ben kızım dogdu 3 aylık olana kadar hemen her banyosunda ılık saf zeytınyagıyla masaj yapardım poposuna falanda surerdım..hıc pişik olmadı..
azcık kızarsın arko yada vazelın surerdım..hava güzelse yıkar kurulardım.. yöntem cok bacım
Çokta pahalı keşke almasıydım.
yaglanmıs bebekkv demde hazırlamış yağlayacakmış , yağlasın iyi olur teni yumuşacık olur bide zeytinyağı da bebeği büyütüyomuş bunu da kv dem söyledi hiç yağlanmış bebek görmedim bir yorumum yok bu yüzden
Eki Görüntüle 1312190 Eki Görüntüle 1312189 Eki Görüntüle 1312188 Iyi aksamlar annisler :) bebegimizin odasini aldik çok mutlu olduk oglusumda hissetti sanirim 2 gundur kipir kipir:) bide evimize gelse heyecanla beklioruz :) begendinizmi yorumlarinizi beklioruz erenimle :)
yaglanmıs bebekgurestırcez bebelerı... gelısımı acısından gerçekten faydalı masaj.. kv deler bazen doğru söyler
Yok Canım O Kdar Küçükki Emme Gücü Yok Mamayla BesliyolarmışAhh kıyamam. Tutar canım. Emziriyor mu peki?
bu arada aventin manuel göğüs pompası da indirimdeydi , düşünenlere duyrulur
Çok teşekkür ederim canım :)dogum günün kutlu olsun canım :) bebisin esin ve sevdiklerinle musmutlu yıllar :)
Yerim Senin Tombiş OğlunuKızlar işte buda ben ve koca göbüşümde ki tombiş oğluşum
bakmayın üstümdeki pembe tshirte onu yazın almıştım :)
Teşekkür ederim esoba ablacım :) ewt artık 20 yaşımdayım çok büyük bi yaş gbi geliyo yirmi bana. Sorumluluklarım artıcak .Canım d.günün kutlu olsun. Büyüdün artık 20 mi mi oldun?
duydum,yapan arkadaşlarım bıle vardı..benyapmadım..eskılerın adetlerı ıste..bi de bebeği tuzluyorlarmış onu duydun mu hiç ?
Çok teşekkür ederim canım. İyiki 2015 şubat anneleri topiği var :)Doğum gunün kutlu olsuun:) yeni yaşın mutluluk getirsin inş
Amin inşaAllah canım. Çok teşekkür ederim :)Saol canım benim tşk ederim :)
Ayrıca seninde d.gününmüş geçti birazcık ama olsun Doğum günün kutlu olsun canım. RAbbim sevdiklrinle ailenle evlatlarınla daha nice sağlıklı d.günleri kutlamanı nasip etsin inşAllah :)
An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.
ben bır pıjama takımı almıştım..1 tane daha alıcaktım kı eşofman tarzı bıseyler koymayı duşundum hastaneden çıkarken falanda gıyerım dıye...derken dun esım kenarları dantellı bembeyaz bır pıjama almış ..dedım ben bunu nasıl gıyeyım camasırım falan ortada dantel benı bozar hem dedım.. gerı goturdu bugun
bi de bebeği tuzluyorlarmış onu duydun mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?