2015 Şubat Anneleri

Bende doğuma girerken geceliğin altına uzun Çorap düşünüyorum dize kadar olsun ayıp utanırım ben doğum bitince giyerim lohusa kadın üşütmemesi lazım

Bir de sezeryan olursa sonrası için gecelik daha mı rahat olur acaba? Pijamayı giyerken zorlanır mıyız?
Ben pijama giymemistim ilk dogumumda normal olm. Ragmen gecelik tercihimdi. Cantama 2 gecelik 1 pijsma koydum simdi de gecelik giyerim diye dusunuyorum...

Spor deyince yuruyus ayakkabilarim geldi aklima. Topuk kismini giymesi olay. Ayagi sariyor sonucta. Sen rahat giyiyorum dedin. Biz rahatsiz bsy dusunduk hemen. ondan boyle oldu

madam coco da ki terlikler nasıl olur kızlar
sitesinde baktımda

güzeller
ama ben bunları alsam hastanede değil evde giyerim
hastane için pazarda satılan naylon terliklerden alacağım
zaten 1 gün yatacağım o gün de kimse gelmez ziyarete falan

dusunmemeye calıs..elınden geldıgınce kafana takma.. stres cok tetıklıyor .. yemene ozellıkle cok dıkkat et..hatta etme herbırseylerı bol bol ye..
Hehee :) ya yiyorum iice sistim meyvesi eti sutu herbisiyi bol bol yiyorum ama iste stres ne yazikki var aklımdan hic cikmioki napcam ne etcem hadi dogarsa die
Yok cnm almazlar zayif bebek daha cabuk toparliyo gercekten zayif olmasini dert etme en kotu 2 nin ustu olsunda yeter
Haftasina gore kilosu cok ii dedi doktorda ins 2yi bi gecelimde dedi bakalim cumaya ne durumda olacak :)
sorumluluk almayiz diye imza aldilar di mi. Biliyorum cok zor. Oglumda 5 gun yattim dunya dar gelmisti. Ama cikma dr yat diyorsa. Her gun muayene ile herseye daha iyi tedbir aliyorlar.
Tabi cnm kendi arzumla cikiyorum falan die imza aldilar. Sanirim bidaha doguma kadar cikmam yatarım cantam falan hazir deildi onlara bakacam tam teçhizatli gidecem bu sefer. Ya ozele yatiorm ya bi gidisle dogmadan batiracak bizi heheh:))
tek arzum o zaten gelisimini tamamlasin hemencik kuvezlere girmeden kucagima geliversin baska hicbi arzum istegim yok suanda su 3 hafta bi tamamlansin sonra ne zaman istiosa gelsin:)) sagligiyla tabiki bu sefer telefonumu unutmam sizide bilgilendiririm cnm
hergun 2 yasin okuorum surekli salavat getiriorm insallah sabretcek
anne olmak değilmiydi yaa biri vardıya ikizleri oldu
Birinin arkadasinin olmus oyle okudum baya gecmise gittimde bisi bulamadim baska..
hay masallah yaa :) tabi belki girmez durumuna gore deisir ama garanti 35i doldursa hic sikinti yasamayiz dedi.. benim ufacik agrim olsa doktora kosuorum onun gibi olmayi isterdim. Hayatta her konuda evtigimdir

dediğin gibi sıcak basıyor,sağol ya içimi ferahlattın :)
Noldugunu anlamayip tansiyon olcturmeye kosmustum. Elim ayagim da sismisti. Tansiyon normal cikinca nette okuyup rahatlamistim senin gibi. Simdi o bebek kiziyor telefonu kapat diye : ) saglikla dogcak ins seninki de

Canim zamaninda alirsin yavrunu kucagina insallah...

Birinin arkadasinin olmus oyle okudum baya gecmise gittimde bisi bulamadim baska..

çenesi düşüklerin topiği burası öyle he deyince bulunmaz
anneolmak doğurdu yaa hatta 2 hafta küvezde kalmışlar eve çıkınca haber verdi
kasım ortalarıydı galiba

Allah seni :) gelmesinler eve gelirler nasıl olsa :)
ama öyledir burada
hastaneye en yakınların gelir ana baba abla kardeş falan
diğerleri eve geçmeni bekler
eve geçince bile hemen gelmezler
1 hafta beklerler toparlanman için

Ilık suya basıp, kendini salmaması için de asarak değil de bi yere yayarak kurutsan işe yarar
kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu

Hastane için terlik almak isteyenler polarise bakabilirsiniz ben ordan beğendim kayınvalidem aldı. Gerçi annem hastanede giydiğini eve getirme mikrop dolu oralar desede çaamaşır makinasında yıkayıp evdede kullanmayı planlıyorum. Yıldızlıyı düşünmüştüm ama bitmişti lacivert fiyonklu ponponluyu aldık.

Eklentiler

• image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…