2015 Şubat Anneleri

sütyenin canım sütyensiz durmazki normal pedler bile durmaz. ben zaten fazla sütyen takan biri değilim. ama süt gelmeye başlayınca mecburen takıcam.

Ben de acaba sütyen takmasak mı diyodum. Sıksın da istemiyorum ki en büyüğünden falan almak lazım herhalde.

Değişiyor ölçümler cihaza dr göre.
Benim 15 gün önce 34 haftalık çıkıyor demişti. 15 gün sonra başka dr 33 haftalık dedi. Geri gidiyorum sanki.
Ondan takılma. Gittiğinde değişir yine.
cok doktora görünüp durmak da iyi değilmiş onu anladım :) şu calısamaz raporunu alayım bu kadına gitmicem bidaha :)

Şu küçük küçük olanları diyorum gelene veriliyor ya.. o dediğin hiç aklıma gelmemişti aslında oda güzel fikir

Hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Gönül tabii ki normal doğumu istiyor ana Bebişlere sağlıkla kavuşalım inşallah Allah yardımcımız olur.
benim halamı sezeryan yapacaklardı girmeden son kez baktılar usg de bebeğe ki kızı son anda dönmüştü doğum pozisyonuna ve normal doğuma aldılar suni sancıyla zmn kaybetmeden o yüzden takmayalım böyle detayları şimdiden kafaya. Sezeryan olursada artık sağlıklı olsunlarda yapacak bişi yok kokularını duyunca hepsini unuturuz

Evet yaprakgülden haber yok sanırım. Özlem gelsede sorsak

İtalyan erkekleri hakkında bazı duyumlarim vardı zaten bu da onu destekler nitelikte oldu :)) eşim öyle şeyler kesinlikle yapmaz ama onun da farklı jestleri vardır hic kimselere benzemez o yönden.sonuçta benim öküzüm ne yapsa da seviyorum ben yaa :)) aksam aksam çok aşk böcüğü oldum değil mi hormonlarım depreşti ne yaptığım belli değil :))

Böyle işlerde fedakarlık yapıp,çok çalışmadan bir yere gelemiyorsun maalesef susmak.zorunda kalıyorsun.
O kadında aynı aşamalardan geçmiştir muhtemelen.

Ay ben sütyenimle çok mutluyum onsuz duramam sütyen almak hatta bnm için büyük zevktir dantellileri gidip renk renk alıyorum

Bu arada alaksız ama kızlar dün gece benim oğlan tepişirken içerde sol kaburgama bir batırdı ittirdi ayağını ki sıçradım yatakta ayyhh fln yaptım anı refleks olarak çok canım yandı kociş korktu baya şuanda da sol kasık kemiğimi ittiriyor resmen o ittirdikçe kemiğim ağrıyor acıyor sizlerde de oluyor mu böyle bişi

Şu an için sezeryan gözüküyor dedi. Bir de hiçbir kontrolde doğum pozisyonunda değildi onu söyledi. Biz sorduk ne Zamana kadar döner dedik o da 38 e kadar dönmüş olursa iyi olur ama dönse bile başka olasılıklar da olabilir dedi. Kan sulandırıcı iğneyi 36 da bıraktıracak sanırım. Yani aklımızda hep normal düşünüyoruz ya belki sezeryan diyince hemen tepki gösterdi beynim bilemiyorum açıklıyor her olasılığı işte.

Böyle işlerde fedakarlık yapıp,çok çalışmadan bir yere gelemiyorsun maalesef susmak.zorunda kalıyorsun.
Canım benim herşeye sygım hürmetim sabrım var ama haksızlık adaletsizliğe tahammülüm yoktur ani parlamalarım oluyor tipik karadenizli eğilimi bu işte ani parlarım bu durumda. Ama haklısın bu işler böyle dönüyor yürüyor olabilir o kadında birde kadın yani şu kızı anlaması gerekn ilk kişi hiç mi çocuğu fln yok acaba o ninenin hiç mi gebe olmadı hepsini geç insan değil mi yav herşeye tehdit göz korkutma psikolojik savaş açıyor resmen stres yaratıyor kıza

Aslında hakkını aramamak günah biliyorum. Ama kadrom yükselse o zaman tartışabilirim. Yoksa istifa edip gidebilirim. Zaten onu istiyor gibi her yıl uzatmamı imzalamadan önce soruyor başka yere gitmeye kadar verdin mi diye.

Devlet memuru böyle konuşunca yüz kızartıcı suç oluyor elinde koz oluyor işte işten attırmak için.
Bizimde mali Müşavir olma şartları içinde "yüz kızartıcı suçtan dolayı memuriyetten çıkarılmamış olmak" diye bir şart var. Demek o böyle bir şey.

Hocası sürekli kontrol edermiş bunu hatta bulamazsa kapısının altından not atarmış. Öyle diyor beni bulamazsa öyle yapacakmış.

Senin çevrende akraba yok ondan. Benim Amcamlar,ablamlar,Kuzenlerim falan hep yakın oturuyoruz.
Burdakilerin geneli ailelerinden uzaktalar.
Zor olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…