Ufak dedi suan sorunumuz kilomuzdan cikti suyun az olmasına yogunlastiCanm benim suyu normal vb oldugu halde cok zayif. Sorun degil o.1200du 31.haftada. burda duyuyorum 2kiloya yakin bebisler masallah. Doktor sorun yok demisse icin rahat olsun.
Ben cok sinirliyim, son 2 haftadir her an her seye sinirlenir haldeyimcok uzuluyorum bu duruma ama engelleyemiyorum da...
Canm benim suyu normal vb oldugu halde cok zayif. Sorun degil o.1200du 31.haftada. burda duyuyorum 2kiloya yakin bebisler masallah. Doktor sorun yok demisse icin rahat olsun.
Bilge bence. Anlam olarak hosKizlarr sizce gökçe mi bilge mi hangisi daha guzel bir isim? Yafff ne zormus isim secmek
Evet cnm hareket azalmisti cok sukur suan iyiyiz
Evet ya konusunda bende kafami dagitiyimkız bugun burası ne sessız..hafta sonu gıbı
Burada derken Isvicrede mi canm? Bilmem. Bizim bir arkadas vardi. 2.800dogurdu. Sanirim 3 3.800arasi normal. Insallah son ayda alir bebisim. Sizinkiler gibi 3olur en azindan.Orada ortalama kaç kiloda doğuyor bebişler?
Burada derken Isvicrede mi canm? Bilmem. Bizim bir arkadas vardi. 2.800dogurdu. Sanirim 3 3.800arasi normal. Insallah son ayda alir bebisim. Sizinkiler gibi 3olur en azindan.
Eşim kızımın yanına gitmiş, görüntülü aradı. Kızım beni görünce suratı değişti, üzüldüğünü hissettimBen konuşamadım bile çok kötü oldum. Eşimde anladı, kapattı. Ayyy özledim kuzumuuuu
Ya cigerleri gelissin emme refleksi olsun artik baska bisey istemiorm en azindan dogarsa rahat oliyim bugun artik dogurt beni dedim doktora
Bence de kalmasi gerekiyodu, gittim yesil kagidi istedim :)
Oyy kizlar bu nasil bir hastaluktir bole yattigim yerden kalkamiyorum ustumden tir gecmis gibi heryerim agriyo burun tikanik oksuruk ayri bi dert bide gogsume bicak sapliyolarmis gibi batma agri oluyo zorla kalktim kizim ac kalmasin diye bi corba yaptim ama surundum resmen
hashande havuc suyu ic bolbol cnm gecmis olsun vaktini bekler kuzucuk ins
Ben cok sinirliyim, son 2 haftadir her an her seye sinirlenir haldeyimcok uzuluyorum bu duruma ama engelleyemiyorum da...
Bugun doktorum bi kadini fircaladi sezeryan olcakmis sagliklisin sezeryanlik bi durumun yok normal yapsana diye.korkudan sezeryana kaciosunuz diye
gecmis olsun cookKızlar bn dun gece dogurdum yaziyordumki ucuz yirttik...dun doktora gittik bebek ulturasonda hareket etmedi kordondan giden kan akisi yavaslamis o yuzdende hareketler azalmis cok korktuk dun gece hastanede gecti 2 doz ciger gelistirici serumlar nst surekli bagli ama sanirim bnm bebeğim donerken kordonun üzerine yatmis bugun normale döndü cikisimiz yapildi bundan sonra sik kontrol var gece boyu korkudan uyuyamadim ama kurtulduk suan herseyi iyi gidiyor 2 3 güne bir kontrole gidicez egrrki duzelmeseydi oglum dogmus olacakti minik yavrum bi yaramazlik yapmis cok sukur duzeldi evimize ciktik :):)suan oyle mutluyumki dun iyiki gitmisim herkes iyiki gittin rahatladin dediler suan dinleniyouz cok yorulmusuz..
Canim suyu azsa genelde kilosu da az oluyor. oglum hep oyleydi. 40 haftayi gectigi halde ancak3100 dogdu. Dursun daha cigerleri gelissin kiloyu dogunca alir. Su icin havuc ye suyunu ic. Kansizsan kan ilaci kullan. Uzme rahat ol ki bebegin de rahat hissetsinYa cigerleri gelissin emme refleksi olsun artik baska bisey istemiorm en azindan dogarsa rahat oliyim bugun artik dogurt beni dedim doktora
ben sen de botunu ayakkbini baglayamaz ol dedim agir konusan bendim. Pek sikayetlenmedigim icin oluyor sanirim. Ama senin de cocugun var nazlanamiyorsun iste.Bana gore tartışma anında söylenenler daha önemli.çünkü insan içindekini dokuyor gibi normalde söylemediği şeyleri de söylüyor.eşinin boyle düşünmesi ilginc.hamileliğin anneligin ne kadar zor birşey olduğunu anlamıyorlar bir turlu.
Snirim sifayi kapmisim ben de. Oksuruk bogaz bas agrisi vs. Guya calisip aktaricaz haftalari.
Son aylarin yaza gelmesi cok zordu ama kisin hastalik salgin zamanlarina gelmesi de zormus
Başım dönüyor tansiyonumu ölçtüm 13-8 limonlu su içtim ama kafa kazan.
Pek yüksek değil ama ne yapsam banyo,dinlenme neden böyle bir garip kafam
slm kızlar bugün minik faremle 9. ayımıza girdik ve doğum iznime 1 hafta kaldı şükür
Kabak çekirdeği neden yasaktı. Ben aşırı tüketiyorum.bağımlı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?