Ah canım.dal gitsin çekinecek ne var. Burdaki herkes yorum yapa,ilgilenir. Sen sadece aklına ne gelirse yaz. Gerisi gelir.
AY o sinema cekımlerı benı delı edıyor. dünyanın en güzel filmi olsun sinema cekımı olduğunu gördüğüm anda bitti, hayatta ızlemem.
hem ezıyet hem filmi mahvediyor.
arkadaşlarınla sinemaya git desek giderler.
tam olarak benim kocam da aynınisanda onun filmi çıkacak bana diyor ki ona gideriz hızlı ve öfkeliye tamam ben de seviyorum ama çocuk olmuş olacak el kadar bebeği nasıl bırakayım dedim o zaman evde izleriz diyor sinema çekimi falan farketmez görüntü güzelse izleriz :) birde işin kötü tarafı hiç bir zaman romantik veya bilim kurgu tarzı izlemiyoruz nerede aksiyon var hepsini iyi bilirim
Yanii.hatta arkadaş ortaya bi konu atsın gör bak kaç sayfa yorum çıkıyor
ay sorma ya daha ctesi muayene oldum diye gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm durdum sonra dayanamadım gittim hem ctesi gunune göre 50 gr düşük ölçtü hem de az maz dedi sinir oldum..eşim de bosver o kadını bi sıkıntı olsa ctesi günü dr soylemez miydi diyor offf nerden gittim bgn ya
Senin boyun mu uzun? Hiç göstermiyorsun.
32 canım. Daha vardır di mi? Hiç doğum pozisyonunda olmadı belki o yüzden demiştir Dr um. Allah yardımcımız olur inşallah.
Ya bu sayfada neden bahsetsek altta onunla ilgili bir reklam çıkıyor. Terlik diyoruz terlik reklamı Noel diyoruz Noel Baba çıkıyor.
Benim mi öyle algıladım yoksa sizde farkettiniz mi?
Yoksa üşüttüm mü?
Bu nasıl sistemdir.
saol canım işte siz baya samimisiniz bende cekingenim işte
Keseyi.yırtıyorlardır heralde.normal doğumda su ya doğumdan önce geliyor yada doğum esnasında
peki sezeryanda su nasıl boşaltılıyoryatar vaziyette
Canım benim herşeye sygım hürmetim sabrım var ama haksızlık adaletsizliğe tahammülüm yoktur ani parlamalarım oluyor tipik karadenizli eğilimi bu işte ani parlarım bu durumda. Ama haklısın bu işler böyle dönüyor yürüyor olabilir o kadında birde kadın yani şu kızı anlaması gerekn ilk kişi hiç mi çocuğu fln yok acaba o ninenin hiç mi gebe olmadı hepsini geç insan değil mi yav herşeye tehdit göz korkutma psikolojik savaş açıyor resmen stres yaratıyor kıza
Senin çevrende akraba yok ondan. Benim Amcamlar,ablamlar,Kuzenlerim falan hep yakın oturuyoruz.
Burdakilerin geneli ailelerinden uzaktalar.
Zor olsa gerek.
Benim kuzen normal doğum istiyordu. Kordon dolandı sezeryan oldu.
Kızı dört yaşında sezeryan kolaymış yine olsa yine sezeryan olurum diyor.
Göreceli şeyler sanki bunlar.
yok minnacıkken diil de 14.haftadan sonra böbrekler calısmaya baslayınca diye okumustum biyerdeBen onu bilmiyorum. Minnacıkken de idrar mı yapıyordu. O zamanda suyun içinde değilmiydi.cahil kaldım
calısamaz dediim işte şu analık iznini baslatmak istediğim 36.hafta canım kimisi 37 de alıyor ya ben 36 da alcam onu
paylas paylas ne kdr guzel olmuslar guzel gunlerde kullanırsın insallahDolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum
nasılsınız kızlar maşallah ne güzel konuşuyorsunuz bense hep sizi okuyorum ama bitürlü olaylara yorumlara dahil olamıyorum su cekingenlik yokmu bendeoyle sessiz sezsiz girip cıkıyorum
evet bırakmak istediğinde de rapor alıyorsun canım 32+0 oldun mu senYine rapor mu gerekiyor onun için de? Ben 32 yi alamadım daga çok uğraştırıcı. Çalışsam mı diye düşünüyorum hala ve istediğim zaman bırakırım diyorum. Ama bırakacağım zaman da rapor için uğraşacaksam diye sordum.
Kızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
O su nereye gidecek de azalacak acaba?
Off yine sordum günün sorusunu?
Meraklı esoba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?