2015 Şubat Anneleri

tabiki illa sezeryan yada normal diye diretmek olmaz
yinede doktorlarımızza güvenmek zorundayız kimse kimseyi bilerek tehlikeye atmak istemez

Karnın tas gibiyse kasılma yasiyorsun da ondan mi anlayamiyorsun hareketlerini acaba. Biraz durtukle rahatsz et hareket et sen rahatsiz olup ses verir belki vermiyorsa bir dr ara danıs istersen

kasılmalar nasıl oluyor sancım yok bişeyim yok bi yatayım en iyisi ben

Birseyler ye soluna yat say bakalim hareketlerini. Muzik fln acsan tepki verebilir.

kaç saattir elimle dürtüyorum her zaman tepki verdiği hareketi yapıyorum ama hala tık yok offf korkmaya başladım ya

hashande bitanem üzüntüden sıkıntıdan da almıyor biliyor msn .. Yaşadım bunu lütfen kendini üzme , en güzeli dua etmek ve gerekenleri yapmak

kasılmalar nasıl oluyor sancım yok bişeyim yok bi yatayım en iyisi ben

kaç saattir elimle dürtüyorum her zaman tepki verdiği hareketi yapıyorum ama hala tık yok offf korkmaya başladım ya
soluna yatip 1-2 saat hareket sayman lazim. Hic yoksa dr danis bence.ama bence hareket eder

Doğumda mı kaybetmiş ..

bende süt içtm ama hiç hareket yok
işyerindeyim yatamıyorumdtatlı da yedim bakalım değişiklik olacakmı
korkmaya başladım artık

Ben de korkuyorum sinir oldum yaa bir de seremcemin anlattıklarını okuyunca iyice tırstım Allahım korusun inşallah, inşallah iyilerdir bebişler.

Benim kızımda bugün sakindi,tedirgin oldum ben de.. Okuldan gelince güzel bi banyo sonrası tekrar başladı kımıl kımıl,rahatladım.. İyidir miniğin annesi merak etme

Selam hanımlar. Bugün çok şükür doktora gittim benim yaramaz safra keseme baskı yapıyormuş karnım o yüzden sertmiş.tam ultrasona girdik benimki top gibi oldu hemen bi baktık dizini karnıma dayamış ondan öyle sertleşiyormuş.doktor bazılarının yapısı böyle oluyor karnın sert ama bi sıkıntı yok dedi

Yok calisir aldim ama esime de diyorum ayrilirsam beden yorgunlugundan ziyade sinirim yuzunden ayrilicam
Sürekli tetikteyiz bişey olmasın die, hep Aklımızda bişeyler, e doğum stresi de var, gergin olamamız bence cok normal hayatım tahammülümüz azaldı

Reactions: ydm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…