2015 Şubat Anneleri

Ay maşallah canım, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Sendemi kış günü doğum yaptın :)
Valla canım ben ortayı bulamadım:) Kızım ağustos 19 doğumlu, buda şubat işte:) biri yazın göbeği, biri kışın göbeği olcak:)

Kızı almam lazım fakat gözlerim cok fena akıyor bu sekilde arac kullnmk cok zor ya offf ışığa bakamiyom ki nefret ediyorum bu goz nezlesinden

Allah korumus kizinda korkmustur. Gecmisolsun...

Siz güçlü kadınlarsınız hepsinin üstesinden gelirsiniz Allah ın izniyle

Geçmiş olsun canm, doktorunun söylediklerini yap sen, mıralini bozma iyi olucam de, her sey yoluna girecek diye düşün, Çaresiz dert vermesin Allah bak demek ki bi yöntemi var doktor anlattığına göre

Slmlar arkadaslsr..
Insallah hepiniz iyisinizdir..bugun kontrolum vardi plesantam asagidaydi ve normal dgm yapamicaktim ama bugun yukariya ciktgini soyledi dr...yani normal dgm uapabilirsin dedi buarada ilk bebegim sezaryen 2010da olmustu..Ingilterede yasiyorum ve siddetle normal dogrumam icin baski yapiyor dr'larim bakalim artik hayirlisi..dualarda bulusmak umidiyle..hepimize koaly gelsin

tuzu azaltıp protein ağırlıklı Beslen canım gün içinde de tansiyonunu kontrol et

Ne kdr gzl maşallah :) bizi de yatırıp kesme Peşinde burda doktorlar , medeniyetin gözünüzü seviim

Ah yaaa geçen gün de buraya yazmıştım, benim de başıma buna benzer bir olay geldi.Allah korumuş, öküz çok fazla etrafta.Ben dışarı çıkamıyorum eskisi gibi korkumdan.Geçmiş olsun canım.

Ne oluyor bu ara bize herkesin araçlarla bi derdi var geçmiş olsun canım Allah korumuş

aynen sağlıklı olsunlarda inşallah :) maşallah diyelim hepsine...

istersen hastanede baktır daha güvenilir olur canım çünkü sağlık ocaginda striple bakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…