaması gerekir derler hep bizim orda adetli kadın bebek için iyi olmazmış , neyse görümceme söyledim sizin burda nsl diye bizde öyle bişey yok herkes gelir görmeye adetli falan olduğuna bakılmaz dedi , uyuz oldum , o zaman söyeleyelim gelmesinler benim yanıma o halde dedim ayıp olur dediler bunu kv yle konuşmam lazım siz duydunuz mu ? sakıncalı mı değil mi adetli kadın bebek için ?
Nasıl tuzluycakmışız bebişi
ertesi gün düşündüm dedimki ben o kadar göğüs pedini napacam , ya sütüm olmazsa dedim biz 30 luk aldıydık kasada kız diğeri daha indirimli bakım pamuğuda hediye dedi gittik 60 lık aldık , Hay Allahım daha da bir sürü eksik var , biz senle hep tersten alıyoz gibime geliyor : ))
Hasta bezi iyi oluyor ama bantli olanlar kocaman rahat edilmiyor. Bantsizlari var onlari tavsiye ederimhastane için hasta bezi mi yoksa ped mi koymalıyız..
kürtaj oldugumda yatakta tek kullanımlık bezden sermişlerdi leke olunca atıyorlardı yine öyle olsa sadece ped götürmem yeterli olur mu?
nasıl yapcan canım onu deterjan gözünemi koycan bende yapsam bebeğimin dolabını falan sirkeyle sildim hepbu akşamki planım: çamaşır makinesini sirkeli kaynar suyla boş çalıştırmak, dezenfekte olması için. ardından bebişimin çamaşırlarını yıkamak. inşallah yapabilirim. : )
Öğle Arası eve gidip yikicam saçlarımı ya tiksindim suan kendimden
hic duymadim bence ilkel bir adet. Eskiden adetli kadini eve kapatan toplumlar varmis onun gibi. Elini yikasin ustu basi temiz olsun bebegi de minciklamasin ne fark eder adet fln. Bence takilma sen de hic.
ben öle yaptım zaten bütün evimide öle temizlerim toz alırken iyi oluyosirke....
en ucuz ve en doğal temizleme ürünü
dün bi video izledim kadın bebek dolaplarını içini dışını sirkeli suyla temizleyin kıyafetleri öyle yerleştirin kimyasal kullanmayın dedi
Beyaz kalıp sabun. Allah muhafaza o sabun kafa derimizden sızdıysa ondan mı böyle manyak olduk acaba!
elimde kek le sut içiyordumlistem yok ama herşeyden yiyorum, dün sabah kahvaltı yaparken karatay konuşuyordu ekmek yemeyin yemeyin diye bağıra bağıra , boğazıma dizdi : )) pide ye de hayır denmiyor ki canım : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?