2015 Şubat Anneleri

Valla agladim artik sinirden biri bitmeden baska bisey cikiyo kiloda almiyo

Canım kazasızca doğsun Allahın izniyle,sen onu misler gibi besler büyütürsün hem zayıf çocuk daha çabuk kilo alıp toparlanır derler,Allah yardımcın olsun inşallah, ama Saraçoğlunun kürleri çok etkilidir,bence dene ...

Filmin sonu nasıl bitiyor. Izleyeyim dedim ama bitmiyor ki sıkıldım.

Bnnmde botumu giydiriyor hergun hakikaten giyilmiyor ama

Gene dizildik mi sıraya salgin var zaten de bizim meslek hastaligi gibi yapisiyor iyice uzerimize mikroplar

Stres mi yaptin cok mu yoruldun bugun? Normalin kactı bi takipte ol bakalim gecer inşallah
Hwp düşüktü benim 10-11 civarı
Evet yoruldum

Kızlar Fox tv de senin hikayen filmi var. Çok güzel. Hamilelijle ilgili. İzlemeyenler izlesin. Daha önce izlemiştim şimdide izliyorum. Güzel film
Bende biraz izledim kendi bebeğimin kalp sesini duyunca ağlamamıştım bunda pek ağlandım.
Korkudan başlarda hamileliği yaşayamadım

Normal doğum sırasında rahimde yırtılma olabilirmiş. Onda da ameliyat ediyorlarmış
Korkum bundan.

İnşallah böyle yemeye yarıyordur valla, yoksa evelinden önce ölürüm sanki karnım hiç büyümüyor

Ameliyat derken anlamadım, ama benimde öyle oldu hissetmedim bile Dikiş attılar.
Yani sezaryenn zaten ameliyat ama orda birde rahim yırtılırsa onu dikiyorlarmış
allah korusun kanama bir şey olur.
Ameliayatta da gidiyordum nerdeyse kanamadan zarten

Yani sezaryenn zaten ameliyat ama orda birde rahim yırtılırsa onu dikiyorlarmış
allah korusun kanama bir şey olur.
Ameliayatta da gidiyordum nerdeyse kanamadan zarten
Anladım, benimki yırtıldı ama ebe keselim dedi diğeri yok basacam dedi

Siz kocalardan yakınırken benimkide allı Güllü değil mor mosmor bizimkide ah ah dert bir değil ki Katmer katmer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…