2015 Şubat Anneleri

ne zamandir hareket etmiyor canim yani sen en son ne zaman hissetmistin

en son gün içinde hissettim sanırım normalde gece onun hareketlerine uyanırdım sabah acıkınca hareketlenirdi hemen bugün 1 veya 2 defa hissettim galiba

Kanala yerlesince de aazalıyor diyolar Hareketler ama hic mi hareket etmiyor emin misin. Biraz egil kalk rahatsz et bebisi bakalim tepki vercej mi

karnım taş gibi göbeğime dikkatli bakıyorum inip kalkıyo sanki onun nefesi gibi ama daha 2 gün öncesi gibi tekmeler yok sanki sürekli uyuyor

Ocak annelerinde doğuran dogurana cogu aralik anasi oldu. Ay cok heyecanlı sıra bize geliyor yavaştan:)
Ocak basi olanlar 38 i doldurdular tabi. Bir de sezeryan olan cok oluyor herkes erkenden dogurmus gibi oluyor.
Ben subat annesi olurum beklenmedik birsey olmadikca. Bakalim yine son gune kadar beklicek miyim

Kızlar Fox tv de senin hikayen filmi var. Çok güzel. Hamilelijle ilgili. İzlemeyenler izlesin. Daha önce izlemiştim şimdide izliyorum. Güzel film

Karnın tas gibiyse kasılma yasiyorsun da ondan mi anlayamiyorsun hareketlerini acaba. Biraz durtukle rahatsz et hareket et sen rahatsiz olup ses verir belki vermiyorsa bir dr ara danıs istersen

benim dr normal yapabilirsin dedi
bu dr lar neye göre ezeryan yada normal diye tam bir karar veremiyorlar anlamıyorum
Sezeryan isteyenlerin şansına. Benimde yeni doktorum hocayla görüşcem normal sakıncalı mı diye. Dedim ben normal doğum konusunda ısrarcı değilim.
Niye sağlığımı tehlikeye atayım. Kızanım bensiz mi kalsın

Birseyler ye soluna yat say bakalim hareketlerini. Muzik fln acsan tepki verebilir.

Kızlarrrr bakın bakalım ya göbeğim aşağıda mı? Taktım valla herkeste göbeğin aşağıda diyor canım sıkılıyor ama sizce doktorum ultrasonda farketmez miydi söylemez miydi yani kontrolde?
Benimkide hiç yukarı çıkmadı zaten :) olsa sıkıntı doktor derdi kesinlikle.

Ocak basi olanlar 38 i doldurdular tabi. Bir de sezeryan olan cok oluyor herkrkenden dogurmus gibi oluyor.
Ben subat annesi olurum beklenmedik birsey olmadikca. Bakalim yine son gune kadar beklicek miyim

Evet sirasi gelen doguruyor bize var daha bekleyelim zaten vaktimizi

Kızlar Fox tv de senin hikayen filmi var. Çok güzel. Hamilelijle ilgili. İzlemeyenler izlesin. Daha önce izlemiştim şimdide izliyorum. Güzel film

Izlemistim ben güzeldi

niye tehlikeye atasin yahu sezeryanin riskleri az mı kuzum normal dogumdan cok hatta hakkimizda hayirlisi tabi de korkutmayin oyle kendinizi kavuscaz saglikla insallah bebislere

Gün içinde ne kadar yorugunsam ayaktaysam hiçbirşey hissetmiyorum bende, ama oturunca hele açsam felaket bi oynuyor.

Üstüm bol ya belli değil orda pek:) 58 ile başladım 65 im şimdi. Ama hareketim azaldı artık 68 le tamamlasam cok mutlu olucam . Çatlak bacağımda kalçamda bar baya varsın olsun ya bi insan Dünya'ya getiriyoruz kolay mı :) anneye hepsi yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…