Canım kazasızca doğsun Allahın izniyle,sen onu misler gibi besler büyütürsün hem zayıf çocuk daha çabuk kilo alıp toparlanır derler,Allah yardımcın olsun inşallah, ama Saraçoğlunun kürleri çok etkilidir,bence dene ...
Evet sirasi gelen doguruyor bize var daha bekleyelim zaten vaktimizi
Izlemistim ben güzeldi
niye tehlikeye atasin yahu sezeryanin riskleri az mı kuzum normal dogumdan cok hatta hakkimizda hayirlisi tabi de korkutmayin oyle kendinizi kavuscaz saglikla insallah bebislere
Calisiyorum diye ondan is beklesem hamilelikte nazlansam cocuga bakarken yorulsam hep ayni mantik annesigil gelsin. Ona is kalmasin da. Annesigil glince ben nasil is yapmam nasil rahat ederim ki. NOrmal zamnda yardimci olur saolsun ama boyle soyleyince insan kiriliyor
Bilmiyorum. cocukla ilgileniyor diye sanirim kaprisi. OZaman onceki zamanlarda pervane olmaliydi bana
somurmuyorum da ztn cocuk var yoruyor onu da. Bir kere botumu zor giyiyorum dedim alti ustu. Takildim kaldim ya bugun buna
Evet sirasi gelen doguruyor bize var daha bekleyelim zaten vaktimizi
Izlemistim ben güzeldi
niye tehlikeye atasin yahu sezeryanin riskleri az mı kuzum normal dogumdan cok hatta hakkimizda hayirlisi tabi de korkutmayin oyle kendinizi kavuscaz saglikla insallah bebislere
Yani sezaryenn zaten ameliyat ama orda birde rahim yırtılırsa onu dikiyorlarmış
allah korusun kanama bir şey olur.
Ameliayatta da gidiyordum nerdeyse kanamadan zarten
Yani sezaryenn zaten ameliyat ama orda birde rahim yırtılırsa onu dikiyorlarmış
allah korusun kanama bir şey olur.
Ameliayatta da gidiyordum nerdeyse kanamadan zarten