2015 Şubat Anneleri

Dr sana hayir seni kabul edemem falan demedi mi, daha once saglik ocagindaki drlardan birine soyledim, benim cok hastam var kabul edemem dedi !

Uzun bir kerata götürür yanında. Bu sabahlık ve külotluçorap işine döndü.

kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu
Gerçekten zor soru olmuş.

Terlik tuhaf geliyor. Bağcıklarını bağlamıcam.
Terlik alırsan cok iyi olur sezeryan olursan ayakkabi gihmrn imkansiz normal de de zor olur. Onu kapali terlikler var tek renkli alirsin yada tek kullanimliklar var beyaz hastanrlerde veriliyor.

Cok komik ya, hepimiz biri spor ayakkabi dese de atlasak diye bekliyormusuz :)
Benim bebek düştüğü zaman sezeryana alacaklar. Üstümde eşofman ayağımda dizde ince çorap var.
Çorabı çıkarmana gerek yok desiler. Ayna vardı birde solumda. Narkozdan ayıldım kendimi bir gördüm aman Allahım. Gözler şiş ayakta çorap
Saç baş. Zaten akıllara zarar da o sırada nasıl saç baş makyaj düşünebiliyorlar hayret ediyorum.
Çok profesyonel kadınlar var. Doğumdan çıkıyorlar fönlü makyajlı.
Benim yine feleğim şaşar kesin

biz bilinçsız olduğumuz için o ıgrenc alete tırmanıp o ıgrenc pozısyonda afedersın ayakların tepene cıkmıs sekılde yatmıyoruz elbette..kesınlıkle düşüncene katılıyorum,ama bu ülkede ımkansız bır hayal dıyorum sartları boşuna zorlmak ınsanı yorar..hayalıne en yakınını bulmaya calısırsın bu başka..yada sansına bahtına ne çıkarsa..

kızlar sizin bebeğiniz nerede hareket ediyor? yukarıda mı aşağıda mı?
aylarca hep bas assagı durdu o zaman hep kasıklarımda hareket ettı..sonragecen bası yukarı döndü ve hareketlerı karnıma cıktı..son günlerde yıne assagıda ..yarın kontrolde ogrenıcez bakalım döndü sanırım

hay maşallah :)

Dr sana hayir seni kabul edemem falan demedi mi, daha once saglik ocagindaki drlardan birine soyledim, benim cok hastam var kabul edemem dedi !

yok demedi valla bide şekerdir doktorumuz her gittiğimde aile boyu sorar,selam söyler...

ya bugün benimkide öyle çok tırsıyorumm ,çokkkkkk az hareket ediyorrrr
başladı yenı yenı mınık mınık kıpırdamaya beyfendı..
Doğum orda mı yapılıyor? Ben sedye gibi bir şey düşünmüştüm
doğum sedyede degıl orda yapılıyor..ebeye yada dr a nasıl kolay gelırse yanı

Ya cidden o koltukta insan kendini aşırı savunmasız hissediyor ve kasıyoruz.
Beni bir kez sedyede muayene etmişlerdi aynı şekilde hiç kasılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…