2015 Şubat Anneleri

Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz

çok geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz, şimdi nslsın ? devam ediyor mu sancılar ağrılar

dün yemekleri ben değil ruhum yaptı resmen, yalan yanlış bişeyler yaptım ama ben bile bişey anlamadım yediğimden : )) bugün de yine hiç bir fikrim yok ne yapsam acaba şimdiden başlasam akşama anca bulurum bu gidişle, uymalıyımm

12. haftadan beri kullanıyorum vitamini..
bir kaç gündür koku var işte

yediklerindendir belki o zaman; birkaç gün daha geçmezse doktora bir sor istersen...

Oğlunu seven gelinini de seviyor. Bir de bazı insanlar var sevmedi mi sevmiyor. On takla at her istediğini yap sevmiyor bazen.

yok yaa oğlunu seven gelinini seviyor olsa benim kv benim için ölüp bitiyor olurdu

evi yerleştirmeye geldiğimizde güya bana alışveriş yapılacak; evi yerleştirmeye yardım edecekti vs. ama 1 gün sabahtan akşama kadar check-up için hastanede peşinde dolandım(hazır ankara'ya gelmişken eşim yaptırmak istedi); üzerine evde yıkadım da onu; bir de o yorgunluğun üzerine herkes uyudu ben yemek yaptım sofra hazırladım... sonuç mu? 2 gün sonra eşim havaalanına götürürken onları arabayı kenara çektirmiş ve "mutlu olacağına emin misin, mutlu olamayacaksın, suratı asık, dönebilecekken dön" vb. konuşmuş (bunları kendisi söyledi böyle böyle dedim diye) bir güzel doldurmuş yani...cicim aylarım zehir oldu onun yüzünden.

2 aydır ben aramıyorum; 1 ay olacak sesini duymadım aramıyorum o da aramıyor; kendisi bilir. bundan sonra da aramam zaten. çok kolay affederim ama yüreğim bir kırıldı mı da silerim; benim için eşimin annesi sadece o kadar görüşmek zorunda kaldığımda saygımı gösteririrm eşim üzülmesin diye o kadar.

Arkadaşlar iyiyim merak etmeyin hepiniz saolun resmen yalnız hissetmedim iyi ki varsınız , herkese sağlıklı gğzel bir gun diliyorm

geçmiş olsun canım... korkuttun bizi ama şükür bir şeyiniz yokmuş, dikkat et kendine

aaa niye kız?
benim buzlukta bişeyler vardı oradan çıkartım hazırladım attım fırına. güzel oldu...

Göstermediğine göre sadece kemik değil kas kütlen de fazla demek ki. Çabuk kilo verirsin o zaman sen

evet canım çabuk verebiliyorum çabuk da alabiliyorum :) 2 kg fazla çıksam benim için onun düzelmesi 2 gün ağzımı tutmak
4 ayda 20 kg vermiştim eşimle sevgiliyken annesi beni zayıf görsün de bir şey diyemesin diye...

Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım

Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz

çıkmaz inşallah stres herşeyi etkiliyor yalnız,azcık sakin olmaya çalış ,bende böyle ağrılı gitmiştim ama bişey çıkmadı,onlar yalancı doğum sancısıdır inşallah ...

Annenin yanında tartışma ortamına giremeyeceksin ya ondan yapıyordur,valla ben de kazanıyorum nasıl istersem öyle yaparım deseydin,gıcık oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…