- 12 Ocak 2014
- 4.080
- 3.307
- 448
Ewt canım ben bugün yaptıklarının iki katını yaprdım sesimçıkmazdı normalde. Ama çok ağırlaştım artık dayanamıyo vücudum. Ben misafir çağormıyorum da geliyo işte. Gelmede denmiyo. E kuru kuruyada karşılanmıyo. El mahkum yaptım işte. Allaha şükür bebeğimin hareketleri normal ama olan bana olduevet insanın anası acıyo da el acımıyo. gelmeleri hata... ya da çok gelmek istiyo sıkı sıkıya tembihleyecek sakın bişey yapma ben getiriyorum , çayı da onlar dökecek bulaşığı da onlar yıkayacak.. böyle olmalı.. pazar günü geldi bana da misafir evlendiğimden beri hiç gelmemişti amcamın karısı ve kızı ondan kabul ettim. evi eşim süpürdü, cayı msayı amcamın kızı topladı ama gel gör ki akşamına belim tutuldu iki büklüm kaldım..sadece pasta börek yapmak bile mahfediyor artık bizi.
kızlar lohusa geceliği alanlar nerden aldınız benim baktığım gecelikler çok zevksiz ve çok pahalı bir türlü beğenemiyorumbu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım :)
Ben cok uyguna ve cok cici pijama aldim.20 tl senfoni marka ihrac fazlasi bu kez beni memnun ettikızlar lohusa geceliği alanlar nerden aldınız benim baktığım gecelikler çok zevksiz ve çok pahalı bir türlü beğenemiyorumbu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım :)
Ewt canım ben bugün yaptıklarının iki katını yaprdım sesimçıkmazdı normalde. Ama çok ağırlaştım artık dayanamıyo vücudum. Ben misafir çağormıyorum da geliyo işte. Gelmede denmiyo. E kuru kuruyada karşılanmıyo. El mahkum yaptım işte. Allaha şükür bebeğimin hareketleri normal ama olan bana oldu
O gün gitsieydi sohbetine yanıma geç gelseydi de bn trafik vr bilseydim ama böyle demeseydi. Bende bilinçli bi insanım ama kul hakkı mümin kalbi herşeyden önce gelir. Düşünemiyo demekki. İnşaAllah hayırlı kolay doğum yapar ve çabucak toparlanırımAllah katında sohbet dinelemek ya da sohbeti kendin yapmak mı yoksa bir hasta bakıp gönlünü almak mi daha değerlidir? bence 2.si.. ben de giderim sohbetlere annem de gider ama bir insan evladına yardımı dokunacaksa evladı olmasa bile bir insanı sevindirecekse varsın o gün sohbet olmasın dimi. biz müslümanlar neden herşeyi bu denli abartırız, takılır kalırız ahh yaaarabbim yardım eder inşallah sana ama gönlün kırılmıştır tahmin edebiliyorum. umarım kimseye muhtaç kalmadan yaparsın doğumunu.
Çok şıklaaaaaaar bayıldımmmmm harika valla çok süper olmuş. Güle güle eskit canımDolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum
Gule gulenkullanin cok guzelmisDolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum
Genelde s8n haftadanolan bisey ama daha cok erken ya kanama demek dogumun baslamasi demek benim kizimda akintiyla beraber gekmisti kan ve gittim.hastaneye dogurdum:))Aa.durduk yere kanama neden oluyor.
Bu zamanda da kanama oluyor mu?
Aman iyi haberle gel. Allah yarsım.etsin.
doğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasınGenelde s8n haftadanolan bisey ama daha cok erken ya kanama demek dogumun baslamasi demek benim kizimda akintiyla beraber gekmisti kan ve gittim.hastaneye dogurdum:))
Agir bisey falanmi kaldirdin acaba cnm allah vaktinde dogum nasipnetsin herkeze genelde nisanmi diyolar ona son haftalarda gelir bildigim tekrar gecmis olsundoğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasın
olsun inş önemli bisey değildir de hmn gcrBende yarin doktora gidiyorum kasintilara daha fazla.dayanamadim 3 gunde pes ettim aradim doktoru gel bakalim dedi insallah onemli bisey cikmazda hapla ilacla falan durur su kasinti
Canım derdini birazcık okudum sen Sıkma Can'ını bu dünya böyle herkese farklıEwt canım. Çağırmıycam hiç bi türlü yardıma. İsterse gelir ne yapayım. Zorla güzllik olmuyo.
İyiki söyledinGenelde s8n haftadanolan bisey ama daha cok erken ya kanama demek dogumun baslamasi demek benim kizimda akintiyla beraber gekmisti kan ve gittim.hastaneye dogurdum:))
Merak ettimm sabahın köründe bakayım sana dedim. Şükür iyisin.doğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasın
Geçmiş
olsun inş önemli bisey değildir de hmn gcr
İyiki söyledin
Ben kanamayı bilmiyordum
Öyle bir şey olsa panik olurdum.
Sanıyorum sadece düşünce kanama oluyor.
Hadi gecmis olsun... sorun olmamasina sevindimdoğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasın
Ne kadar az yaparsan o kadar kıymetli olursun. Sen kendin ol samimi ol yeter.
Ayrım yapmıyorum ama kendi aileme nasılsam onlara da öyleyim.
Yeğenime hediye alıyorsam eşimin yeğenini de düşünürüm.
Mümkün mertebe objektif olmaya çalışıyorum.
Sevmeyene de güle güle.
doğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?