2015 Şubat Anneleri

baştan beri öyle idi canım hep 2 hafta fark çıkıyor. normali seninki gibi olması neyse geri kalmasın kilolarıda iri olsun haftasıa uygun olsun yeterki sağlıklı olsunlar.

benimde öyleydi baştan sonradan bozdum ben dikkat etmedim galiba. şimdi dikkat etmeye başladım bir haftada 300 gram aldı bakalım bu hafta kaç gram almış inşallah en az 300 gram almıştır yine.

Ay okurken dokuz dogurdum burda cok cok gecmis olsun canim rabbim esirgesin tekrarindan

geçmiş olsun, inşallah zamanında doğururuz.

canim ya inşallah kuzucun toparlayacak doguma kadar dusunup takmamak elde degil elbet de iyi düşünmye calis saglikla belli kiloya ersin zamanini beklesn inşallah
Ya cigerleri gelissin emme refleksi olsun artik baska bisey istemiorm en azindan dogarsa rahat oliyim bugun artik dogurt beni dedim doktora

hareket etmıyor diye mi gitmiştin canım
? çok çok geçmiş olsun şükür hemen duzelmiş

ahahaha ben bu kızımı ne yapayım Allahım..oturmuş onune de oyuncak cay takımlarını almış..konuşuyor..

-Ahmet canım kaydeşim..cayını ıc..sakın dökme anne kızar..hamam (tamam mı)?
-yemegınıde ye ,ben sana bakayım, anneyı üzmek yok hamam(tamam mı)?

Bence de kalmasi gerekiyodu, gittim yesil kagidi istedim :)

Oyy kizlar bu nasil bir hastaluktir bole yattigim yerden kalkamiyorum ustumden tir gecmis gibi heryerim agriyo burun tikanik oksuruk ayri bi dert bide gogsume bicak sapliyolarmis gibi batma agri oluyo zorla kalktim kizim ac kalmasin diye bi corba yaptim ama surundum resmen

hashande havuc suyu ic bolbol cnm gecmis olsun vaktini bekler kuzucuk ins

Tartisma aninda soyledi. Ben de kotu konustumm

yalniz degilmisim

hepimiz ayniyiz yalniz degilim sukur

iki isim de gundemde bizde. Bence bilge. Ama girumcemin cocugunda da var

evde bir de cocuk olunca beklentisiz olmuyor. Of offf

Bana gore tartışma anında söylenenler daha önemli.çünkü insan içindekini dokuyor gibi normalde söylemediği şeyleri de söylüyor.eşinin boyle düşünmesi ilginc.hamileliğin anneligin ne kadar zor birşey olduğunu anlamıyorlar bir turlu.

naberisniz hanimlar
biz yine girdik isim kargasasinin içine
esim emir diye diretiyor emir istemiyorum bundan eminim
emirhan istiyorum oda bunu istemiyor
nolacak sonumuz çok merak ediyorum : (((

Ben cok sinirliyim, son 2 haftadir her an her seye sinirlenir haldeyim cok uzuluyorum bu duruma ama engelleyemiyorum da...

diyorum diyorum kimseyi inandıramıyorum 23 kiloyu boşuna almadım ben hayır işin kötüsü çatlak vs de yok bu kadar koca göbeğe doğum sonrası sarkarsa yandım
Sarkmaz insallah.dogum sonrasi hep beraber plates yapariz:)

Yaaaaa zor olmuyo mu böyle eşin alıp gelse ya
Canım 2 gün oldu gideli, haftasonu bizde gitcez ama burnumda tütüyo herkesteki o sinirlilik agresif hal bendede var. Ve çocuğumdan çıkarıyorum sinirimi gitsin biraz değişiklik olsun, hemde sinirimi çocuğumdan çıkarmayım dedim. Çocuk artık en ufak bişeyde " anne bana ( parmağını sallayarak) hıııı kızıcanmı" diyodu

naberisniz hanimlar
biz yine girdik isim kargasasinin içine
esim emir diye diretiyor emir istemiyorum bundan eminim
emirhan istiyorum oda bunu istemiyor
nolacak sonumuz çok merak ediyorum : (((
Bende oglum olsa emir koyucaktim cok sevdigim bi isim :)) umarim ortak noktayi bulursunuz sizde ama emiri bidaha dusun drrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…