Her ihtimale karşı akciğer geliştirici iğne vuruldu , hiç acımadı , yakan bir iğne değil basına gelecek olursa korkmasın
Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz
yalancı sancı bebeğin bi yerde toplanması mı?
ondan da olabilir tabi , bilmin ışığı aydınlatsın hepimizi : )) ama bugünlerde nedense tırsmalarım başladı nsl olacak bu doğum işi diye , geçen köy yumurtası aldık bi kaçının üstünde kan vardı piliçlerin ilk yumurtaları olmalı , dedim kadın olmak tavukken bile zor
Buna da şükür idare ediyorum canm bnm saolcherish kuzum nasıl oldunnn
Canım wollexi tavsiye etmiyormusunuz iyice geçmişi okuyamadımda biz wollex classic düşünüyoruzdabenim için hafiflik çok önemliydi akşam eşimde diyor sen bunu bizim eve çıkaramazsın diye
22 basamak merdiven var direk bahçeye iniyorum müstakil ev olduğu için.
bahçede 2 tane köpek var arabayı aşağıda bırakamam tek başıma yukarıda çıkaramam
ama wollex kadar içime oturan bir araba yoktu şimdiye kadar
hay Allah iyiliğini versin :)))) sabah sabah güldürdün beni
kasılmalar oluyor canım sanki kramp girmiş gibi ve o sırada karnın taş gibi oluyor aşağı doğru baskı oluyor
benımde aksam garip bir leke gıbı bır sey gelmıstı. dünya başıma yıkıldı resmen. biranda psikolojik olarak sancı gelmeye başladı. yuzum asıldı. eşim ne derse ters cevap vermeye başladım.Inşallah canım ya günler azaldikca endisem artıyor gününde gelsin insallah hepimizin bebişleri
çook geçmiş olsun canım umarım iyisindir.Her ihtimale karşı akciğer geliştirici iğne vuruldu , hiç acımadı , yakan bir iğne değil basına gelecek olursa korkmasın
var ama sanırım şu anda burda değiller. gelince cevap verirler.Ankarali arkadaslarim ypkmu benimle ilgilenen ankarada iyi ilgili bir perinatolog ariorium
onlara zor değildir valla. çatır çatır yumurtluyorlar. sonrada üstünde yatıyorlar.ondan da olabilir tabi , bilmin ışığı aydınlatsın hepimizi : )) ama bugünlerde nedense tırsmalarım başladı nsl olacak bu doğum işi diye , geçen köy yumurtası aldık bi kaçının üstünde kan vardı piliçlerin ilk yumurtaları olmalı , dedim kadın olmak tavukken bile zor
nerden vuruyor? ona göre korkalım .Her ihtimale karşı akciğer geliştirici iğne vuruldu , hiç acımadı , yakan bir iğne değil basına gelecek olursa korkmasın
Popo :) küçük bir iğnenerden vuruyor? ona göre korkalım .
valla bende adet olunca öyle delı gıbı ağrımaz ama bebek düşünce yaşadım (14 haftalıktı buyuktu biraz)geçen bi arkadaşımla konuştuk, bi fikir yürüttük ama ne derece çıkar bilinmez tecrübelilerden cvp bekliyorum, şimdi bu doğum sancıları adet sancılarının çok çok fazlasıymış ya , ağrı eşiğiyle de yakından ilgili bi durummuş, şimdi misal ben adet olurken hiç ağrı yaşamazdım bi giderdim wc ye hasta olmuşum sadece üşüttüğüm zamanlar ağrım olurdu, acep benim ağrı eşiğim mi yüksek ? doğum sancısını da azcık daha az ağrıyla atlatabilir mi benim gibi olanlar ?
Canım wollexi tavsiye etmiyormusunuz iyice geçmişi okuyamadımda biz wollex classic düşünüyoruzda
hmmm, cahillik ne zor arkadaş!
benim de bebek bazen kasılıyo da aşağı baskı yapmıyor o sırada.
sadece çok oturursam kalktığımda aşağıya baskı yapıyor. karnımı tutarak yürüyorum alttan.
onlara zor değildir valla. çatır çatır yumurtluyorlar. sonrada üstünde yatıyorlar.
amanınn bizi düşünsene evde yumurtanın ustunde oturuyoruz. çatlarız heralde. elımızde telefon bir köşe yapmışız kendımıze. ordan da eşlerimize çemkırırız şunu yap bunu yap ben kalkamıyorum yumurtalar soğuyacak dıye :))
Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?