Benim iki gün etmedi nerdeyse ama bugün çok oynak.
Pozisyondan sanırım. Ben her durduğunda endişeleniyorum ama.
gerçekten ürkütücü bıde ınsanın alenen bı tarafını ayna gıbı bırıne açması durumu kötü..doğuma gıttıgımde ılk catı muayenesı olacağımda ebe cık dedı ben daga tırmanır gıbı ustumle basımla çıkmaya calıstım..kız guldu , dedı ne yapıyorsun senustunu soyunmazsan ben nasıl kontrol edıcem..ya dedım ben açamam bakmadan el yordamıyla halletsek şu işi demıstım..psıkolojık destek vermıstı kız benı oraya çıkarana kadar..Ya cidden o koltukta insan kendini aşırı savunmasız hissediyor ve kasıyoruz.
Beni bir kez sedyede muayene etmişlerdi aynı şekilde hiç kasılmadım
ben kızıma hamıleyken de cokaz kıpırdardı.. belkı kızların genel ozellıgıdırmaşallah emeğe :) inşallah benim kızımda oynıyverir annesine,endişeleniyor insan
Tabi bir de bedenime kabizlik konusunda soz gecirebilsemLitchi seker yuklemesi yapulali wc ye cikamadim
Şimdi koltuğun köşesine oturuyorsun,sırtını yasla ,sağ ayağını altına al,soluda dizden kır.( ağalar gibi)maşallah emeğe :) inşallah benim kızımda oynıyverir annesine,endişeleniyor insan
Terlik alırsan cok iyi olur sezeryan olursan ayakkabi gihmrn imkansiz normal de de zor olur. Onu kapali terlikler var tek renkli alirsin yada tek kullanimliklar var beyaz hastanrlerde veriliyor.
Uzun bir kerata götürür yanında. Bu sabahlık ve külotluçorap işine döndü.
Ayakkabı çekeceği.Kerata ne canım?
Doğum orda mı yapılıyor? Ben sedye gibi bir şey düşünmüştüm
Canim ayakkabin nasil bilmiyorum ama sezeryan icin konusim ben yatakdan bile zor kalkiyosun dikis acisindan benim terligi bile annem getirip ayagimin altina koyardibcok rahat giyip cikartabilcagin bisey olmasi lazimTamam terlik götürücem de merak ettim bu kadar tepki yapıldı. Sezeryan olursa nasıl giyemeyeceğim? Terliği giyebilecek miyim? Terliği giyebiliyosam nasıl spor ayakkabımı giyrmeyeceğimi düşünüyorsunuz?
Ayakkabı çekeceği.
Kızdın sanırım  
Canim yorumlar ard arda gelmis okumadan bende ayni yorumu yapmis bulundum...Tamam terlik götürücem de merak ettim bu kadar tepki yapıldı. Sezeryan olursa nasıl giyemeyeceğim? Terliği giyebilecek miyim? Terliği giyebiliyosam nasıl spor ayakkabımı giyrmeyeceğimi düşünüyorsunuz?
gerçekten ürkütücü bıde ınsanın alenen bı tarafını ayna gıbı bırıne açması durumu kötü..doğuma gıttıgımde ılk catı muayenesı olacağımda ebe cık dedı ben daga tırmanır gıbı ustumle basımla çıkmaya calıstım..kız guldu , dedı ne yapıyorsun senustunu soyunmazsan ben nasıl kontrol edıcem..ya dedım ben açamam bakmadan el yordamıyla halletsek şu işi demıstım..psıkolojık destek vermıstı kız benı oraya çıkarana kadar..
ben kızıma hamıleyken de cokaz kıpırdardı.. belkı kızların genel ozellıgıdır
Şimdi koltuğun köşesine oturuyorsun,sırtını yasla ,sağ ayağını altına al,soluda dizden kır.( ağalar gibi)
Sol dirseğini karnına daya. Başlıyor sinirlenip tekmelemeye.
Çek Elini ordan rahatsız ediyorsun diyor bebek ve tepik tepik.
Her defasında cevap verdi bana umarım işe yarar.
Canim yorumlar ard arda gelmis okumadan bende ayni yorumu yapmis bulundum...
Terligin arkasi acik oldugundan ehilmene gerek yok takivrrirsin ayagina. Ayakkabida egilip arkasini tutmanlazim degilmi.
Sen nasil rahat edeceksen oyle yap tabiki tepki degil benimki zorlanmaman icin kucuk bir tavsiye sadece...
bence burdaki kizlar okumaktan sikildi benim hikayemi. Bilincli olmasam sartlari zorlamasam iki hafta oncesinde sezeryan olcaktim. Bal gibi ise yariyor sartlari zorlamak sormak konusmak. Direk teslim olamam yanibiz bilinçsız olduğumuz için o ıgrenc alete tırmanıp o ıgrenc pozısyonda afedersın ayakların tepene cıkmıs sekılde yatmıyoruz elbette..kesınlıkle düşüncene katılıyorum,ama bu ülkede ımkansız bır hayal dıyorumsartları boşuna zorlmak ınsanı yorar..hayalıne en yakınını bulmaya calısırsın bu başka..yada sansına bahtına ne çıkarsa..
son an jadar yataktaydim odada ayakta vs. Brnce ortalik kirlenmesin diye catalu icat etmisler. Nette okudum tamamen saglik personelinin rahatina gore bi sekil.Ya cidden o koltukta insan kendini aşırı savunmasız hissediyor ve kasıyoruz.
Beni bir kez sedyede muayene etmişlerdi aynı şekilde hiç kasılmadım
Küçük kavanozları ne kadara aldın canım, bende çok istiyorum oraya gitmek çok merak ediyorum. Birde kapı süsleri falanda satılıyomu oralarda. Ankaraya yeni geldim de yabancısıyım yeni yeni duyuyorum öğreniyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?