2015 Şubat Anneleri

Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz

Gecmis olsun donunce yazarsin... buyuk ihtimal dogum sancisi degildir bu aralar butur sancilar hissedebiliriz...

geçen bi arkadaşımla konuştuk, bi fikir yürüttük ama ne derece çıkar bilinmez tecrübelilerden cvp bekliyorum, şimdi bu doğum sancıları adet sancılarının çok çok fazlasıymış ya , ağrı eşiğiyle de yakından ilgili bi durummuş, şimdi misal ben adet olurken hiç ağrı yaşamazdım bi giderdim wc ye hasta olmuşum sadece üşüttüğüm zamanlar ağrım olurdu, acep benim ağrı eşiğim mi yüksek ? doğum sancısını da azcık daha az ağrıyla atlatabilir mi benim gibi olanlar ?

hay Allah iyiliğini versin :)))) sabah sabah güldürdün beni

Canım wollexi tavsiye etmiyormusunuz iyice geçmişi okuyamadımda biz wollex classic düşünüyoruzda

kasılmalar oluyor canım sanki kramp girmiş gibi ve o sırada karnın taş gibi oluyor aşağı doğru baskı oluyor

hmmm, cahillik ne zor arkadaş!

benim de bebek bazen kasılıyo da aşağı baskı yapmıyor o sırada.
sadece çok oturursam kalktığımda aşağıya baskı yapıyor. karnımı tutarak yürüyorum alttan.

Inşallah canım ya günler azaldikca endisem artıyor gününde gelsin insallah hepimizin bebişleri
benımde aksam garip bir leke gıbı bır sey gelmıstı. dünya başıma yıkıldı resmen. biranda psikolojik olarak sancı gelmeye başladı. yuzum asıldı. eşim ne derse ters cevap vermeye başladım.
sonra baktım bir şey yokmuş ne olduğunu anlamadım.
dedım demekkı hala erkenmıs. 36 olsa o kadar endıse etmem heralde dıye dusuuyorumda . biz zamanı gelmeden rahata eremıycez sanırm.

onlara zor değildir valla. çatır çatır yumurtluyorlar. sonrada üstünde yatıyorlar.
amanınn bizi düşünsene evde yumurtanın ustunde oturuyoruz. çatlarız heralde. elımızde telefon bir köşe yapmışız kendımıze. ordan da eşlerimize çemkırırız şunu yap bunu yap ben kalkamıyorum yumurtalar soğuyacak dıye :))

valla bende adet olunca öyle delı gıbı ağrımaz ama bebek düşünce yaşadım (14 haftalıktı buyuktu biraz)
öyle böyle bir ağrı değildi ölüyorum dıye bas bas bağırdım.
belim yerınden ayrılıyormuş gıbı hıssettım.
ama bana demedıler bebek düşüyor dıye bende konduramadım.
uyarsalardı keşke oyle korkuyla beraber yaşamazdım.
doğumda öyle bir şey sanırım.

Canım wollexi tavsiye etmiyormusunuz iyice geçmişi okuyamadımda biz wollex classic düşünüyoruzda

ya yok tavsiye etmemek değil
ben wollex i netten incelemiştim ama hiç birebir görmemiştim bulunduğum yerde satılmadığı için
akşam tesadüfen birinde gördüm
ve bana uymayacağını farkettim araba çok büyük tekerlekleri çok büyük kadın reyonların arasından geçerken zorlanıyordu
bebek içinde kaybolmuş resmen hantal duruyordu
eşimde sen bunu taşıyamazsın zaten dedi.

alamyı düşünüyorsan sende incele elinle.
benim dediğim model newyork manhattan kırmmızı
tamda istediğim modeldi ama akşam gördüm

bende öyleyim biraz fazla ayakta kalayım hemen vuruyor alttan tutuyorum bende
alay ediyorlar düşmez korkma diye
doktor yalancı kasılmaların başlamış hiç hissetmiyormusun dediğinde bişeyler hissediyorumda nerden bileyim doğum sancısı olduklarını ilk kez doğurcam demiştim

yine de iyi , belki de yumurtalarımız için özel kaplar olurdu beli süre tutabileceğimiz, işe de getirirdik yanımızda koltukta otururmaya devam ederdik soğumasınlar diye,
belki burdan yazardık yumurtanın biri diğerlerinden daha soğuk , benim gibi olan var mı ? diye
biri çatlamış hastaneye götürüyorum derdik belkim : )))

Kendinden nefret edecek biri varsa oda esin cznim aksine sen bas taci edilecek kadinsin....
annen de yaninda hic duyma dediklrrini kendigitsin devlet hastanesine zaten yanliz gidiyosun paranida kazaniyosun... Allah buyuk ne guzrl yazilarin vardir , cok mutlu gunletin olacak insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…