2015 Şubat Anneleri

Ayy senin annen akıllara zarar. Duayı okumaya bile üşenmiş.
Rahatına mı düşkün yoksa hayat mı yordu acaba.?

günaydın kızlar bol tepicikli bir gün olsun inşallah. sabah bi kalktım ki sağ gözüm bulanık görüyor sapıttı vücut sanıyorum

daha almadım almayı düşünüyorum,nasıldı sence,kaba mı?

valla canım eğer görebileceğin bir yer varsa kendin muhakkak incele
benim bulunduğum yerde hiç satan yok bayisi yok ben sadece netten görüp beğenmiştim
ama akşam kadında gördüm alamadığıma sevindim
puset kısmını değil araba kısmını kullanıyordu kadın
tekerlekleri oldukça büyük
lcw içinde karşılaştık reyonların arasından zor geçiyordu
kırmızısını almış oda.
çocuğu içine koymuş çocuk içinde kaybolmuş
oturabiliyordu ben 10 aylık falan diye tahmin ettim
eşim görünce senin istediğin model bu değilmiydi dedi evet dedim
bunu bagaja nasıl sığdıracağız iyi olmuş almadığın dedi

ama sen imkanın varsa muhakkak incele
bana uymadığını gördüm belki sana uyar

birde prego çok gördüm turkuaz renginden
onlarda güzel duruyordu

işte biraz kaba duruyor ama bütün iskeleti parçalanıyor,tekerleri bile çıkıyor :) pregoyada bakalım inşallah,sende güle güle kullan inşallah ...

işte biraz kaba duruyor ama bütün iskeleti parçalanıyor,tekerleri bile çıkıyor :) pregoyada bakalım inşallah,sende güle güle kullan inşallah ...

benim için hafiflik çok önemliydi akşam eşimde diyor sen bunu bizim eve çıkaramazsın diye
22 basamak merdiven var direk bahçeye iniyorum müstakil ev olduğu için.
bahçede 2 tane köpek var arabayı aşağıda bırakamam tek başıma yukarıda çıkaramam
ama wollex kadar içime oturan bir araba yoktu şimdiye kadar

ben bi makalede okumuştum, son aylarda artık hamilelik bitsin diye bi psikolojiye giriyormuş anneler... belki de o yüzden.

ondan da olabilir tabi , bilmin ışığı aydınlatsın hepimizi : )) ama bugünlerde nedense tırsmalarım başladı nsl olacak bu doğum işi diye , geçen köy yumurtası aldık bi kaçının üstünde kan vardı piliçlerin ilk yumurtaları olmalı , dedim kadın olmak tavukken bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…