2015 Şubat Anneleri

...?

Biz de böylesini seviyoruz anacım

Aynen

Benim kuzen normal doğum istiyordu. Kordon dolandı sezeryan oldu.
Kızı dört yaşında sezeryan kolaymış yine olsa yine sezeryan olurum diyor.
Göreceli şeyler sanki bunlar.

Evet evet :) pijama Süreci vardı , ondan önce bebek Arabası

Ben de acaba sütyen takmasak mı diyodum. Sıksın da istemiyorum ki en büyüğünden falan almak lazım herhalde.
Ilk cocugumda hamileyken ve emzirmeye basladiktan sonra bir süre daha sutyen takmadim, goguslerim acccayip sarkti. E tabi sutle dolmaya baslayinca yer çekimine hic dayanamadilar

Kemiğe sürtme evet :) acıtıyo

Kızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
O su nereye gidecek de azalacak acaba?
Off yine sordum günün sorusunu?
Meraklı esoba.

nasılsınız kızlar maşallah ne güzel konuşuyorsunuz bense hep sizi okuyorum ama bitürlü olaylara yorumlara dahil olamıyorum su cekingenlik yokmu bendeoyle sessiz sezsiz girip cıkıyorum

Kızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
Meraklı esoba.
Ben cok ayakta kalinca pedim akinti disinda fazla islaniyo. Ben bunu o siviya yoruyorum

Kızlar!
Meraklı esoba.
amniyon sıvısı dediimiz sey bebegin idrarı ya acaba ilerleyen zamanlarda bebek daha mı az idrar yapıyor ki ?

inanır mısın 3 okutman eşime kafa tutuyordu bundan önceki üniv.
kadınlar tam çatlak kendilerini prof zannediyorlar o kadar egoları yüksekti
ortada bişey yok kendilerini ezdirmeme yarışındaydılar
ezilecek bir durumda yok ortada halbuki!
herkes işini yapsın
duracağı yeri bilsin yeter
sen vazifenden kat kat fazlasını yapıyorsun ama kadın memnun dahi olmuyor
buda ayrı bi çatlak zaten
tez elden kurtulursun inş
üniv ortamı zor ayrı ayrı tip insanla uğraşıyorsun

nasılsınız kızlar maşallah ne güzel konuşuyorsunuz bense hep sizi okuyorum ama bitürlü olaylara yorumlara dahil olamıyorum su cekingenlik yokmu bendeoyle sessiz sezsiz girip cıkıyorum
Ah canım.dal gitsin çekinecek ne var. Burdaki herkes yorum yapa,ilgilenir. Sen sadece aklına ne gelirse yaz. Gerisi gelir.

36 iğne için erken değil mi
asıl son haftalarda iğneye ihtiyacımız cok

Ben cok ayakta kalinca pedim akinti disinda fazla islaniyo. Ben bunu o siviya yoruyorum
Benimde sabah durup dururken bir kaç.damla su geldi ondan sordum.
Endişelendim ama normal su fazla geliyor onu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…