Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz
ben yaptım. hatta eşim mesaiye kalınca daha da hevesli oluyorum çünkü onu yemek için bekletmemiş oluyorum. rahat rahat hazırlıyorum yemeklerimi.
yalnız yeme konusunda hemfikirim seninle ama yapma konusunda "eşim hep mesaiye kalsa 1-2 saat" diyorum :)))
çok geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz, şimdi nslsın ?
devam ediyor mu sancılar ağrılar
12. haftadan beri kullanıyorum vitamini..
bir kaç gündür koku var işte
Oğlunu seven gelinini de seviyor. Bir de bazı insanlar var sevmedi mi sevmiyor. On takla at her istediğini yap sevmiyor bazen.
Arkadaşlar iyiyim merak etmeyin hepiniz saolun resmen yalnız hissetmedim iyi ki varsınız , herkese sağlıklı gğzel bir gun diliyorm
dün yemekleri ben değil ruhum yaptı resmen, yalan yanlış bişeyler yaptım ama ben bile bişey anlamadım yediğimden : )) bugün de yine hiç bir fikrim yok ne yapsam acaba şimdiden başlasam akşama anca bulurum bu gidişle, uymalıyımm
Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz
Göstermediğine göre sadece kemik değil kas kütlen de fazla demek ki. Çabuk kilo verirsin o zaman sen
canım çok geçmiş olsun ıyisin suan sanırım beklesin brz bebişler daha vakitleri varHastaneye yattım iyiyim , nst takibi yapılacak şükür kanama durdu. İnş bişey olmaz bu geceyi atlatırız . Hepinize teşekkür ederim iyi geceler arkadaşlar
aaa niye kız?
benim buzlukta bişeyler vardı oradan çıkartım hazırladım attım fırına. güzel oldu...
Benimki de o zaman" ordunun dereleri aksa yukarı aksa"58-Sivas'ıııın Yollarına
hafif şekilde var, adet sancısı gibi.
Güzel haberlerle gel inşallah canım bende de minik batmalar var sanki ne olabilir kiGünaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz
Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım
ay bilmiyorum ki, çoğumuz acemiyiz. Bende şu iki haftayı geçirsem rahata ereceğim inşallah.Güzel haberlerle gel inşallah canım bende de minik batmalar var sanki ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?