Bu arada alaksız ama kızlar dün gece benim oğlan tepişirken içerde sol kaburgama bir batırdı ittirdi ayağını ki sıçradım yatakta ayyhh fln yaptım anı refleks olarak çok canım yandı kociş korktu bayaşuanda da sol kasık kemiğimi ittiriyor resmen o ittirdikçe kemiğim ağrıyor acıyor sizlerde de oluyor mu böyle bişi
İtalyan erkekleri hakkında bazı duyumlarim vardı zaten bu da onu destekler nitelikte oldu :)) eşim öyle şeyler kesinlikle yapmaz ama onun da farklı jestleri vardır hic kimselere benzemez o yönden.sonuçta benim öküzüm ne yapsa da seviyorum ben yaa :)) aksam aksam çok aşk böcüğü oldum değil mi hormonlarım depreşti ne yaptığım belli değil :))
AynenBacım sütyensiz nasıl duruyorsunyav ben evde bile takarım gece yatarken bile takarım bende sütyensiz olunca kendimi hepten baştan aşağı çıplakmış gibi hissediyorum O yüzden bir penye sütyeni aldım memiş uçları belli eder die bir tanede gittim kaplı süngerli emzirme sütyeni aldım ben sütyensiz duramam inş sütyen giymemi engellicek bişiler olmaz memişlerime
Benim kuzen normal doğum istiyordu. Kordon dolandı sezeryan oldu.Dr zaman var döner dese içim rahatlatacaktı da sezeryan olabilir diyince biraz üzüldüm hayırlısı olsun tabii. Sezeryan olursa da açmışken miyomu da alırız dedi beş cm lik bir miyom vardı. Allah büyük sağlıkla Bebişlere kavuşuruz inşallah. Bebişin daga ne kadar kiloda olması gerekiyormuş ki? Bence iyi maşallah ona hem biraz da yol yorgunusunuzdur belki.
calısamaz dediim işte şu analık iznini baslatmak istediğim 36.hafta canım kimisi 37 de alıyor ya ben 36 da alcam onuÇalışabilir aldıktan sonra erken bırakmak istesek çalışamaz da mı almak gerekiyormuş?
Evet evet :) pijama Süreci vardı , ondan önce bebek ArabasıYa bu sayfada neden bahsetsek altta onunla ilgili bir reklam çıkıyor. Terlik diyoruz terlik reklamı Noel diyoruz Noel Baba çıkıyor.
Benim mi öyle algıladım yoksa sizde farkettiniz mi?
Yoksa üşüttüm mü?
Bu nasıl sistemdir.
Ilk cocugumda hamileyken ve emzirmeye basladiktan sonra bir süre daha sutyen takmadim, goguslerim acccayip sarkti. E tabi sutle dolmaya baslayinca yer çekimine hic dayanamadilarBen de acaba sütyen takmasak mı diyodum. Sıksın da istemiyorum ki en büyüğünden falan almak lazım herhalde.
Kemiğe sürtme evet :) acıtıyoAy ben sütyenimle çok mutluyum onsuz duramam sütyen almak hatta bnm için büyük zevktir dantellileri gidip renk renk alıyorum
Bu arada alaksız ama kızlar dün gece benim oğlan tepişirken içerde sol kaburgama bir batırdı ittirdi ayağını ki sıçradım yatakta ayyhh fln yaptım anı refleks olarak çok canım yandı kociş korktu bayaşuanda da sol kasık kemiğimi ittiriyor resmen o ittirdikçe kemiğim ağrıyor acıyor sizlerde de oluyor mu böyle bişi
MErak etme canım yalnız değilsin. Bende genelde izliyorum :)nasılsınız kızlar maşallah ne güzel konuşuyorsunuz bense hep sizi okuyorum ama bitürlü olaylara yorumlara dahil olamıyorum su cekingenlik yokmu bendeoyle sessiz sezsiz girip cıkıyorum
Ben cok ayakta kalinca pedim akinti disinda fazla islaniyo. Ben bunu o siviya yoruyorumKızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
O su nereye gidecek de azalacak acaba?
Off yine sordum günün sorusunu?
Meraklı esoba.
amniyon sıvısı dediimiz sey bebegin idrarı ya acaba ilerleyen zamanlarda bebek daha mı az idrar yapıyor ki ?Kızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
O su nereye gidecek de azalacak acaba?
Off yine sordum günün sorusunu?
Meraklı esoba.
Ben de kızıyorum ama bişey yapamamak daga çok üzüyor beni. Benim üzerimdeki baskısını kimseye şikayet edemiyorum. Hocalar da bişey demeyince iyi davranıyor sanıyor özellikle bölüm başkanlarının bu baskıdan hiç haberi olmadı. Görev uzatma zamanında uzatmamı aylarca geciktiriyor niye böyle yapıyorsun diye sormuyorlar. Belki de soruyorlaryani o Prof ben Dr um. Sonuçta ezilen tarafta oluyorum hep. Şimdi 32 den sonra çalışamaz raporu alıcam güya ama ilk dönem kapanana kadar verdiğim ödevleri okumam final sınavında soru hazırlamam ve sınavları okumam lazım. Ona geriliyorum şimdi. Çalışabilir raporu mu alsam diyorum ama eşim de stresli olduğumu düşünüp almamı istemiyor. Aslında bu stresi dönem sonuna kadar yaşıycam öyle görünüyor
Ah canım.dal gitsin çekinecek ne var. Burdaki herkes yorum yapa,ilgilenir. Sen sadece aklına ne gelirse yaz. Gerisi gelir.nasılsınız kızlar maşallah ne güzel konuşuyorsunuz bense hep sizi okuyorum ama bitürlü olaylara yorumlara dahil olamıyorum su cekingenlik yokmu bendeoyle sessiz sezsiz girip cıkıyorum
Şu an için sezeryan gözüküyor dedi. Bir de hiçbir kontrolde doğum pozisyonunda değildi onu söyledi. Biz sorduk ne Zamana kadar döner dedik o da 38 e kadar dönmüş olursa iyi olur ama dönse bile başka olasılıklar da olabilir dedi. Kan sulandırıcı iğneyi 36 da bıraktıracak sanırım. Yani aklımızda hep normal düşünüyoruz ya belki sezeryan diyince hemen tepki gösterdi beynim bilemiyorumaçıklıyor her olasılığı işte.
saol canım işte siz baya samimisiniz bende cekingenim işteAh canım.dal gitsin çekinecek ne var. Burdaki herkes yorum yapa,ilgilenir. Sen sadece aklına ne gelirse yaz. Gerisi gelir.
Benimde sabah durup dururken bir kaç.damla su geldi ondan sordum.Ben cok ayakta kalinca pedim akinti disinda fazla islaniyo. Ben bunu o siviya yoruyorum
Ben cok ayakta kalinca pedim akinti disinda fazla islaniyo. Ben bunu o siviya yoruyorum
Ben onu bilmiyorum. Minnacıkken de idrar mı yapıyordu. O zamanda suyun içinde değilmiydi.cahil kaldımamniyon sıvısı dediimiz sey bebegin idrarı ya acaba ilerleyen zamanlarda bebek daha mı az idrar yapıyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?