baştan beri öyle idi canım hep 2 hafta fark çıkıyor. normali seninki gibi olması neyse geri kalmasın kilolarıda iri olsun haftasıa uygun olsun yeterki sağlıklı olsunlar.
Kızlar bn dun gece dogurdum yaziyordumki ucuz yirttik...dun doktora gittik bebek ulturasonda hareket etmedi kordondan giden kan akisi yavaslamis o yuzdende hareketler azalmis cok korktuk dun gece hastanede gecti 2 doz ciger gelistirici serumlar nst surekli bagli ama sanirim bnm bebeğim donerken kordonun üzerine yatmis bugun normale döndü cikisimiz yapildi bundan sonra sik kontrol var gece boyu korkudan uyuyamadim ama kurtulduk suan herseyi iyi gidiyor 2 3 güne bir kontrole gidicez egrrki duzelmeseydi oglum dogmus olacakti minik yavrum bi yaramazlik yapmis cok sukur duzeldi evimize ciktik :):)suan oyle mutluyumki dun iyiki gitmisim herkes iyiki gittin rahatladin dediler suan dinleniyouz cok yorulmusuz..
Kızlar bn dun gece dogurdum yaziyordumki ucuz yirttik...dun doktora gittik bebek ulturasonda hareket etmedi kordondan giden kan akisi yavaslamis o yuzdende hareketler azalmis cok korktuk dun gece hastanede gecti 2 doz ciger gelistirici serumlar nst surekli bagli ama sanirim bnm bebeğim donerken kordonun üzerine yatmis bugun normale döndü cikisimiz yapildi bundan sonra sik kontrol var gece boyu korkudan uyuyamadim ama kurtulduk suan herseyi iyi gidiyor 2 3 güne bir kontrole gidicez egrrki duzelmeseydi oglum dogmus olacakti minik yavrum bi yaramazlik yapmis cok sukur duzeldi evimize ciktik :):)suan oyle mutluyumki dun iyiki gitmisim herkes iyiki gittin rahatladin dediler suan dinleniyouz cok yorulmusuz..
Etmezmiyim son iki haftadir acayip dikkat etmeye basladik ama olmuyo
Aksine cok hareketli ondan zaten hersey oluyo durmuyo yerinde aktiflikten suyum azalmissenin bebiş tembel.
Tabi cnm yine halime sukrediorum ama iste can olunca farkli oluyomus doktora gitmeye korkar oldum
Ya cigerleri gelissin emme refleksi olsun artik baska bisey istemiorm en azindan dogarsa rahat oliyim bugun artik dogurt beni dedim doktoracanim ya inşallah kuzucun toparlayacak doguma kadar dusunup takmamak elde degil elbet de iyi düşünmye calis saglikla belli kiloya ersin zamanini beklesn inşallah
hareket etmıyor diye mi gitmiştin canımKızlar bn dun gece dogurdum yaziyordumki ucuz yirttik...dun doktora gittik bebek ulturasonda hareket etmedi kordondan giden kan akisi yavaslamis o yuzdende hareketler azalmis cok korktuk dun gece hastanede gecti 2 doz ciger gelistirici serumlar nst surekli bagli ama sanirim bnm bebeğim donerken kordonun üzerine yatmis bugun normale döndü cikisimiz yapildi bundan sonra sik kontrol var gece boyu korkudan uyuyamadim ama kurtulduk suan herseyi iyi gidiyor 2 3 güne bir kontrole gidicez egrrki duzelmeseydi oglum dogmus olacakti minik yavrum bi yaramazlik yapmis cok sukur duzeldi evimize ciktik :):)suan oyle mutluyumki dun iyiki gitmisim herkes iyiki gittin rahatladin dediler suan dinleniyouz cok yorulmusuz..
Bence de kalmasi gerekiyodu, gittim yesil kagidi istedim :)Benim ikisi de ayni nüsha kopyasi olur ya hani öyle. Ben de aslı gibidir yaptircam fotokopiyi okulda kaybederler falan garantye alayim idareye karsı kendimi dedim. Hemsire bana biri kuruma verilcek biri sonra bize getrmk uzere sende durcak dedi. Ay niye herkesin farkli farkli ya
Aynisini dun dusundum hickirik sag kasiktan geliyo gibiydu benm de gerci en son usgde kafasi da o yandaydi
Hadeee buyur burdan yak:) ya sende bisey kalmasi gerekmiyo mu hic
gecen ben de ac gittim bekledim o kadar dr gerek yoktu hemogram icin ac durmna bu kadar saat dedi tsh blmiyorum ama
Tartisma aninda soyledi. Ben de kotu konustumm
yalniz degilmisim
hepimiz ayniyiz yalniz degilim sukur
iki isim de gundemde bizde. Bence bilge. Ama girumcemin cocugunda da var
evde bir de cocuk olunca beklentisiz olmuyor. Of offf
Evet cnm hareket azalmisti cok sukur suan iyiyizhareket etmıyor diye mi gitmiştin canım
? çok çok geçmiş olsun şükür hemen duzelmiş
Sarkmaz insallah.dogum sonrasi hep beraber plates yapariz:)diyorum diyorum kimseyi inandıramıyorum 23 kiloyu boşuna almadım benhayır işin kötüsü çatlak vs de yok bu kadar koca göbeğe doğum sonrası sarkarsa yandım
Canım 2 gün oldu gideli, haftasonu bizde gitcez ama burnumda tütüyoYaaaaa zor olmuyo mu böyleeşin alıp gelse ya
Bende oglum olsa emir koyucaktim cok sevdigim bi isim :)) umarim ortak noktayi bulursunuz sizde ama emiri bidaha dusun drrimnaberisniz hanimlar
biz yine girdik isim kargasasinin içine
esim emir diye diretiyor emir istemiyorum bundan eminim
emirhan istiyorum oda bunu istemiyor
nolacak sonumuz çok merak ediyorum : (((
Canm benim suyu normal vb oldugu halde cok zayif. Sorun degil o.1200du 31.haftada. burda duyuyorum 2kiloya yakin bebisler masallah. Doktor sorun yok demisse icin rahat olsun.Hepsini yapiorum ama dogum kanalinda bide suyu az diye fazla kilo alamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?