2015 Şubat Anneleri

Canm benim suyu normal vb oldugu halde cok zayif. Sorun degil o.1200du 31.haftada. burda duyuyorum 2kiloya yakin bebisler masallah. Doktor sorun yok demisse icin rahat olsun.
Ufak dedi suan sorunumuz kilomuzdan cikti suyun az olmasına yogunlasti

Burada derken Isvicrede mi canm? Bilmem. Bizim bir arkadas vardi. 2.800dogurdu. Sanirim 3 3.800arasi normal. Insallah son ayda alir bebisim. Sizinkiler gibi 3olur en azindan.

Evet canım isviçredesin di mi orayı soruyorum. Dr az kilolu olmasını mı tercih ediyor ki.

Kiyamam ya Getirin madem eve kuzuyu

Eki Görüntüle 1347803

benim göbek inmiş mi? hiç bir değişiklik yok ama

Ya ne seker bi gobus o oyle masallah

Ya cigerleri gelissin emme refleksi olsun artik baska bisey istemiorm en azindan dogarsa rahat oliyim bugun artik dogurt beni dedim doktora

Sist cagrma dur dogurt beni diye az daha buyusun icerde kuzu annesi hepsi olur iyi bisekilde insallah rabbim buyuk

Bence de kalmasi gerekiyodu, gittim yesil kagidi istedim :)

Hehe dayanamadin dimi iyi yapmissin tedbir iyidir

Canim gecmis olsun gecsin de artik su hastaliklarimiz yahu

Ben cok sinirliyim, son 2 haftadir her an her seye sinirlenir haldeyim cok uzuluyorum bu duruma ama engelleyemiyorum da...

oluyor o arada ben de delleniyom canin iyi oomaynca ota moka sarasin geliyor gerci sinirlncek halim bile yok bikac gundur ya. Papatya icsen sakinlersin belki icilebikiyir muydu gerci arastrmk lazim

Bugun doktorum bi kadini fircaladi sezeryan olcakmis sagliklisin sezeryanlik bi durumun yok normal yapsana diye.korkudan sezeryana kaciosunuz diye

helal olsun doktoruna aferim cok takdir ettim

gecmis olsun cook

Ya cigerleri gelissin emme refleksi olsun artik baska bisey istemiorm en azindan dogarsa rahat oliyim bugun artik dogurt beni dedim doktora
Canim suyu azsa genelde kilosu da az oluyor. oglum hep oyleydi. 40 haftayi gectigi halde ancak3100 dogdu. Dursun daha cigerleri gelissin kiloyu dogunca alir. Su icin havuc ye suyunu ic. Kansizsan kan ilaci kullan. Uzme rahat ol ki bebegin de rahat hissetsin

ben sen de botunu ayakkbini baglayamaz ol dedim agir konusan bendim. Pek sikayetlenmedigim icin oluyor sanirim. Ama senin de cocugun var nazlanamiyorsun iste.

Snirim sifayi kapmisim ben de. Oksuruk bogaz bas agrisi vs. Guya calisip aktaricaz haftalari.
Son aylarin yaza gelmesi cok zordu ama kisin hastalik salgin zamanlarina gelmesi de zormus

Başım dönüyor tansiyonumu ölçtüm 13-8 limonlu su içtim ama kafa kazan.
Pek yüksek değil ama ne yapsam banyo,dinlenme neden böyle bir garip kafam

Arkadaslar bu renkli doblerle ultrason aynı seymi yanibebeğin kasini gözünü net gördüğümüz aletin adı tam olarak nedir ????

Snirim sifayi kapmisim ben de. Oksuruk bogaz bas agrisi vs. Guya calisip aktaricaz haftalari.
Son aylarin yaza gelmesi cok zordu ama kisin hastalik salgin zamanlarina gelmesi de zormus

Gene dizildik mi sıraya salgin var zaten de bizim meslek hastaligi gibi yapisiyor iyice uzerimize mikroplar

Başım dönüyor tansiyonumu ölçtüm 13-8 limonlu su içtim ama kafa kazan.
Pek yüksek değil ama ne yapsam banyo,dinlenme neden böyle bir garip kafam

Stres mi yaptin cok mu yoruldun bugun? Normalin kactı bi takipte ol bakalim gecer inşallah

Alt tarafi bi yemek yaptim basitinden o da heryanim ayri agriyor bi de bacak aralarim agriyor hamlamis gibi bi tuhafiim bugun iyice uyuyamadi o da sersem etti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…