ben bi gebe göremiyorum orda :))
:) evde giyiyorum badiyi taytı:) o zmn hatırlıyorum ben dekız bebeği nereye sakladınmaşallah sana seni yakından görsem hamile demem.
Sezeryan isteyenlerin şansına. Benimde yeni doktorum hocayla görüşcem normal sakıncalı mı diye. Dedim ben normal doğum konusunda ısrarcı değilim.
Niye sağlığımı tehlikeye atayım. Kızanım bensiz mi kalsın
Saol canm bnmmaşallah tam hamile göbeği
=) cansınız ya :))maasallah füze gıbı
cıdden yorgun gebe.. nasıl hamılelık bu ya yoksabızımı kandırdın cabuk suleee..bebek nerdeeeeee
havuç suyu sabah aksam bol bol buyuk bardaklarla..bıde bol armut ye canım..
ınmemıs maasallahı var ama
Karnın tas gibiyse kasılma yasiyorsun da ondan mi anlayamiyorsun hareketlerini acaba. Biraz durtukle rahatsz et hareket et sen rahatsiz olup ses verir belki vermiyorsa bir dr ara danıs istersen
Birseyler ye soluna yat say bakalim hareketlerini. Muzik fln acsan tepki verebilir.
soluna yatip 1-2 saat hareket sayman lazim. Hic yoksa dr danis bence.ama bence hareket ederkasılmalar nasıl oluyor sancım yok bişeyim yok bi yatayım en iyisi ben
kaç saattir elimle dürtüyorum her zaman tepki verdiği hareketi yapıyorum ama hala tık yok offf korkmaya başladım ya
Benm de öyle canm tekme ata ata rahim ağzını kanatmış güvercinAksine cok hareketli ondan zaten hersey oluyo durmuyo yerinde aktiflikten suyum azalmis
Doğumda mı kaybetmiş ..yazin ben izindeyken kayinbabanin kiracisi hamileydi, kadinin dorduncu çocugu, 3 numara oglu daha 10 aylikdi, aralari 14 ay falan olacakdi yani ..
simdi dogum zamaniydi talihisz bi sekilde kaybetmis bebegini , eltim dedi banada, buraya yazamyim dedim ama aklimdan çikmiyor hiç, eltim de hem soyluyor hemde soylesemmi sana soylemesemmi bilemedim diyor : ((((
kadinin durumu hiç yokdu,kirasini bile zor oduyordu kp e ama hayirlisi rabbim gondermis diye seviyordu karnindakini : (
herseyde bi hayir varmis , olmasindada olmamasindada vardir herhalde
ama sunu diyebilirim dr hatasi yuzunden kaybetmis bebegi : (
Ne öyle iki büklümsün? Hayatın yükü omzunda sankiEki Görüntüle 1347777 yorgun gebe
bende süt içtm ama hiç hareket yok
işyerindeyim yatamıyorumdtatlı da yedim bakalım değişiklik olacakmı
korkmaya başladım artık
Hey koçum benim. Yürü bee. Göbek dediğin böyle olur maşallah.
Perişanım ben ya :) işe gittim ya bgn :)Ne öyle iki büklümsün? Hayatın yükü omzunda sanki
Cılız seni. Ya siz hamile misiniz yav.?
Yok calisir aldim ama esime de diyorum ayrilirsam beden yorgunlugundan ziyade sinirim yuzunden ayrilicamSen de 32 den sonra çalışamaz raporu Almıştın di mi canım? Ondan mı oluyor ki?
Benim kızımda bugün sakindi,tedirgin oldum ben de.. Okuldan gelince güzel bi banyo sonrası tekrar başladı kımıl kımıl,rahatladım.. İyidir miniğin annesi merak etmekızlar benim kız 2 gündür çok hareket etmiyor süt içiyorum yoğurt yiyorum ama yok koca gün az önce bi tekme attı sadece.
çok hareketlerine alıştığım için mi tedirginim yoksa tedirgin olmam gerekiyormu çok panik oldum ben yaaa
Sürekli tetikteyiz bişey olmasın die, hep Aklımızda bişeyler, e doğum stresi de var, gergin olamamız bence cok normal hayatım tahammülümüz azaldıYok calisir aldim ama esime de diyorum ayrilirsam beden yorgunlugundan ziyade sinirim yuzunden ayrilicam
Bende hç öyle bişey yazmıyo ya :/ rapor başlangıç tarihi yazıy bitiş yazmıyor. açıklamasında analık izni yazıyor. sgk nın kendi sayfasından çıktı şeklinde mi verdiler canım sana da raporu?
Hey koçum benim. Yürü bee. Göbek dediğin böyle olur maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?