bence daha var cuma günü ben gitcem eminim yine bişey sölemicek32 canım. Daha vardır di mi? Hiç doğum pozisyonunda olmadı belki o yüzden demiştir Dr um. Allah yardımcımız olur inşallah.
Ayy senin annen akıllara zarar. Duayı okumaya bile üşenmiş.En azından manevi desteğini yanında hissediyorsun canım. Ben dua listesi hazırlıycam çantama koycm ben doğumdayken okursunuz kolay olması için dedim baban okur dedi. Halbuki herkes için demiştim ben. Çok gamsız bende aksine çook irdeleyen ama gamsız gözüken.
aman iyice iyileşte çık :)Bu gece de yatacakmışım, uyuyamadım ya tüm gece Çığlık attı kadınlar koridorda kabus gibi
daha almadım almayı düşünüyorum,nasıldı sence,kaba mı?
kız ne bilim, 2 gündür hiç yapasım yok yemek , normalde hiç malzeme olmasa gene yaparım bişeyler ama bende anlamadım doğrusu
valla canım eğer görebileceğin bir yer varsa kendin muhakkak incele
benim bulunduğum yerde hiç satan yok bayisi yok ben sadece netten görüp beğenmiştim
ama akşam kadında gördüm alamadığıma sevindim
puset kısmını değil araba kısmını kullanıyordu kadın
tekerlekleri oldukça büyük
lcw içinde karşılaştık reyonların arasından zor geçiyordu
kırmızısını almış oda.
çocuğu içine koymuş çocuk içinde kaybolmuş
oturabiliyordu ben 10 aylık falan diye tahmin ettim
eşim görünce senin istediğin model bu değilmiydi dedi evet dedim
bunu bagaja nasıl sığdıracağız iyi olmuş almadığın dedi
ama sen imkanın varsa muhakkak incele
bana uymadığını gördüm belki sana uyar
birde prego çok gördüm turkuaz renginden
onlarda güzel duruyordu
Inşallah canım ya günler azaldikca endisem artıyor gününde gelsin insallah hepimizin bebişleriCsnım şurda 15 gün kaldı merak etme onu görürsün. Orda da rahatça beklersin çevrende insanlar olacak.
Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz
bazen bi şey yapacağım vakit bende de bıkkınlık isteksizlik oluyor.
işte biraz kaba duruyor ama bütün iskeleti parçalanıyor,tekerleri bile çıkıyor :) pregoyada bakalım inşallah,sende güle güle kullan inşallah ...
nasıl bi şey?
kendimi öyle saf hissediyorum ki, sanki sancı gelse anlamayacakmışım gibi düşünüyorum
yoksa tükenmişlik sendromu mu oldum
ayy bende öyle düşünüyorum o kadar alıştımki yalancı sancılara gerçek sancıyı anlamayacağım
ben bi makalede okumuştum, son aylarda artık hamilelik bitsin diye bi psikolojiye giriyormuş anneler... belki de o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?