Habire bebişe La Vie en Rose şarkısını dinletiyorum beğeniyordur umarım.
Allah sabır versinyok karnindayken : (
normal dogum yapmis yinede
Hangi film? Senin hikayen mi? Sonunda kadın ölüyo. Oğluna bebekliğinden itibaren yazdığı günlüğü bırakıyo. Bende eşime dedimki benim yazdıklarımıda ben ölüncemi verseniz :) hayır önce sen ölürsen bütün sistem çöker dedi:) tövbeee ne sistemi dedim. Ben öldükten sonra sizin bürün rahatınız için herşeyi planlıyorum, önce benim ölmem lazım dedi manyak :)Şu filmin sonunu birisi söyleyecek mi? Kapattım izleyemedim sonuna kadar.
Benm de öyle canm tekme ata ata rahim ağzını kanatmış güvercin
Hangi film? Senin hikayen mi? Sonunda kadın ölüyo. Oğluna bebekliğinden itibaren yazdığı günlüğü bırakıyo. Bende eşime dedimki benim yazdıklarımıda ben ölüncemi verseniz :) hayır önce sen ölürsen bütün sistem çöker dedi:) tövbeee ne sistemi dedim. Ben öldükten sonra sizin bürün rahatınız için herşeyi planlıyorum, önce benim ölmem lazım dedi manyak :)
Başka sansi varmi ki garibimin
Benimkide karadeniz muziklerine hastaVar var birsürü seçeneği var da şimdi ben bunu dinlemek istedim biraz arka arkaya çaldım oldu ama çok güzel şarkı yaa beni alıp götürüyor resmen.
vavv ne guzel laf etmis enistemizKadın niye ölüyo? Genç yaşta mı yaşlanınca mı? Ben de eşime bana bişey olursa diye bir b Plan'ı hazırlayalım dedim. O da bir filmde başrollerden biri ölürse o film biter dedi
neyi basacam dedi kiz ebeAnladım, benimki yırtıldı ama ebe keselim dedi diğeri yok basacam dedi
benim göbek seninkini döver
göbeğimle ezerim ben sizi be
azmettim botumu giydirsin yarın baskı yapıcam aa benim neyim eksik. ikinci hmilelik belki bi daha çocuk da dogurmam. son şansımBnnmde botumu giydiriyor hergun hakikaten giyilmiyor ama
ben senle yarışırım. hele toto oy anam oy. sen ben eslaa bir araya gelelim bu cılızları dövelim göbeğimizleBen seni ezerim
Cok mu sorumsuzum ne hamilelikten bu yana araba haric muzik dinlemez oldum.arabadakiler de rock cocugun kafasi sisiyodur:)Habire bebişe La Vie en Rose şarkısını dinletiyorum beğeniyordur umarım.
kasılmalar nasıl oluyor sancım yok bişeyim yok bi yatayım en iyisi ben
kaç saattir elimle dürtüyorum her zaman tepki verdiği hareketi yapıyorum ama hala tık yok offf korkmaya başladım ya
Selam hanımlar. Bugün çok şükür doktora gittim benim yaramaz safra keseme baskı yapıyormuş karnım o yüzden sertmiş.tam ultrasona girdik benimki top gibi oldu hemen bi baktık dizini karnıma dayamış ondan öyle sertleşiyormuş.doktor bazılarının yapısı böyle oluyor karnın sert ama bi sıkıntı yok dedi
Yok normal a4 kağıda kendileri yazdı hastane.
Normal doğum sırasında rahimde yırtılma olabilirmiş. Onda da ameliyat ediyorlarmış
Korkum bundan.
Hangi film? Senin hikayen mi? Sonunda kadın ölüyo. Oğluna bebekliğinden itibaren yazdığı günlüğü bırakıyo. Bende eşime dedimki benim yazdıklarımıda ben ölüncemi verseniz :) hayır önce sen ölürsen bütün sistem çöker dedi:) tövbeee ne sistemi dedim. Ben öldükten sonra sizin bürün rahatınız için herşeyi planlıyorum, önce benim ölmem lazım dedi manyak :)
Kadın niye ölüyo? Genç yaşta mı yaşlanınca mı? Ben de eşime bana bişey olursa diye bir b Plan'ı hazırlayalım dedim. O da bir filmde başrollerden biri ölürse o film biter dedi
Cok mu sorumsuzum ne hamilelikten bu yana araba haric muzik dinlemez oldum.arabadakiler de rock cocugun kafasi sisiyodur:)
Kasilma hic yasamadim ben de tam bilmiyorum semsert dedigin icin olablir mi dedim. Dur bakalim az daha sans ver kuzuya uyuyodur belki de sıpa
Hadi gozun aydin masallah canim
Onun matbu formu var niye a4e yszdilar ki seninkini
Rüptürü diyorsun sen binde iki gibi bir ihtimall o da daha onceden gecrilmis buyuk bir ameliyatin varsa soz konusu ki cok dusuk bir oran dahasi sezeryanin olasi komplikasyonlarinin sıklıgı ve yüzdesi kat kat fazlaymis bize hep garanti yontem gibi sunuyorlar ya o kulliyen yanlıs. Tabii ki sen kendin icin en dogru karari dr ile vereceksin nasıl dogru bulup iyi hissedersen oyle yap da bu uc korkuları yaratip kendine zulmetme allasen. Yolda yururken kafamiza bisey dusup de olebiliriz hersey bizim icin herbirinin bizi bulacagi korkusuna odaklanrsak vay halimize.korkular gercekleri yaratır hem iyi dusunelim iyu olsun. Bak ben sezeryan sonrasi normali istiyorum bilmeyen inanmayan arastrmayan bicok insan hatta dr ölürsün patlarsın kanar gidersin diyor aleni yüzüme hic de etkilnmiyorum. Tibbi olarak arastriyorym yillardir. Pskoljikman Hazirlaniyorum ona gore ekip ve olanakla yola cikmayi planliyorum tedbir benden takdir allahtan. Olabilecegi yere kadar kararliyim olmuyorsa tevekkul yine.
Hey yarabbim alemmis esin :)
ölen babaanne canım... zaten hastaydı ya
Benim bahsettiğim yırtıkla sizin dediğiniz aynı şey mi acaba?Sezeryanda ic organlarina girip ameliyat ediyorlar. Normalde yirtigi dikiyorlar. Sezeryan daha tehlikeli.
Iki kağıt verdiler biri a4 e yazılı sekiz hafta rapor diyordu diğeri de pembe bir kağıtta işgöremezlik raporu diyordu.
Benim bahsettiğim yırtıkla sizin dediğiniz aynı şey mi acaba?
Şimdi ben rahim ameliyatı oldum ordan parça aldılar ve rahim duvarı zarar görmüş olabilirmiş. Ondan dolayı rahimde yırtılma veya iç kanama olabilirmiş. Bundan bahsediyorum. Doğum sırasındaki yırtık başka sanırım.
Hee tamam matbu da vermisler neticede o pembe kagit. heryerde farkli olmasi ne tuhaf yahu
farkli farkli senin dedigine rüptür deniyor yazdim bak bi onceki msjmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?