- 12 Ocak 2014
- 4.067
- 3.268
- 448
Dün görümcem 5 yaşındaki oğlunun küçülenlerini bebeklik kıyafetlerini çıkardı istediğin varsa al kermese vercem dedi. Üzeri tülerenleri aldım küçük küçük kestim bebeğin popişini kusmuğunu silip atıcam ilk aylarda. Burda ki arkadaştan öğrendim onuda :) geçen günlerde yazmıştı. Sapasağlam olan kıyafetler vardı onları da aldım özellikle minicik zıbınları. Çünkü hep pahalılar hem çok giydirilmiyolar. Aldığımızın iki katı kıyafeti oldu. Eeee ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram. Kıyafetler tertemiz hiç bir leke hiç bi deformasyon yok. Şişko doğduğu için kimini giydirememişler kimini de 1 kere giydirebilmişler. Hiç gurur yapmadan aldım valla. Yasarruf etmek lazım :) sana katılıyorumay orda ındırım olsa bıle bana cok pahalı geliyor..kalıtesıne bısey demem ama servet lazım çocuk buyuturken anaya babaya..
unıbaby nın ustune saf su+pamuk yazıyor fıyatı bılmem kac kuruş..ben pamuğu suya batırır sılerımanam benı küllerle buyutmuss..
ıktısadlı davranmak gerekbenım felsefem bu yanı
Gunaydin kizlar.
Nerede indirimdeydi canim. Bugün cikcam bakin bi.
Muhasebeciler gunu die bisi var ama sende onla idare etcen cnm:) asıl muhendisler gunu yokneyse artik ben bu sene daha guzelini kutlucam oda anneler günü :)
duydum,yapan arkadaşlarım bıle vardı..benyapmadım..eskılerın adetlerı ıste..
Teşekkür ederim esoba ablacım :) ewt artık 20 yaşımdayım çok büyük bi yaş gbi geliyo yirmi bana. Sorumluluklarım artıcak .
iki yatak ve uyku setini hediye veriyorlarmış.
Teşekkür ederim canım :) amin inşaAllah. Hepimiz sağlıklı sıhhatli çocuklarımıza kavuşalık hatta torunlarımızı görelim inşaAllahDoğum günün kutlu olsun canım sen de yirmili yaşlara geldin artık maşallah. Allah bebişinle eşinle sevdiklerinde mutluluklar versin. Aramızdaki yaş farkı azalıyor her yıl sen büyümeye devam et ben durdurdum zamanı hatta geri gittim 25 im şu an
kv dem yaparız biz dedi görümcemin çocuklarına da yapmışlar , anneme sordum tabi yapılır tuz dedi bende yap benimki de o zaman dedim gitti : )))
Eşimin 5 karış suratı ve sözel baskısı yüzünden raporlu olduğum halde okula geldim.. Raporumu doktorum iptal edebiliyormuş,dedim uğraşamam.. Bir de üstüne teog sınavında çarşamba-perşembe görev çıkmış,o yüzden de raporumu iptal ettirmicem,istemiyorum çünkü sınav.. Hayrına okula geliyorum :) dışarda bir şey olsa bile,eminim merhamet gösterir insanlar en azından karnımdakine,eşim gibi olmazlar.. Bir velim kızıma hırka ve patik takımı örmüş 24 kasım hediyesi :)
Ben kaçırmışım ne için ne yapılıyormuş....
öf kızlar ya başıma gelene inanamicaksiniz..Hastanın disini çekmek için kaplamalarini sokerken kaplama fırladı saçlarımin arasına girdi kanlı kanlı
lavaboda saclarimi yikadim sabunla off kendimi çok iğrenç hissediyorum
Allah sağlıklı bi ömür versin sana canım. Nene gbi olmazsın dinçleştirir seni yavru peşinde koşmak.maşallah erkenden anne olacaksın :) yaş 32 bende ikinciyi şimdiden düşünür oldum.. yoksa nene gibi anne olacağım.
cok ıyı yapmışsın..ben kızıma desemkı bır corap almadım..hep yegenlerımın kuculenlerını gıydı..her görende nerden buluyosun bunca cesıt kıyafetı neguzel gıydırıyorsun derdı..bende gurur yapmam..çocuk muthıs sorumluluk ve parasız asla buyumuyor...cula çaputa gereksız yere verecegım parayı ılersı ıcın kullanmak daha mantıklı geliyor..Dün görümcem 5 yaşındaki oğlunun küçülenlerini bebeklik kıyafetlerini çıkardı istediğin varsa al kermese vercem dedi. Üzeri tülerenleri aldım küçük küçük kestim bebeğin popişini kusmuğunu silip atıcam ilk aylarda. Burda ki arkadaştan öğrendim onuda :) geçen günlerde yazmıştı. Sapasağlam olan kıyafetler vardı onları da aldım özellikle minicik zıbınları. Çünkü hep pahalılar hem çok giydirilmiyolar. Aldığımızın iki katı kıyafeti oldu. Eeee ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram. Kıyafetler tertemiz hiç bir leke hiç bi deformasyon yok. Şişko doğduğu için kimini giydirememişler kimini de 1 kere giydirebilmişler. Hiç gurur yapmadan aldım valla. Yasarruf etmek lazım :) sana katılıyorum
agla bacim agla. Aglayabiliyorken : ))Bugün yine duygusallık dorukta. Şu patik hırka ören veliye bile duygulandım ağladım.
bide yün aldım gül kurusu renginde, atkı bere örecem bereye başladım çok kolay bi model inşallah bu akşam bitirrim , ama kaç kere söküp başladım saymadım artık 4-5 kez olmuştur haylaz olacak bu benim kız : ))
Be adetli olduğum halde küçük görümcem de adetli olduğu halde büyük görümcemin de bebeğin de yanına hep girdik hatta kabız oldu ben masajını yaptım ağladı biz aldık uyuttuk görümcem zor toparlandı biraz. Bebeğede görümcemede bişey olmadı.ya kızlar bişey soracam şimdi bebek olunca 40 ı dolana kadar ziyarete gelen kadınların adetli olmaması gerekir derler hep bizim orda adetli kadın bebek için iyi olmazmış , neyse görümceme söyledim sizin burda nsl diye bizde öyle bişey yok herkes gelir görmeye adetli falan olduğuna bakılmaz dedi , uyuz oldum , o zaman söyeleyelim gelmesinler benim yanıma o halde dedim ayıp olur dediler bunu kv yle konuşmam lazım siz duydunuz mu ? sakıncalı mı değil mi adetli kadın bebek için ?
ya bende de bugünlerde çelik gibi bi yürek var nedense , hiç duygulanmıyorum , normalde de çeşmelerim hep açıktır oysa,
olaya tamamen vakıf degılım ama durum bu denlı cıddı mı gerçektenCanım polise falan haber versen senin için çok endişeleniyorum. Çok baskı altındasın. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına mı bildirsek. Bu böyle görmezden gelinecek bişey değil senin güvende olman lazım.
bendebılıyorum onu ama saçma geliyor..ya kızlar bişey soracam şimdi bebek olunca 40 ı dolana kadar ziyarete gelen kadınların adetli olmaması gerekir derler hep bizim orda adetli kadın bebek için iyi olmazmış , neyse görümceme söyledim sizin burda nsl diye bizde öyle bişey yok herkes gelir görmeye adetli falan olduğuna bakılmaz dedi , uyuz oldum , o zaman söyeleyelim gelmesinler benim yanıma o halde dedim ayıp olur dediler bunu kv yle konuşmam lazım siz duydunuz mu ? sakıncalı mı değil mi adetli kadın bebek için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?