2015 Şubat Anneleri

Çevrem sizsiniz işte okuldakiler hiç bunlardan söz etmiyorlar habire felaket senaryolarını anlatıyorlar ve çoğunluğu büyümüş bebişlerini anlatıyor. Sanırım ilk bebek zamanları pek akıllarında kalmıyor

Senin o kadın burdan aldığı negatif enerji ile yolu yol değil yani o kdr diim nası kızıyorum nası kızıyorum

Ben de kızıyorum ama bişey yapamamak daga çok üzüyor beni. Benim üzerimdeki baskısını kimseye şikayet edemiyorum. Hocalar da bişey demeyince iyi davranıyor sanıyor özellikle bölüm başkanlarının bu baskıdan hiç haberi olmadı. Görev uzatma zamanında uzatmamı aylarca geciktiriyor niye böyle yapıyorsun diye sormuyorlar. Belki de soruyorlar yani o Prof ben Dr um. Sonuçta ezilen tarafta oluyorum hep. Şimdi 32 den sonra çalışamaz raporu alıcam güya ama ilk dönem kapanana kadar verdiğim ödevleri okumam final sınavında soru hazırlamam ve sınavları okumam lazım. Ona geriliyorum şimdi. Çalışabilir raporu mu alsam diyorum ama eşim de stresli olduğumu düşünüp almamı istemiyor. Aslında bu stresi dönem sonuna kadar yaşıycam öyle görünüyor

sütyenin canım sütyensiz durmazki normal pedler bile durmaz. ben zaten fazla sütyen takan biri değilim. ama süt gelmeye başlayınca mecburen takıcam.

Bacım sütyensiz nasıl duruyorsun yav ben evde bile takarım gece yatarken bile takarım bende sütyensiz olunca kendimi hepten baştan aşağı çıplakmış gibi hissediyorum O yüzden bir penye sütyeni aldım memiş uçları belli eder die bir tanede gittim kaplı süngerli emzirme sütyeni aldım ben sütyensiz duramam inş sütyen giymemi engellicek bişiler olmaz memişlerime

canım doner donmese de saglıklı olsun da sezeryan olsun ne olacak ben de bgn istte ki dr ye gittim 2050 ölçtü bebişin kilosunu az dedi moralimi bozdu ya..keske gitmeseydim ne guzel mutluydum sabah

Dr zaman var döner dese içim rahatlatacaktı da sezeryan olabilir diyince biraz üzüldüm hayırlısı olsun tabii. Sezeryan olursa da açmışken miyomu da alırız dedi beş cm lik bir miyom vardı. Allah büyük sağlıkla Bebişlere kavuşuruz inşallah. Bebişin daga ne kadar kiloda olması gerekiyormuş ki? Bence iyi maşallah ona hem biraz da yol yorgunusunuzdur belki.

Memorialde hepsi vardır canım.
benim eve girer girmez yaptıım ilk sey sütyeni cıkarmak nasıl uyuyorsun sen onla :) hele hamilelikte iyice bogar oldu sutyen

Hanımlar selammmm Eminönü gezentisi geldi Aldıklarımın hepsinin resmini yüklicem inşaAllah ama daha sonra. Yeni geldim. Sol kalça kemiğim bir ağrıyor anlatamam ama çok içime sindi. Eşimde grip olmuş hasta hasta dolaştı benle gitmeyelim dedim, yok gidelim dedi. Toptancı fiyatına hallettim sabahlıklı geceliği ve eşofman takımımı. Fotoları yüklicem kızlar. Annem eşime diyoki " oğlum Allah sana güç kuvvet hayırlı bol para versin. Bizimki seni batırır". Bende dedim ki " ama birinin de harcaması lazım" :) Allah razıolsun istediklerimi aldı. Ama bende çok açılmam zaten. Hadi kızlar öpüom. Arada girip okurum ama bugün yazmam zor

olabilir
mağazada satılan sabhlıklı pijamaların sabahlığına benziyor

sessiz buldukça işine geldiği gibi davranıyor o zaman
ne kadarda prof olursa olsun altındakini ezmeye hakkı yok
bunu bilipte susan diğer hocalar
karşıdaki bir bayan birde hamile birinin çıkıp tek laf etmemesi çok ilginç

yalnız niye direk kötü ihtimalleri söylüyorlar anlamadım..sezeryan olabilir diceğine dönebilir diyebilirdi mesela..bnm dr ye göre kac kilo olması gerekiyormus bilmiyorum sormadım da..ama ctesi gunku dr ortalama bi bebek olcak ne çok iri ne çok minyon demişti..3-3500 arası dogsa ideal diye düşünüyorum ben de.. aman saglıklı olsun da kilo önemli değil desem de bebişe kilo olsun diye ceyrek teker kasar yedim :)

sen kaçıncı haftadasın dr bana 37 den önce kesin bişey söylenemez dedi yeri bile o zaman daha darlaşıyomuş o zaman sabitleniyomuş 38 de bile dönebilirmiş doğum şekli o yüzden söylemiyor

32 canım. Daha vardır di mi? Hiç doğum pozisyonunda olmadı belki o yüzden demiştir Dr um. Allah yardımcımız olur inşallah.

aynen ben de öyle diyorum bana saglıklı hersey yolunda dese yeter az ya da cok yorum yapmasın :) nasılsa ben bakıyorum internetten hangi hafta kac kilo olmalı :)

Haklısın canım yorum yapılınca insanın içinde olur bir tedirginlik ama bakma sen banada 32+2 de 2250 gr dedi dr.uma göre hala fazla bebiş hatta 34+0 haftalık çıktı ama yav bu bebekler ne zmn 3- 3.5 kilo olacaklar bana tam 40. haftayı beklerse 4 kilo ve üzeri doğar diyor 8 haftada 2000gr alabilicekmi bu bebiş ki? Ben diyorum benim oğlum 3-3.5 doğsun bana yeter sağlıkla olması gereken kiloda olsun yeterli yani ama işte dr.lar böle ilerde yok iri yok geri fln diyorlar bana garip geliyor.

28+2 iken 1460 grdı bnm oğluş 4 hafta sonra 32+2 de 2250 gr şimdi 1 ayda 790 gr almış 1 kilo bile değil diğer kalan 8 haftada ortalama 800-900 gr alsa ozmn toplamda 1600-1800 gr eder oda en fazla 3850- 4050 gr eder bunda da yanılma payı oluyor usg sonuçta bir cihaz doğduğunda cihazın birebir aynısı çıkmıyormuş ortalama bebeklerimiz 3500 gr ancak doğacaklar yani bence. Oyüzden kiloya takılmayalım biz, onlar için sağlıklı onlara yarayacak şeyler yemeye içmeye dikkat edelim yeter

Yaşı yüzünden kimse bişey diyemiyor bir de. Zorunlu emeklilik yaşı 67 Prof olunca çok para kazanıyorlar o yüzden sonuna kadar kimse emekli olmuyor.

yani cok düşük kilolu güçsüz bi bebek olmasınlar da tosuncuk istemiyorum zaten..kadın benden sonra acil sezeryana girecekti kendi gergindi beni de gerdi :)

Ya bu sayfada neden bahsetsek altta onunla ilgili bir reklam çıkıyor. Terlik diyoruz terlik reklamı Noel diyoruz Noel Baba çıkıyor.
Benim mi öyle algıladım yoksa sizde farkettiniz mi?
Yoksa üşüttüm mü?
Bu nasıl sistemdir.

bende epilasyon merkezi reklamı var herkeste farklı mı cıkıyor

Yaşı yüzünden kimse bişey diyemiyor bir de. Zorunlu emeklilik yaşı 67 Prof olunca çok para kazanıyorlar o yüzden sonuna kadar kimse emekli olmuyor.
Tamam canım yaşlılara saygı duymak lazımda bzıları bunu kullanıyor ve bnce senin prof.ta bunu kullanıyor kimse yaşımdan ötürü bişi demiyor etmiyor die. Ben asla tahammül edemem adetsizliğe haksızlığa o kadın kadar sizin okulun yönetimide hatalı ve herkes senin hakkını yiyor seni boşa gebe halinle geriyor psikolojik olarak kötü etkiliyorlar. Ben yönetimlede kadınla da senin yerinde olsam şimdiye kadar çoktan tartışmış hakkımı aramıştım. En tahammül edemeyip gözümün döndüğü anlardır bnm bir yerde haksızlık adaletsiZlik yapılıyor olması arkadaşlarım hep der senin şu adaletsizlik haksızlık karşısındaki halini görsek bu normal halindeki tatlı espirili neşeli yardımsever merhametli biri olduğuna inanmayız diyorlar

Hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Gönül tabii ki normal doğumu istiyor ana Bebişlere sağlıkla kavuşalım inşallah Allah yardımcımız olur.

Değişiyor ölçümler cihaza dr göre.
Benim 15 gün önce 34 haftalık çıkıyor demişti. 15 gün sonra başka dr 33 haftalık dedi. Geri gidiyorum sanki.
Ondan takılma. Gittiğinde değişir yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…