2015 Şubat Anneleri

Ewt canım ben bugün yaptıklarının iki katını yaprdım sesimçıkmazdı normalde. Ama çok ağırlaştım artık dayanamıyo vücudum. Ben misafir çağormıyorum da geliyo işte. Gelmede denmiyo. E kuru kuruyada karşılanmıyo. El mahkum yaptım işte. Allaha şükür bebeğimin hareketleri normal ama olan bana oldu

kızlar lohusa geceliği alanlar nerden aldınız benim baktığım gecelikler çok zevksiz ve çok pahalı bir türlü beğenemiyorum bu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım :)

doğum izin kağıdını nasıl verdiler ? bana sgk nın ekran çıtısını verdiler seninki de öylemi?

kızlar lohusa geceliği alanlar nerden aldınız benim baktığım gecelikler çok zevksiz ve çok pahalı bir türlü beğenemiyorum bu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım :)
Ben cok uyguna ve cok cici pijama aldim.20 tl senfoni marka ihrac fazlasi bu kez beni memnun etti

aynen ben de öyleyim hala belim çok ağrıyo

O gün gitsieydi sohbetine yanıma geç gelseydi de bn trafik vr bilseydim ama böyle demeseydi. Bende bilinçli bi insanım ama kul hakkı mümin kalbi herşeyden önce gelir. Düşünemiyo demekki. İnşaAllah hayırlı kolay doğum yapar ve çabucak toparlanırım

Dolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum
Çok şıklaaaaaaar bayıldımmmmm harika valla çok süper olmuş. Güle güle eskit canım

Aa.durduk yere kanama neden oluyor.
Bu zamanda da kanama oluyor mu?
Aman iyi haberle gel. Allah yarsım.etsin.
Genelde s8n haftadanolan bisey ama daha cok erken ya kanama demek dogumun baslamasi demek benim kizimda akintiyla beraber gekmisti kan ve gittim.hastaneye dogurdum:))

doğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasın
Agir bisey falanmi kaldirdin acaba cnm allah vaktinde dogum nasipnetsin herkeze genelde nisanmi diyolar ona son haftalarda gelir bildigim tekrar gecmis olsun

Bende yarin doktora gidiyorum kasintilara daha fazla.dayanamadim 3 gunde pes ettim aradim doktoru gel bakalim dedi insallah onemli bisey cikmazda hapla ilacla falan durur su kasinti

Ewt canım. Çağırmıycam hiç bi türlü yardıma. İsterse gelir ne yapayım. Zorla güzllik olmuyo.
Canım derdini birazcık okudum sen Sıkma Can'ını bu dünya böyle herkese farklı
Benim annem de doğumda ve doğumdan sonra Yanımda Olmayı çoooook istiyo ama aramızda o kadar uzun bir mesafe var ki sadece dua etmekle yetiniyo

Genelde s8n haftadanolan bisey ama daha cok erken ya kanama demek dogumun baslamasi demek benim kizimda akintiyla beraber gekmisti kan ve gittim.hastaneye dogurdum:))
İyiki söyledin
Ben kanamayı bilmiyordum
Öyle bir şey olsa panik olurdum.
Sanıyorum sadece düşünce kanama oluyor.

Benim kayınpederim ölmüş,kayın validem yanlız yaşamaya ve evinde yaşamaya alışmış,zaten başka şehirde oturuyorlar,geliyor 2 gün kalıp gidiyor,benim adamda sanıyor ki ben bişeyler yapıyorumda az kalıyor alakası yok kadın rahat evinde çevresinde rahat ediyor,valla diyorum içim rahat,sen ne söylersen söyle...

doğum başlamadı şükür , olabiliyormuş demk ki boyle Sıkıntılar , Allah yaşatmasın

rüyamda bol bol seni ve litchiyi gördüm,gece bi ara uyandım eşime rüyamda kadınlar kulübünü görüyorum dedim,oda çok normal dedi,litchi doğuruyormuşun (inşallah zamanında gelir kuzular) ,cherish nasıl oldunnn,meraktayız,inşallah iyisinizdir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…